Agila se mi vzhledove docela líbí, navíc je v ní skvělé posezení, poněvadž jsem poněkud větší osoba

Co mě ale štve je její výkon >> jelikož se ještě v tuningu a v cenách a v tuningových firmách moc nevyznám, potřeboval bych menší radu.
hodlám tedy zvýšit nějaké ty koníky, ale taky by se mi líbilo, kdyby šla více do otáček, protože je poněkud líná...
ale háček je v tom, že auto je ještě v leasingu, tudíž ano, mírné úpravy ano, ale žádné drastické nezvratitelné zásahy do motoru.. a v tom je právě háček a proto položím pár otázek
a) svíčky ... jaké koupit svíčky?? protože nevím zda když seženu nějaké jiné svíčky, jestli to nebude mít vliv na nastavení softwaru od výrobce, lépeřečeno jestli nové svíčky, sportovní, budou chodit i s originálním nastavením protože flashovat se mi nechce
b) sportovní filtr, kit sání?? tady už bych potřeboval konkrétně doporučit výrobce poměrem cena/kvalita ... ale v hlavních rolích je obsazena AGILA a PENÍZKY

c)výfuk.... má cenu rvát u tohoto vozu nějaké peníze do výfuku a to nejen z pohledu zvuku (na to si můžu koupit koncovku a dělat frajera) ale jde mi spíše o nějakého toho koníka, či aspoň oslíka navíc ... zase bych to bral pohledem cena/výkon + je možné najít něco takového v mezích legálnosti (emise, hluk)

d) kterou menší úpravu byste mi dále doporučili abych získal nějakého toho koníčka navíc a čím bych mohl zlepšit reakci PLYN - OTÁČKY + krouťák ?? a nesnížit nějak rapidně životnost přibližovadla

PSS: až auto nebude v leasingu řeč bude vo něčem jiným - to už bude jen jeden věčný problém - peníze