Jak předělat subwoofer
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Jak předělat subwoofer
Budu delat cely novy kufr a chci predelat bassbox ale nevym jak menit tvar co se týče litráže tak nevim jestli použít band pass a jestli použít zase oba bass reflexy
- Přílohy
-
- music.JPG (37.11 KiB) Zobrazeno 2063 x
-
- music.JPG (37.11 KiB) Zobrazeno 2063 x
- iMartin
- Kontaktovat uživatele:
No můžu tě s radostí ujistit, že u bandpassu i 5 litrů hraje roli a může úplně změnit ladění
.. bacha na věc ..
Pokud je v tý krabici nějakej známej reprák, nadhoď jaký má TSka, možná by s nim šlo zrobit něco lepšího než bandpass .. zase jiná věc je, pokud k tomu repráku budou nějaký ty parametry, tak jestli budou pravdivý ..

Pokud je v tý krabici nějakej známej reprák, nadhoď jaký má TSka, možná by s nim šlo zrobit něco lepšího než bandpass .. zase jiná věc je, pokud k tomu repráku budou nějaký ty parametry, tak jestli budou pravdivý ..
- Celica2.0GTI
Re: Jak předělat subwoofer
iMartin woe výrobci vždy uvádí pravdívý parametry se podívej na výsledky měření při testech. Joke
- Celica2.0GTI
Jestli si nevšiml napsal jsem ta JOKE v rychlé odpovědi nejsou smajlíky bylo to místo něho
- iMartin
- Kontaktovat uživatele:
Aha
.. tak to sorry ... jen tak pro zajímavot, Qts agressoru 6000i je asi 0,99 (výrobce udává asi 0,19 ?), naměřenou citlivost to má 87 dB místo těch 96, na to, že to je 24", to má dost nahovno kmitačku, řekl bych tak 3" což je sakra málo, slušnej profi 24" má aspoň 6,5" kmitku.
Těch 500 W RMS je pravdivých, vydrží ještě 600 W, čim si ale k hlasitosti moc nepomůžete .. jakmile mu naložíte víc než 600 W rms, tak se zakouří z cívky.
A to je zrovna dost drahej reprák. Když Magnat udává u jejich nejdražšího kusu tak skvělý parametry, a ve skutečnosti jsou mizerný, můžem pak věřit Magnatu, že ostatní jsou v pohodě?
(ty parametry jsem si nevycucal z prstu
, jsou od servisního technika JBP Tech Zlín) ..

Těch 500 W RMS je pravdivých, vydrží ještě 600 W, čim si ale k hlasitosti moc nepomůžete .. jakmile mu naložíte víc než 600 W rms, tak se zakouří z cívky.
A to je zrovna dost drahej reprák. Když Magnat udává u jejich nejdražšího kusu tak skvělý parametry, a ve skutečnosti jsou mizerný, můžem pak věřit Magnatu, že ostatní jsou v pohodě?
(ty parametry jsem si nevycucal z prstu

- Celica2.0GTI
No jo no já magnaty nemám rád stejně jako sony a může si každej říkat co chce prostě nee
- iMartin
- Kontaktovat uživatele:
Já sony Xplod taky nemůžu ani vidět. 
A od Magnatu akorát zesilovače, křápy to nejsou, navíc znám jednoho servisního technika od JBP tech, kterej každej zesilovač od Magnátu opraví i po záruce tak, že funguje a hraje ještě líp než normálně.
Ještě možná repráky Destructor, Destroyer a Xpress by mohly bejt dobrý.

A od Magnatu akorát zesilovače, křápy to nejsou, navíc znám jednoho servisního technika od JBP tech, kterej každej zesilovač od Magnátu opraví i po záruce tak, že funguje a hraje ještě líp než normálně.

Ještě možná repráky Destructor, Destroyer a Xpress by mohly bejt dobrý.
poslední zesilovače od Magnatu, co za něco zvukově stály, byly Combaty.
pouze "hifík"