Moderátor: T-O-M
Tož o jedné vím,je to 316,najeto to má asi 30000,je to ještě dvouoká stará verze (do 79). To auto je bez dokladů na nějakých SPZ bůhví z čeho. Jako motor jde jak švýcary a interiér jsem zachovalejší u tak starýho auta ještě neviděl. Bohužel kastle na tom je asi špatně i když je to opravené a stříknuté plničem,myslím si ale že že je na odpis. A chtěj za ni 12k což naprosto neodpovídá realitě,to je dražší než stál mě ten můj s plnou kůlnou ND z dalších 3 žraloků. Tyhle auta strašně hnijou,sehnat slušnou kastli je velikej problém a nová plechařina je problém taky,zkoušel jsem Klokkerholm,dělají ho,je levné,ale firma která ho má v nabídce nereagovala na dotaz takže jsem to musel taky vzdát a hledám dál. Kdyžtak je to tady: http://www.mjauto.cz/send.htm - katalog a dál BMW E21 323i - karosářské díly. Číslo dílu který mám na autě je klk0053681. No,jdu hledat dál.... Ještě jsem hodil inzerát na E30.cz tak uvidíme.T-O-M píše:a dárce orgánů v podobě nějaké další e21? tam by to ale bylo asi stejně zrezlý....jinak tady v CR je NAPROSTO VŠE problém při objednávkách
To bych nevyloučil kdyby se s tím jezdilo. Ale ono se s tím jezdilo jen za sucha. Pak jsme to nechali stát v trávě týden na dešti a voalááááá....biker píše:to sem uz videl na hodne autech co vyrezlej podbeh?
//edit tak voda u pedalu nebo nechapu nakres asi uz sem vospalej
tak jestli Ot tak sorry
Jojo,budu rád když se koukneš. A nafoť mi to prosím z obou stran jak to tam vlastně vypadá. Jak se sundávají ty plastové mřížky pod oknem? Docela bych se tam kouknul protože hlavní podezřelej je ten tunel pod nima. Pak mě ještě napadlo... Jak je tam dělanej výměník tepla? Ohřívá se to chladící kapalinou a pak se to vede do auta,ale kudy a jak? V tom místě je přece výdech teplýho vzduchu na nohy,tak třeba... ne to je blbost. Loooool jako jsem s diagnostikou v koncích,asi bude nejjednodušší to před rozděláním udělat takto: Hadice,druhej člověk co bude systematicky cákat vodu a sednout si do auta a šmátrat.bohhy píše:Ja se ti juknu v pondeli v praci kde to tam muze tect. A reknu ti, podle obrazku se neda nic zjistit.A myslim ze pokud tam mas ty nejakou diru tak ja ji tam mam stopro taky.