Problem s ropákem

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Problem s ropákem

Příspěvek od Idaho »

takže poradte..

nechal jsem u scorpa seřídit vstřiky protože vyluzovali fakt divné zvuky..

Dal jsme to k maníkovi co je u nás vyhlášenej na dieseloveé motory ( sám má 160 PS audi 80 ) a on mi ho vrátil se slovy :
" nechal jsem na stolici srovnat vstřiky, a potom jsem je poposadil at to trošku líp jede, bude to trošku huř startovat v zime ale pojede to jak svině .."
výsledek je ten že auto hulí jako kráva, v nízkých otáčkách netáhne, maximálku má sice o cca 10km výše ale spotřeba ( pruměrná ) vylétla ze 7,6 na 22,5 l. nedá se s tím jezdit, porotže na rovince v cca 100km/h začíná pětka vadnout a musím dát čtyřku jinak auto začne zpomalovat :(

Krosmen na to koukal u nich v servisu, vstřiky jsou nastavené podle továrních hodnot, ale co ješte mohl změnit ?

v současné době mi levneji jezdí 3.0 turbo supra takže denní dojíždení do práce mne stojí cca 500-600 kč :( ( a to se vyplat í:mad: ) .

poradte cos tím mohl udělat ?

Je to scorpio 2,5 TD , ročník 96/97 motor SCD ( tedy ne ten co ford označuje jako TDi ) , mechanické čerpadlo.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Boss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boss »

Řekl bych že přidal na čerpadle bohužel nevím co je tam za čerpadlo vyznám se tak ve VW bosch na čerpadle by měl bejt z boku štelovací šroub stačí s ním pohnout jenom malinko a auto jede jako sviňa nebo je mrtví aje to hodně přesný štelování používají se na to specielní hodinky
Ropáci jsou super

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“