Panenský týnec-pocity,fotky,videa....
Moderátor: Hasis
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Panenský týnec-pocity,fotky,videa....
thomaswilliams píše:mě ženský nezajímají

a proč vždycky když mně jedeš navštívit říkáš ať vezmu nějakou kamarádku?

-
- Kontaktovat uživatele:
co kecáš dycky všem voláš ani o tom nevím...pak to nezávisle na tobě zjistím....ty seš ale kazišuk
ještě pár fotek bohužel nic moc kvalita - http://www.bmwklub.cz/misa/tuning.ptynec2006
Velká holka v malým báwu (120dA) 

- Dytuska
- Kontaktovat uživatele:
Re: fotka
týýý zmetku a já si říkala, kde všichni tu fotku vyštrachali a ty jí zveřejňuješ na fóru, póóčkej až tě najdu!thomaswilliams píše:no a tohle bylo ranní soboptní probuzení člověk vykoukne ze stanu a tohle...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
hele redmenne když vyhážeš všchno to harapádí co máš v kufru tak zajedeš o hodně lepší časy to mi věř
Re: fotka
Dytuska píše:týýý zmetku a já si říkala, kde všichni tu fotku vyštrachali a ty jí zveřejňuješ na fóru, póóčkej až tě najdu!thomaswilliams píše:no a tohle bylo ranní soboptní probuzení člověk vykoukne ze stanu a tohle...

ale zase je aspon pekna

-
- Kontaktovat uživatele:
ta fotka se mi náhodou povedla...potý nočnně ranní pařbě sem to zastihl ještě rovně 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
@Golfina: No nazdar.
Diky za podporu...
A co dalsi reziseri? Lidi s kamerama jak nasrano a video nikde zadny...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Čuuus chlapáku!Ty už jsi zpět z dovolený?! Video mám stále na kameře. Jsi tam x krát, jsem zjistila, že na tom videu převažují Hondy a Gofíci...Zemi píše:@Golfina: No nazdar.Diky za podporu...

Teď koukám, ty jsi se přidal k panu Fajglovi....Zemi píše:@Golfina: No nazdar.Diky za podporu...

jinak tynec je atim aspirant na titul nejlepsi sraz roku! moc povedena akce jak organizacne, tak i lidickama! je videt, ze se rok od roku zlepsujete! fakt super akce, akorat tam mohlo byt vic stanku, to me nevadi, ja si vsechno vezu svoje v domecku na koleckach, ale znami co tam byli si stezovali jen na ty stanky

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ji Fígl je pohodar.golfina píše:Teď koukám, ty jsi se přidal k panu Fajglovi....Zemi píše:@Golfina: No nazdar.Diky za podporu...
A co dalsi reziseri? Lidi s kamerama jak nasrano a video nikde zadny...hmm, já jsem taky v klubu....www.girlstuning.com
![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
thomaswilliams píše:hele redmenne když vyhážeš všchno to harapádí co máš v kufru tak zajedeš o hodně lepší časy to mi věř

Z Hondy do Rka s VW a nakonec skončíš v nějakém GolfuZemi píše:No ji Fígl je pohodar.golfina píše:Teď koukám, ty jsi se přidal k panu Fajglovi....Zemi píše:@Golfina: No nazdar.Diky za podporu...
A co dalsi reziseri? Lidi s kamerama jak nasrano a video nikde zadny...hmm, já jsem taky v klubu....www.girlstuning.com
![]()
Ale musi s tim eRkem pohnout... Cas hroznej na to co jezdil driv a to poladil... No jo porad ma problem se zadni napravou... Pri vyssich rychlostech se to cely rozvlni.
Snad to vyresi(me)... Ale musim se pochlubit ze jsem eRko jiz ridil a je to masakr... Nejen v primy lajne.
Skoda ze to nema samosvor.
![]()

už skončil v audiněgolfina píše:Z Hondy do Rka s VW a nakonec skončíš v nějakém GolfuZemi píše:No ji Fígl je pohodar.golfina píše: Teď koukám, ty jsi se přidal k panu Fajglovi....hmm, já jsem taky v klubu....www.girlstuning.com
![]()
Ale musi s tim eRkem pohnout... Cas hroznej na to co jezdil driv a to poladil... No jo porad ma problem se zadni napravou... Pri vyssich rychlostech se to cely rozvlni.
Snad to vyresi(me)... Ale musim se pochlubit ze jsem eRko jiz ridil a je to masakr... Nejen v primy lajne.
![]()

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
vole zemi ja vim že se mi snažíš vyrovnat, ale ty v audině, to je jak ukrajinskej vymahač.. je to aspon tdi?FCS píše:už skončil v audiněgolfina píše:Z Hondy do Rka s VW a nakonec skončíš v nějakém GolfuZemi píše: No ji Fígl je pohodar.Ale musi s tim eRkem pohnout... Cas hroznej na to co jezdil driv a to poladil... No jo porad ma problem se zadni napravou... Pri vyssich rychlostech se to cely rozvlni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ta pakárna si koupila něco drsného myslim,že 1,8 motor,90koní...Fazeey píše:vole zemi ja vim že se mi snažíš vyrovnat, ale ty v audině, to je jak ukrajinskej vymahač.. je to aspon tdi?FCS píše:už skončil v audiněgolfina píše: Z Hondy do Rka s VW a nakonec skončíš v nějakém Golfu![]()
![]()
![]()
![]()
jinak dobrý den pane Fígl :lol

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
kua takže komplet v tuningu
a on o tom tdi pořád tak básnil jak to táhne 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
já asi zajedu zítra k xemimu nenápadně před barák a vyfotim ti ten jeho vůzFazeey píše:kua takže komplet v tuningua on o tom tdi pořád tak básnil jak to táhne

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fotrik si koupil dizla a kdyz jsem cejtil ten hnusnej smrad nafty tak jsem rad ze mam opet benal.Fazeey píše:kua takže komplet v tuningua on o tom tdi pořád tak básnil jak to táhne

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848