Mitsubishi Lancer EVO

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

Taboo píše:
Sensei Jirka píše:Já si myslim, že za takovouhle raritku mezi ženama, můžeš bejt asi hooodně rád 8)
Nekdy opravdu nevim... :mad: Kdyz ji vidim projizdet celou ulici na te Kawasaki jen po zadnim kolu a pak zacne gumovat primo pred garazi jen proto, ze se ji libi ten smrad spalene gumy, tak mne napada, ze s ni neco neni tak uplne vporadku :twisted: . Nekdy bych ji vymenil za neco min narocnejsiho a vic normalnejsiho... :evil:
Hmm, já Ti nevim...Mě to takhle přijde jako skvělá představa, ale je fakt, že realita může bejt jiná....
330i E90 :kiss:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 06:55, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

pekny pohadky na dobrou noc :D

GeRoX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeRoX »

Taboo píše:
GeRoX píše:presne tento typ zensky hledam... :?:
To si rekni, az si ji budes muset jet vyzvednout z policejni stanice ve dve hodiny rano protoze ji chytli delat blbosti s autem v parkovisti u supermarketu - a navic jeste bez dokladu. Normalni zenske kupuji boty. :twisted:
:D

parkrat bych to ozelel a pozdeji by musela domu sama az rano... :lol:

NC

Re: Mitsubishi Lancer EVO

Příspěvek od NC »

JonnY píše:
NC píše:
JonnY píše:no, 200hp z litra objemu, to asi medzi "seriovymi" autami uplne bezne nebude ...
Nepocitas to blbe ? Je to s turbem ne ?
coze?
to, ze ma turbo na tom nieco meni?
dosiahnut 200hp z litra atmosferickeho motoru (na normal benzin a bez n2o), to myslim neni normalne ani pri "hardcore" tuningu. a seriove N/A motory (vcetne vsetkych supersportov) mozu byt radi za 100hp/liter...
Ale to vis ze meni. Nedochazi ti to ? Dosahout 200hp z 1.0 N/A a 1.0 T je trosku rozdil ...

Jo a ktere supersporty mas konkretne namysli ? Treba gsxr1000 se svyma ubohyma 180hp/litr ? trosku brzdi - 100hp/litr ma kdejaky civic v serii :roll:

Stiloman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stiloman »

až budu velkej,tak si EVO koupím..........zatím jen tiše závidím :lol:

cecil je jasná volba 8)
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress

JonnY

Příspěvek od JonnY »

NC píše:Nepocitas to blbe ? Je to s turbem ne ?
safris co to kecas?
CO pocitam blbo?
400hp / 2l objemu = 200hp / liter
NC píše:Ale to vis ze meni. Nedochazi ti to ? Dosahout 200hp z 1.0 N/A a 1.0 T je trosku rozdil ...
Jo a ktere supersporty mas konkretne namysli ? Treba gsxr1000 se svyma ubohyma 180hp/litr ? trosku brzdi - 100hp/litr ma kdejaky civic v serii :roll:
a) hovoril som o autach. tiez sem mozme zacat motat dvojtakty, f1 a nejake letecke motorceky na metanol.
b) nj mas pravdu. s2000 dosahuje vyssi litrovy vykon nez ferrari. honda rulz the world :roll:
a asi mi to fakt nedochadza. ani mi nedochadza to, co mi nema dochadzat.
200hp z litra N/A a Turbo motora je samozrejme o inom. tvrdil som niekde nieco ine? ja som o tom vobec nehovoril.

masterDK

Příspěvek od masterDK »

JonnY píše:
safris co to kecas?
CO pocitam blbo?
NC píše:Ale to vis ze meni. Nedochazi ti to ? Dosahout 200hp z 1.0 N/A a 1.0 T je trosku rozdil ...
a) hovoril som o autach. tiez sem mozme zacat motat dvojtakty, f1 a nejake letecke motorceky na metanol.
b) nj mas pravdu. s2000 dosahuje vyssi litrovy vykon nez ferrari. honda rulz the world :roll:
200hp z litra N/A a Turbo motora je samozrejme o inom. tvrdil som niekde nieco ine? ja som o tom vobec nehovoril.
celej ten text vyse je o nicom

