mno ze to rikas zrovna tyzvooky píše:mno jo zavodnici zase
Obrazky atd III.
Re: Obrazky atd III.
R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale dobrej strojzvooky píše:mno jo zavodnici zase
Mam hroznou radost z tech narazniku, musim je co nejrychleji pripravit a hlavne k nim sehnat prahy
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
V12 píše:mno ze to rikas zrovna tyzvooky píše:mno jo zavodnici zase
BBS Motorsport
To veřim, taky bych delal na golfu ale prijde mi že jde svet proti me a zamestnava me natolik abych nemel čas ani spat natož delat golfaARV6 píše:ale dobrej strojzvooky píše:mno jo zavodnici zasejenom ta felcka ma asi lepsi aerodynamiku...
![]()
Mam hroznou radost z tech narazniku, musim je co nejrychleji pripravit a hlavne k nim sehnat prahy
BBS Motorsport
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo píše:Já jsem se taky dneska vyfotil s jedním dobrým tunerem,akorát tomu tunili tělo v těch nejtvrdších americkejch věznicích á la San Quentin a tak!Kousek z jeho životopisu:
"Kradl auta, prodával drogy, přepadával s pistolí v ruce, hrdlo si proléval alkoholem a žíly plnil heroinem; odseděl si jedenáct let v nejtvrdších amerických vězeních..."
Prostě pohodář od pohledu!Kdo ho pozná...není zase tak dobrej protože je to docela známej herec...teda zná ho hodně lidí,krom Zvookyho kterej ho označil za Xixaa a kokota,ale pochybuju že by mu to řekl do očí,protože je to fakt zLy PÁn par excelance,ikdyž byl úplně v klidu a prohodil se mnou dokonce pár slov!...
kdes ho potkal?? samo Danny Trejo
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
myslim že se nespletu když odpovim za Hatoriho a to že v Karlovích Varech na Karlovarském Festivalu filmuFazeey píše:hattori_hanzo píše:Já jsem se taky dneska vyfotil s jedním dobrým tunerem,akorát tomu tunili tělo v těch nejtvrdších americkejch věznicích á la San Quentin a tak!Kousek z jeho životopisu:
"Kradl auta, prodával drogy, přepadával s pistolí v ruce, hrdlo si proléval alkoholem a žíly plnil heroinem; odseděl si jedenáct let v nejtvrdších amerických vězeních..."
Prostě pohodář od pohledu!Kdo ho pozná...není zase tak dobrej protože je to docela známej herec...teda zná ho hodně lidí,krom Zvookyho kterej ho označil za Xixaa a kokota,ale pochybuju že by mu to řekl do očí,protože je to fakt zLy PÁn par excelance,ikdyž byl úplně v klidu a prohodil se mnou dokonce pár slov!...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj a ve Varyade (debilni nazev pro Spar)Gajda píše:myslim že se nespletu když odpovim za Hatoriho a to že v Karlovích Varech na Karlovarském Festivalu filmuFazeey píše:hattori_hanzo píše:Já jsem se taky dneska vyfotil s jedním dobrým tunerem,akorát tomu tunili tělo v těch nejtvrdších americkejch věznicích á la San Quentin a tak!Kousek z jeho životopisu:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
voe ja nevim kdo ustval chudinku golfa na dalnici az se za nim oblaka zvedalazvooky píše:V12 píše:mno ze to rikas zrovna tyzvooky píše:mno jo zavodnici zaseprosim?
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V12 píše:voe ja nevim kdo ustval chudinku golfa na dalnici az se za nim oblaka zvedalazvooky píše:V12 píše: mno ze to rikas zrovna typrosim?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
jj....skoro 200km/h sme s tim padili..... a pak kdyz jsem si precetl napis na gumach a stalo tam neco o protektorech.....ARV6 píše:V12 píše:voe ja nevim kdo ustval chudinku golfa na dalnici az se za nim oblaka zvedalazvooky píše:prosim?
coze??? Zvooky preskoluje rodinny vuz na zavodak
To je dobre
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale to je nezodpovedneV12 píše:jj....skoro 200km/h sme s tim padili..... a pak kdyz jsem si precetl napis na gumach a stalo tam neco o protektorech.....ARV6 píše:V12 píše: voe ja nevim kdo ustval chudinku golfa na dalnici az se za nim oblaka zvedalacoze??? Zvooky preskoluje rodinny vuz na zavodak
To je dobre
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Ja sem si vybral Canon EOS 300D....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To už rovnou Hasselblad ne!?Mikael píše:Ja sem si vybral Canon EOS 300D....
✠Luftwaffle✠
JA nechci fotit profi...jen chci mit hezky fotkyhattori_hanzo píše:To už rovnou Hasselblad ne!?Mikael píše:Ja sem si vybral Canon EOS 300D....Kdyby jsi řekl dřív tak jsem tuhle měl možnost koupit digitální stěnu Hasselblad se kterou fotí i Saudek ve slevě za 1,250,000,-
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
heeej dobry 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
A povsimnete si prosim,ze to je jen nic moc rychlost,nebot motor zustava doslova "chladny" !!!!
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2