OT.pásy

Úpravy interiéru, budíky, sedačky čalounění a elektronika v interiéru ( mimo autohifi ).

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Piskoteeek

OT.pásy

Příspěvek od Piskoteeek »

teto předmět už jsme řešil na foru autohifi ale poptám se aj tady protože čim víc hlav tim víc nazoru a potom budu o něco chytřejší..

Zdar lidi rozhodl jsem se že si pořídím asi 3 nebo 4 bodové pásy...šupnul jsem si inzerát a když to nevyjde tak bych koupil nove a ted k otazkam
1,kde nejlevneji koupit v eshopu 2ks pásu(modrý) nebo nema tady nekdo na prodej??

2, Jak ty pásy nejlépe a hlavne pro mě nejbezpečneji namontovat do auta na originál sedačku...Bude to F.Brava(v zadu jsem nevezl nikoho ani nepamatuju) kdyby to šlo tak se prosím rozepište nebo nějaky fotečky kdo už to dělal a má to dokumentovaný..díky kluci

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Re: OT.pásy

Příspěvek od P@wel »

ve fáčku je to jednoduchý. namontuješ to do úchytů pásů pro zadní sedačky. Prostě zadní pásy pryč a místo toho je tam ukotvíš. no a boky zase místo pásů řidiče.
Ty to budeš mít asi složitější, protože přední pásy máš nejspíš schovaný plastama že?
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO :o) by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

Piskoteeek

Re: OT.pásy

Příspěvek od Piskoteeek »

je tam plast ale dole si myslím že je šrub tak na 17klíč aspon teda u dveří zase tak moc jsme to ještě neprohlížel..

ještě bych potřeboval zjistit kde se daji dobře koupit ... řešim to teprve od včerejška tak mi bylo řečeno že mi 3 bodák bude asi stačit...

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

Já mám 4 bodový v Golfu II. A je v slouku je byl naviják starého pásu, v sedačce kde byla spona ,a vzadu v podlaze kde jsou zadní pásy, které tam nemám a ani sedačky
VW golf II GT 1.8Turbo

Odpovědět

Zpět na „Interiér - styling a elektronika“