Praha 5 >>II<<
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5 >>II<<
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Hensel: Ahoj ;o)
Udělelej to co já...
Přidej se k nám

Udělelej to co já...
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
jsem zde po promeditovaném víkendu, celou neděli jsem se vznášel a prohluboal umění meditace a propojování duchoven...
andilek: ichcan neni zeleny mužiček, je to....
inzerce: ichcan žádá hrstku dobrovolníků, nejlépe sedm statečných na akci neony do aut: v určený den se hrstka dobrovolníků odebéře v osm na dé osm a nerstřežený okamžik, kdy dva členové komando budou nakupovat mezigalaktickej blaf a šlichtu v drajvu, se zbytek komando zmocní obřího svítícího neonu MCD, jenž pak předají do přepravní lodi flotily, která se bude nacházet na blíže specifikovaném místě v okruhu několika desítek metrů, aby se nemusela běhat moc daleko. současně je nutné se infiltrovat do řad šlichtokejdařů v daném žracím zařízení a zlanařit 2 kusy včetně vybavení, aby při mezigalaktickém letu bylo co žrát.následně je pak vyhodíme do kosmu, protože takový zewlací na pikčakundu neplatí.
pro informaci: ke komunikaci s Ichcanem slouží vyšší duchovní meziprostorový přenos, jež mě učí kněží z galaxie Řiťka, z planety Anální kolík.
přidejte se k nám

andilek: ichcan neni zeleny mužiček, je to....
inzerce: ichcan žádá hrstku dobrovolníků, nejlépe sedm statečných na akci neony do aut: v určený den se hrstka dobrovolníků odebéře v osm na dé osm a nerstřežený okamžik, kdy dva členové komando budou nakupovat mezigalaktickej blaf a šlichtu v drajvu, se zbytek komando zmocní obřího svítícího neonu MCD, jenž pak předají do přepravní lodi flotily, která se bude nacházet na blíže specifikovaném místě v okruhu několika desítek metrů, aby se nemusela běhat moc daleko. současně je nutné se infiltrovat do řad šlichtokejdařů v daném žracím zařízení a zlanařit 2 kusy včetně vybavení, aby při mezigalaktickém letu bylo co žrát.následně je pak vyhodíme do kosmu, protože takový zewlací na pikčakundu neplatí.
pro informaci: ke komunikaci s Ichcanem slouží vyšší duchovní meziprostorový přenos, jež mě učí kněží z galaxie Řiťka, z planety Anální kolík.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
PS:gramatické chybi vznikají vinou mezigalaktické komunikace, kdy část mozku již ovládá jazyk Pikčakundy a tudíž prehistorický jazyk planety země ustupuje do pozadí...
Wilda píše:Hensel píše:ty voe to mi hlava nebere
co jeee pizduchu
čusík Peťane ty už taky jo..jinak díky za dárečky
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
to sem z toho tady taky pěkně roščarovanej...svět se nějak mění asi sem moc starej a nerozumím tomu...jako třeba ten .....
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
thomaswilliams: Taky jsem nechápal...tak jsem to vyřešil tak,že jsem se k nim přidal no

PŘIDEJ SE K NÁM 
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
-
Wilda
ne ja propaguju straznou vezHensel píše:Wilda píše:Hensel píše:ty voe to mi hlava nebere
co jeee pizduchu
čusík Peťane ty už taky jo..jinak díky za dárečky![]()
![]()
Wilda píše:ne ja propaguju straznou vezHensel píše:Wilda píše:
co jeee pizduchu
![]()
jo v poho nemas za co
-
Wilda
Hensel píše:Wilda píše:ne ja propaguju straznou vezHensel píše:
![]()
jo v poho nemas za co
![]()
![]()
![]()
jo strážnou věž jo co autí?
ti poslu po mati nejakou propagandu
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
Wilda píše:Hensel píše:Wilda píše: ne ja propaguju straznou vezjo v poho nemas za co
![]()
![]()
![]()
jo strážnou věž jo co autí?
ti poslu po mati nejakou propaganduHale kazdej den se to nejak meni snad uz to konecne chytne nejakou finalni podobu
neboj dam vedet
tak pošli ať se mohu zvdělávat
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Hensel: Taky koukám...ale to se rozjede,jakmile nastoupí režim školy a konec prázdnin...což je dneska 
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
no jo, už je konec...no, nám pracujícím je to stejně jedno... 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Spíše takhle M.O.T.O.L - Motolská Organizace Teple Orientovaných LidíSlavisimo píše:Tak uz jsem na skoleMotol RULEZZZZ
no vidisLucky píše:Spíše takhle M.O.T.O.L - Motolská Organizace Teple Orientovaných LidíSlavisimo píše:Tak uz jsem na skoleMotol RULEZZZZ
![]()
Jinak jsem tam taky no...už ve třeťáku
![]()
Diesel power 
Heh,tak sem tam dneska taky bylSlavisimo píše:no vidisLucky píše:Spíše takhle M.O.T.O.L - Motolská Organizace Teple Orientovaných LidíSlavisimo píše:Tak uz jsem na skoleMotol RULEZZZZ
![]()
Jinak jsem tam taky no...už ve třeťáku
![]()
tak to jsme se mozna potkali jinak teda 1.En
Sem tam dneska čumněl na soupisku novejch žáků,teda na spíš žákyň v 1.B
Naposledy upravil(a) Dukes dne 04 zář 2006 13:53, celkem upraveno 1 x.