fufu vykoupil uplne vsechny sedacky aby mel intimcomicky píše:Takže jsi si tedy koupil víc než pět lístků pro sebe..... to je jasnýfufu píše:...... to jen malinko ujelo, zatím je to v pohodě
![]()
...... v pátek ke Glóbu nejedem, jdem do toho kina v Krumlově
Sraziky
konečně jsem našel fotku z Krumlovskýho kina. Už jsem ani nečekal že maji vlastní stránky 

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraziky
Co se tu na mě vysíráš? To, že v říjnu dostaneš občanku neznamená, že si mě budeš brát do hubyFlinta píše:mate neco proti krumlovskymu kinu?![]()
ale jako zajedte budejcaci nekdy do krumlova na kalbu... tady je to lepsi jak v budejkach... tam je centrum prazdny uz v 10
protoze to takovy jako Brut musi uz spat... tady to zije do rana.. a to kazdej rika ze je krumlov prdel
![]()
![]()
![]()
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
nechapu kterej magor muze jit na blila!!!!Brutus píše:Nevim, kterej trotl může jít do kina místo na billa
to se neda...
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě existujou i lepší kapely...jako třeba Visací zámek, Technické pero, Defekační reflex, Technické pero, The Pooh, Technické pero, Sichrhajs, Technické pero...Alik píše:nechapu kterej magor muze jit na blila!!!!Brutus píše:Nevim, kterej trotl může jít do kina místo na billa![]()
![]()
to se neda...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- mortem
- Kontaktovat uživatele:
my ne, my mame radi poradny strasaky a krvaky...ale fufu chodi jen na mlhu...a ne na krvaky...protoze se boji:D a ty to je dobre ze se na nich pracuje;)
- mortem
- Kontaktovat uživatele:
my se hlasime dobrovolne a zabereme 3 mistecka...
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak já taky
Ale nevim, jestli 1 nebo 2 místa...podle toho, jestli se mi podaří přemluvit pána s emkem 
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
No jako felda to určitě nejedeBrutus píše:Ne, M jako moctojede-moctožere
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a hlavně s feldou musíš umět jezdit - jenom polechtáš plyn a už to de do slidu...s emkem prostě nezadriftuješ ani kdyby ses posral...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz