kecá,už objednal komplet brzdy bremba a jde do měńavkyZemi píše:Fotrik si koupil dizla a kdyz jsem cejtil ten hnusnej smrad nafty tak jsem rad ze mam opet benal.Fazeey píše:kua takže komplet v tuningua on o tom tdi pořád tak básnil jak to táhne
Je to prosta Audi80 ktera dostane novej lak a brzdy... Vzadu ma jen cerny Helly, ale kokot rozbil pravou lampu tak ji musim doshanet (jestli ji vubec sezenu - kdyby stala nejak normalne tak bych ji koupil klidne novou)...
Panenský týnec-pocity,fotky,videa....
Moderátor: Hasis
Re: Panenský týnec-pocity,fotky,videa....
Vooni ty němci přece jen nedělaj špatný auta....Zemi píše:Fotrik si koupil dizla a kdyz jsem cejtil ten hnusnej smrad nafty tak jsem rad ze mam opet benal.Fazeey píše:kua takže komplet v tuningua on o tom tdi pořád tak básnil jak to táhne
Je to prosta Audi80 ktera dostane novej lak a brzdy... Vzadu ma jen cerny Helly, ale kokot rozbil pravou lampu tak ji musim doshanet (jestli ji vubec sezenu - kdyby stala nejak normalne tak bych ji koupil klidne novou)...
Kroužky jak na olympiádě...FCS píše:už skončil v audiněgolfina píše:Z Hondy do Rka s VW a nakonec skončíš v nějakém GolfuZemi píše: No ji Fígl je pohodar.Ale musi s tim eRkem pohnout... Cas hroznej na to co jezdil driv a to poladil... No jo porad ma problem se zadni napravou... Pri vyssich rychlostech se to cely rozvlni.
Snad to vyresi(me)... Ale musim se pochlubit ze jsem eRko jiz ridil a je to masakr... Nejen v primy lajne.
Skoda ze to nema samosvor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To Zemi: Ahoj, jak je? Sem na toto fórum opět narazila pozdě, ale každopádně mám nějaký foto a videa, a sprint nás dvou. Zpracuju, kdyžtak ti něco pošlu, jak budeš chtít......
Honda Civic EK4 týden a jezdí 
Honda Civic 4.g 1,5 16v
Honda Civic 4.g 1,5 16v
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ahoj...Zuz@ píše:To Zemi: Ahoj, jak je? Sem na toto fórum opět narazila pozdě, ale každopádně mám nějaký foto a videa, a sprint nás dvou. Zpracuju, kdyžtak ti něco pošlu, jak budeš chtít......
To si pis ze je chci.
imo: Doufam ze Pribram vyhrajes, pac nejedu ja ani Hvtec.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?Zemi píše:No ahoj...Zuz@ píše:To Zemi: Ahoj, jak je? Sem na toto fórum opět narazila pozdě, ale každopádně mám nějaký foto a videa, a sprint nás dvou. Zpracuju, kdyžtak ti něco pošlu, jak budeš chtít......
To si pis ze je chci.Muj mail je dole pod podpisem... DEKUJU.
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.Břéťa píše:To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?Zemi píše:No ahoj...Zuz@ píše:To Zemi: Ahoj, jak je? Sem na toto fórum opět narazila pozdě, ale každopádně mám nějaký foto a videa, a sprint nás dvou. Zpracuju, kdyžtak ti něco pošlu, jak budeš chtít......
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- benga
- Kontaktovat uživatele:
jaktože tvoje poslední anejrychlejší jízda co se staloZemi píše:Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.Břéťa píše:To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?Zemi píše: No ahoj...
imo: Doufam ze Pribram vyhrajes, pac nejedu ja ani Hvtec.![]()
Casy nelzou.
Vlastne to byla moje posledni a nejrychlejsi jizda...
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 
A nebo nekdo vystartoval pozdeji...Zemi píše:Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.Břéťa píše:To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?Zemi píše: No ahoj...
Casy nelzou.
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Zemi se bál,kdyby náhodou dostal,tak radši vystartoval pozdě,aby to nebylo vidětBřéťa píše:A nebo nekdo vystartoval pozdeji...Zemi píše:Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.Břéťa píše: To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?![]()
Casy nelzou.
Zemi je peknej vykuk...FCS píše:Zemi se bál,kdyby náhodou dostal,tak radši vystartoval pozdě,aby to nebylo vidětBřéťa píše:A nebo nekdo vystartoval pozdeji...Zemi píše: Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.![]()
Casy nelzou.
![]()
![]()
Zemi píše:No ahoj...Zuz@ píše:To Zemi: Ahoj, jak je? Sem na toto fórum opět narazila pozdě, ale každopádně mám nějaký foto a videa, a sprint nás dvou. Zpracuju, kdyžtak ti něco pošlu, jak budeš chtít......
Videa pošlu, během příštího týdne. JSou na zpracování a už se na ně taky těším...
Příbram jedu, mám ty slicky, nejspíš budu mít regulátor tlaku paliva tak jen doufám, že se tam neobjeví někdo další.... Nebo spíš objeví, abych měla motivaci.Nevíš jak je na tom Tommy Vtec? Všichni přestavujou....
