pecka jak cip......

Moderátor: Fazeey
No moc pěkné auto a taky dokáže být pěkně naleštěné.
to dela ta barva kdyz je to na slunicku, jinak diky, pristi tyden bude zas par zmen tak nafotim
bohuzel musim s tebou souhlasit, ty prahy se opravdu moc nepovedly! Bohuzel cena tech ktere by se mi libily je uplne astronomicka a bez nich to vypada divne, tak jsem zvolil tohle. Jinak ty mas taky pekne autiko okukoval jsem ho v Petrvalde a mas ho fakt pekne!noreking píše:vypada pekne!!!! takovy decent.....ale ty prahy bych mozna zvolil jine jak uz tady bylo receno....ale to je jenom muj nazor
Oni me to smazali?V-Y-V-I píše:Asi mě ukamenujete,ale mě se strašně moc páči ta Tigra,na těch Keskinech,to je fakt šupa!!
jojo to maš asi pravdu,ale Cult style proste miluju jak na Oplech tak na WVTROY píše:jde to,ale dělaj to oplisti,že kopírujou od VWALES píše:Oni me to smazali?V-Y-V-I píše:Asi mě ukamenujete,ale mě se strašně moc páči ta Tigra,na těch Keskinech,to je fakt šupa!!![]()
to jsou ale hovada
![]()
jinak diky za pochvaluCult style na Opla jde taky né
Nejak poresit ty listy a kliky z neceho jinehopolo OZZY píše:fakie vw: to neni kuzelka, ale mrtvola co jsem vezl z garaze domuJo jinak tady verejne dekuji fakiemu za pomoc s autem
![]()
dan: ooo moc dekuji, chvaly od tebe si moc vazim. Tyyjo, ale dyt ja te potkavam docela casto![]()
no listy uz jsem resil, pokusil jsem se je sundat, ale co me cekalo pod nima brrrtakze ted zvazuju ze je jenom prestriknu do barvy a co se tyce klik? Nevite nahodou nekdo cim to striknout at se to neloupe?
ty Keskiney jsou opravdu velmi mnamozni