Kurevsky se to třepalo
bohužel jsem si toho síma trochu pokurvil jak jsme začal blbnou s ježděním po zadním kole, přestam mít chut jezdit

VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
Jinak ja mel 125 a ta delal tak 130- 140 z kopce (enduro od Aprilie)...
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše:Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
Jasný. Ono já jsem viděl turbo max na videjku. Měla to VespaFiesta píše:ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše:Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)hospodskej píše:Jasný. Ono já jsem viděl turbo max na videjku. Měla to VespaFiesta píše:ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše: Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)a docela masakr
Já myslim spíš jakej je poměr hnacího a hnanýho kola ne ? Takže poměr zubů na přednim řetězovym kolečku a na zadní rozetě ne ?Tom_ píše:zalezi spis jak siroka nebo tenka rozeta je ne? podle toho se odviji bud maximalka nebo silny zatah . aspon myslim