NC

Příspěvek od NC »

JonnY píše:
safris co to kecas?
CO pocitam blbo?
Tys to byl kdo zacal zminovat ze supersporty (tj i gsxr) mohou byt rady za 100hp/litr. Tak jsem ti na prikladu (gsxr,civic) ukazal ze neni problem na beznem N/A motoru udelat mnohem vic (a to v serii).
JonnY píše:200hp z litra N/A a Turbo motora je samozrejme o inom. tvrdil som niekde nieco ine? ja som o tom vobec nehovoril.
Netvrdil. A TO JE PRAVE KAMEN URAZU !!! Padas na kolena z toho ze 2.0 turbo=400hp (200hp z litra objemu, to asi medzi "seriovymi" autami uplne bezne nebude ...), ale nazorne jsem ti ukazal ze JE bezne udelat 200hp/litr N/A.

Nevim jaky je koeficient pro prepocet 2.0L T= ??? L N/A

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 06:56, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

NC píše:Tys to byl kdo zacal zminovat ze supersporty (tj i gsxr) mohou byt rady za 100hp/litr. Tak jsem ti na prikladu (gsxr,civic) ukazal ze neni problem na beznem N/A motoru udelat mnohem vic (a to v serii).
gsxr neberem, ale s hondou som ti dal za pravdu.
ja som premyslal o cca 400hp "konkurencii" k evu a motat do toho auta s polovicnym vykonom (tj hondy s vynimkou s2000) ma ani nenapadlo.
NC píše:Netvrdil. A TO JE PRAVE KAMEN URAZU !!! Padas na kolena z toho ze 2.0 turbo=400hp (200hp z litra objemu, to asi medzi "seriovymi" autami uplne bezne nebude ...), ale nazorne jsem ti ukazal ze JE bezne udelat 200hp/litr N/A.
Nevim jaky je koeficient pro prepocet 2.0L T= ??? L N/A
hou, tak brzdi.
padam na kolena? len som podotkol, ze 200hp z litra nieje bezne. ani medzi preplnanimy a uz vobec nie medzi atmosferickymi motormy.
ukaz mi N/A motor v aute, ktory ma 200hp na liter. a nakoniec aj u stvortaktnych motoriek (ktore do toho ja osobne nepocitam)
ale nazorne jsem ti ukazal ze JE bezne udelat 200hp/litr N/A.
a nakonec ked to je bezne, tak menuj par kuskov. 5 motoriek a 5 aut :D

a jediny podobny koeficient ktory existuje, mate na sprintoch :D 1.4
a podobny koeficient zmysel nema.
a uz sa o tom prestanme dohadovat (uz ma to nebavi)
litrovy vykon nejak podstatny parameter nieje, tak sa o tom nehadajme

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Taboo píše:
GReddy píše:pekny pohadky na dobrou noc :D
Na to, aby jsi porozumel debatam dospelych jsi jeste moc maly. Nech si radeji zdat o Skyline a davej pozor, aby jsi se pritom moc neposlintal... :lol:
americky humor no.1? :) pekne suchej...me timhle nenastves...
me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna....rikam pohadkar na dobrou noc ;) :o)

JonnY

Příspěvek od JonnY »

jojo.
Taboo ani nema auto a vsetky rozumy taha z detskej obrazkovej knizky "Honzik automechanikym" ;)