Honda Civic 4.g 1,5 16v
Honda Civic 4.g 1,5 16v
Jo jo, vystartovala sem dříve, ale díky Zemimu sem měla to třetí místo, jelikož mě vyhecoval, abych nezaspala jako tu první jízdu.... Byl to můj nejrychlejší čas..... DíkyZemi píše:Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.Břéťa píše:To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?Zemi píše: No ahoj...
Casy nelzou.
Honda Civic 4.g 1,5 16v
Honda Civic 4.g 1,5 16v
zemi rád vyhecuje každou slečnuZuz@ píše:Jo jo, vystartovala sem dříve, ale díky Zemimu sem měla to třetí místo, jelikož mě vyhecoval, abych nezaspala jako tu první jízdu.... Byl to můj nejrychlejší čas..... DíkyZemi píše:Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.Břéťa píše: To se chces znova podivat jak dostanes od holciny...?![]()
Casy nelzou.
Jj holky se pak muzou pretrhnout...FCS píše:zemi rád vyhecuje každou slečnuZuz@ píše:Jo jo, vystartovala sem dříve, ale díky Zemimu sem měla to třetí místo, jelikož mě vyhecoval, abych nezaspala jako tu první jízdu.... Byl to můj nejrychlejší čas..... DíkyZemi píše: Nekdo vystartoval drive a ja to nebyl.![]()
Casy nelzou.
![]()
![]()
![]()
![]()
On je hlavně na ty s HondamaBřéťa píše:Jj holky se pak muzou pretrhnout...FCS píše:zemi rád vyhecuje každou slečnuZuz@ píše: Jo jo, vystartovala sem dříve, ale díky Zemimu sem měla to třetí místo, jelikož mě vyhecoval, abych nezaspala jako tu první jízdu.... Byl to můj nejrychlejší čas..... Díky![]()
![]()
![]()
![]()
Zvláštní úchylka...u něj ale nic zvláštního,on jich má víc
Jj nekdo je na holky s kozama a Zemi je na holky s Hondama...FCS píše:On je hlavně na ty s HondamaBřéťa píše:Jj holky se pak muzou pretrhnout...FCS píše:zemi rád vyhecuje každou slečnu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zvláštní úchylka...u něj ale nic zvláštního,on jich má víc![]()
![]()
![]()
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neboj Tommy na aute maka a VTEC mu stale nespina... Imo jsem rad ze jsem ti pomohl aspon k tretimu mistu, ale mrzi me ze jsi nechytla druhy.Zuz@ píše:...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak Tommymu už Vtec funguje....měl vypálenej kontakt na budíkách v zadu u jedný svorkovniceZemi píše:Neboj Tommy na aute maka a VTEC mu stale nespina... Imo jsem rad ze jsem ti pomohl aspon k tretimu mistu, ale mrzi me ze jsi nechytla druhy.Zuz@ píše:...Bylo to velice tesny mezi Vama...
štvemě že nejedu,ale Mimon jedu na 100%
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte. 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
apročpak nejedeteYANEK píše:Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.no já ani nejel ani nejedu
co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.
strachH-Vtec píše:co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.
jj že by dostal od Zuzy na prdelFCS píše:strachH-Vtec píše:co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.![]()
![]()
a tak to on by si nechal dát na holou od ZuzyH-Vtec píše:jj že by dostal od Zuzy na prdelFCS píše:strachH-Vtec píše: co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?![]()
![]()
:smich2:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejede mi to...H-Vtec píše:co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to znám....nejedu nejedu a na Mimoni budeš stát vedle měZemi píše:Nejede mi to...H-Vtec píše:co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?Zemi píše:A ja letos uz nejedu nic tak si to uzijte.Ne proste letos na to seru... Slo do ni dost penez a to stacilo.
Ted jsem si koupil Audinu ktera ty prachy potrebuje vic tak se budu chvili venovat ji.
Ale asi to necham az po zime... Jeste uvidim... Se mi strasne libi ta pohoda svezeni.
Pri 170km/h 4000ot.
Že by další RT?? (Rodinnej typ)H-Vtec píše:to znám....nejedu nejedu a na Mimoni budeš stát vedle měZemi píše:Nejede mi to...H-Vtec píše: co to zase meleš,proč bys jako nikam nejel?Ne proste letos na to seru... Slo do ni dost penez a to stacilo.
Ted jsem si koupil Audinu ktera ty prachy potrebuje vic tak se budu chvili venovat ji.
Ale asi to necham az po zime... Jeste uvidim... Se mi strasne libi ta pohoda svezeni.
Pri 170km/h 4000ot.
Je fakt žejak ted jezdim chestrovim 205,tak sem taky uplně spokojenej,žádnej bengál od ladáku,slyšim dokonce i vítr jak proudí kolem auta
v crx neslyšim vubec nic
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Koukám,že se u hondařů ta nemoc RT šiří rychleCivic_VT píše:Že by další RT?? (Rodinnej typ)H-Vtec píše:to znám....nejedu nejedu a na Mimoni budeš stát vedle měZemi píše: Nejede mi to...Ne proste letos na to seru... Slo do ni dost penez a to stacilo.
Pri 170km/h 4000ot.
Je fakt žejak ted jezdim chestrovim 205,tak sem taky uplně spokojenej,žádnej bengál od ladáku,slyšim dokonce i vítr jak proudí kolem auta
v crx neslyšim vubec nic
![]()