:smich:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 06:57, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Taboo píše:
GReddy píše:me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna....
Ale ano, klidne si pis co se ti zachce :lol: . Nikoho to stejne nezajima, protoze tva prizemni existence je pro toto forum naprosto nepodstatna. Ty jsi tady s nicim hodnotnym nikdy neprispel, nikomu nikdy s nicim nepomohl, pro nikoho vubec nic neznamenas a jedine, co je ve tvych prispevcich videt, je inteligence houpaciho kone v kombinaci s typickou ceskou prizemni zavisti. Co dela celou vec jeste zabavnejsi je fakt, ze tva nizka mozkova kapacita ti ani nedovoli si uvedomit, ze tve prostoduche priblblosti v mem zivote a zivotech jinych lidi stejne nic nezmeni, takze se snazis uplne zbytecne. Tva existence a prispevky na tomto foru jsou proste stejne tak bezhodnotne, jako tvuj vlastni zivot maleho uboheho snilka, ktery si neni ani schopen uvedomit svou vlastni hloupost. S tim se budes muset smirit.
:wink:
Nuda...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 06:57, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

http://www.vox.de/flash/game.html

start, rychle klikat pravou sipkou, na cervene zabrzdit mezernikem :lol:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Taboo píše:
Břéťa píše:Nuda...
Napis teda neco zabavnejsiho :lol: . Mne uz i GReddy s jeho naivni priblblosti cirkusoveho klauna dokaze jen stezi pobavit... :mad:
Ja nemam potrebu ventilovat svoje dusevni sracky charakteristikou toho kdo je jak prizemni a jeste se tim snazit pobavit okoli... Jemu to je nejspis u prdele a pro me to byla nuda... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

kodemi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kodemi »

koukam na tu debatu,evo sem evo tam 8) mate ale starosti me by stacil i favorit v 15ti :lol: :lol: :lol: :)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

kodemi píše:koukam na tu debatu,evo sem evo tam 8) mate ale starosti me by stacil i favorit v 15ti :lol: :lol: :lol: :)
No kdyz 15ti letej napise, ze by mu stacil (v 15ti !) Favorit, v avataru ma BMW, v podpisu "VW driver" a nasere to do prispevku o Mitsubishi, tak mi nezbyva nez se smat :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Worm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worm »

Placenta píše:http://www.vox.de/flash/game.html

start, rychle klikat pravou sipkou, na cervene zabrzdit mezernikem :lol:
:smich2: :smich2: :smich2:

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

971m :?:
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Taboo píše:
GReddy píše:me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna....
Ale ano, klidne si pis co se ti zachce :lol: . Nikoho to stejne nezajima, protoze tva prizemni existence je pro toto forum naprosto nepodstatna. Ty jsi tady s nicim hodnotnym nikdy neprispel, nikomu nikdy s nicim nepomohl, pro nikoho vubec nic neznamenas a jedine, co je ve tvych prispevcich videt, je inteligence houpaciho kone v kombinaci s typickou ceskou prizemni zavisti. Co dela celou vec jeste zabavnejsi je fakt, ze tva nizka mozkova kapacita ti ani nedovoli si uvedomit, ze tve prostoduche priblblosti v mem zivote a zivotech jinych lidi stejne nic nezmeni, takze se snazis uplne zbytecne. Tva existence a prispevky na tomto foru jsou proste stejne tak bezhodnotne, jako tvuj vlastni zivot maleho uboheho snilka, ktery si neni ani schopen uvedomit svou vlastni hloupost. S tim se budes muset smirit.
mysli si co chces me je to taky jedno a myslim ze dost lidem taky leze krkem ty tvoje arogantni povyseny kecy..Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...Shrnu to asi jen takhle,sou tady lidi ktery se smejou tem tvym recem o tm jaky mas prestupky jak si byl ve vezeni za to a to jaky platis pokuty jakej ses street money maker,jak tvoje manzelka je drsnacka co projizdi mestsky zatacky tahlym driftem a noci misto s tebou v posteli travi na stanici a ze tvoje dite ve skolce krade pastelky jinym detem a dalsi ti ty tvoje blaboly hltaj a lezou ti do zadku pac te uznavaj jako poloboha nebo co...Nevim jakej king jsi na US forech ale prijde mi jako by sis sem prave z tech for chodil neco lecit...

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

..
Naposledy upravil(a) tomoking dne 13 srp 2006 12:39, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

GReddy píše:
Taboo píše:
mysli si co chces me je to taky jedno a myslim ze dost lidem taky leze krkem ty tvoje arogantni povyseny kecy..Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...Shrnu to asi jen takhle,sou tady lidi ktery se smejou tem tvym recem o tm jaky mas prestupky jak si byl ve vezeni za to a to jaky platis pokuty jakej ses street money maker,jak tvoje manzelka je drsnacka co projizdi mestsky zatacky tahlym driftem a noci misto s tebou v posteli travi na stanici a ze tvoje dite ve skolce krade pastelky jinym detem a dalsi ti ty tvoje blaboly hltaj a lezou ti do zadku pac te uznavaj jako poloboha nebo co...Nevim jakej king jsi na US forech ale prijde mi jako by sis sem prave z tech for chodil neco lecit...

Odbornost prispevku od Taboo povazuji za asi nejvyssi na tomto foru.
Tady jsi v sekci TUNING ..... a ne POKEC..... a i kdyby Taboo si cokoliv vymyslel co se tyka jeho osobniho zivota ...... tak se nic nedeje, vetsinu z nas zajimaji hlavne jeho profes. znalosti
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

GReddy píše:
Taboo píše:

Odbornost prispevku od Taboo povazuji za asi nejvyssi na tomto foru.
Tady jsi v sekci TUNING ..... a ne POKEC..... a i kdyby Taboo si cokoliv vymyslel co se tyka jeho osobniho zivota ...... tak se nic nedeje, vetsinu z nas zajimaji hlavne jeho profes. znalosti

GReddy

Příspěvek od GReddy »

dyt v poho ja jeho znalosti beru vim ze tomu rozumi a aby ne kdyz se v tom o narozeni pohybuje...kdyz sme v sekci tuning proc tady teda rika jak ma manzelku ktera bojuje se zakonem jako Lorenzo Lamas...:D

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 07:00, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Michell

Příspěvek od Michell »

GReddy píše:
.Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...
Co to je za logiku? Ja sem si treba temer jist, ze kdyby bylo potreba, tak Ti narvu hlavu do prdele aniz bych se u toho byt jen zadychal. Ale ani tenhle fakt mi nedava jakekoliv pravo Te urazet, nebo s Tebou zachazet neak povysene. Naopak, jediny kdo tu zacal v tomhle tematu s urazenim si byl Ty aneb prispevek "pohadky na dobrou noc". Ono preci jenom, naznacovat nekomu ze lze, aniz bych mel v ruce jedinou vec, kterou bych sve tvrzeni podlozil, neni mezi dospelymi povazovano za uplne slusne. Samozrejme, mas pravo vyjadrit svuj "nazor", ale pak se nediv, ze Te dotycny posle k sipku.

Klidne se do me ted vsichni pustte jak lezu Taboo do prdele, ale tohle uz trochu prekracuje hranice dobreho vkusu...

:mad:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Když jste u tech manželek a řízení, Kryszulka ( i když to není manželka jsme spolu už přes 8 let ) se pořád bála řídit Červenku.. Nakonec si asi aby nemusela řídit "silné" auto utrhla čéšku :)

V sobotu jsme řešili tak trošku krizovou situaci, já se nasral a říkám kua už mi neser, sedni do auta a zajed tam.. sedla do supry, vycouvala ze dvora ( kdo ví jak to u mne vypadá tak musím říci že na ženskou co v životě neřídila zadohrab nad 60PS je to výkon :D ), prohrábla, zadek jí zatancovala a byla v prdeli. když jsem slyšel jak za obcí vytočila auto a přeřadila přeběhl mi mráz po zádek a přemýšlel jsem jestli se z krizové situace nestrane krize totální :)

No vrátila se v pohodě, vjížděla do dvora smála se, že prej se supřina řídí mooooc dobře, skoro tak dobře jako "její" bývalá Hondička ( CD7 150PS )..

Doufám že si Supru neobsadí jako všechna předchozí auta a pustí mne občas i za volant :) ( ješte že jsem jí zatím neukázal kde se přepíná na vyšší tlak, jezdí jen na 0,6 baru :lol: )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“