Hmm, já Ti nevim...Mě to takhle přijde jako skvělá představa, ale je fakt, že realita může bejt jiná....Taboo píše:Nekdy opravdu nevim...Sensei Jirka píše:Já si myslim, že za takovouhle raritku mezi ženama, můžeš bejt asi hooodně rádKdyz ji vidim projizdet celou ulici na te Kawasaki jen po zadnim kolu a pak zacne gumovat primo pred garazi jen proto, ze se ji libi ten smrad spalene gumy, tak mne napada, ze s ni neco neni tak uplne vporadku
. Nekdy bych ji vymenil za neco min narocnejsiho a vic normalnejsiho...
Mitsubishi Lancer EVO
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
330i E90 

Taboo píše:To si rekni, az si ji budes muset jet vyzvednout z policejni stanice ve dve hodiny rano protoze ji chytli delat blbosti s autem v parkovisti u supermarketu - a navic jeste bez dokladu. Normalni zenske kupuji boty.GeRoX píše:presne tento typ zensky hledam...

parkrat bych to ozelel a pozdeji by musela domu sama az rano...

Re: Mitsubishi Lancer EVO
Ale to vis ze meni. Nedochazi ti to ? Dosahout 200hp z 1.0 N/A a 1.0 T je trosku rozdil ...JonnY píše:coze?NC píše:Nepocitas to blbe ? Je to s turbem ne ?JonnY píše:no, 200hp z litra objemu, to asi medzi "seriovymi" autami uplne bezne nebude ...
to, ze ma turbo na tom nieco meni?
dosiahnut 200hp z litra atmosferickeho motoru (na normal benzin a bez n2o), to myslim neni normalne ani pri "hardcore" tuningu. a seriove N/A motory (vcetne vsetkych supersportov) mozu byt radi za 100hp/liter...
Jo a ktere supersporty mas konkretne namysli ? Treba gsxr1000 se svyma ubohyma 180hp/litr ? trosku brzdi - 100hp/litr ma kdejaky civic v serii

safris co to kecas?NC píše:Nepocitas to blbe ? Je to s turbem ne ?
CO pocitam blbo?
400hp / 2l objemu = 200hp / liter
a) hovoril som o autach. tiez sem mozme zacat motat dvojtakty, f1 a nejake letecke motorceky na metanol.NC píše:Ale to vis ze meni. Nedochazi ti to ? Dosahout 200hp z 1.0 N/A a 1.0 T je trosku rozdil ...
Jo a ktere supersporty mas konkretne namysli ? Treba gsxr1000 se svyma ubohyma 180hp/litr ? trosku brzdi - 100hp/litr ma kdejaky civic v serii
b) nj mas pravdu. s2000 dosahuje vyssi litrovy vykon nez ferrari. honda rulz the world

a asi mi to fakt nedochadza. ani mi nedochadza to, co mi nema dochadzat.
200hp z litra N/A a Turbo motora je samozrejme o inom. tvrdil som niekde nieco ine? ja som o tom vobec nehovoril.
celej ten text vyse je o nicomJonnY píše:safris co to kecas?NC píše:Nepocitas to blbe ? Je to s turbem ne ?
CO pocitam blbo?
a) hovoril som o autach. tiez sem mozme zacat motat dvojtakty, f1 a nejake letecke motorceky na metanol.NC píše:Ale to vis ze meni. Nedochazi ti to ? Dosahout 200hp z 1.0 N/A a 1.0 T je trosku rozdil ...
b) nj mas pravdu. s2000 dosahuje vyssi litrovy vykon nez ferrari. honda rulz the world![]()
200hp z litra N/A a Turbo motora je samozrejme o inom. tvrdil som niekde nieco ine? ja som o tom vobec nehovoril.
Tys to byl kdo zacal zminovat ze supersporty (tj i gsxr) mohou byt rady za 100hp/litr. Tak jsem ti na prikladu (gsxr,civic) ukazal ze neni problem na beznem N/A motoru udelat mnohem vic (a to v serii).JonnY píše:safris co to kecas?NC píše:Nepocitas to blbe ? Je to s turbem ne ?
CO pocitam blbo?
b) nj mas pravdu. s2000 dosahuje vyssi litrovy vykon nez ferrari. honda rulz the world![]()
Netvrdil. A TO JE PRAVE KAMEN URAZU !!! Padas na kolena z toho ze 2.0 turbo=400hp (200hp z litra objemu, to asi medzi "seriovymi" autami uplne bezne nebude ...), ale nazorne jsem ti ukazal ze JE bezne udelat 200hp/litr N/A.JonnY píše:200hp z litra N/A a Turbo motora je samozrejme o inom. tvrdil som niekde nieco ine? ja som o tom vobec nehovoril.
Nevim jaky je koeficient pro prepocet 2.0L T= ??? L N/A
gsxr neberem, ale s hondou som ti dal za pravdu.NC píše:Tys to byl kdo zacal zminovat ze supersporty (tj i gsxr) mohou byt rady za 100hp/litr. Tak jsem ti na prikladu (gsxr,civic) ukazal ze neni problem na beznem N/A motoru udelat mnohem vic (a to v serii).
ja som premyslal o cca 400hp "konkurencii" k evu a motat do toho auta s polovicnym vykonom (tj hondy s vynimkou s2000) ma ani nenapadlo.
hou, tak brzdi.NC píše:Netvrdil. A TO JE PRAVE KAMEN URAZU !!! Padas na kolena z toho ze 2.0 turbo=400hp (200hp z litra objemu, to asi medzi "seriovymi" autami uplne bezne nebude ...), ale nazorne jsem ti ukazal ze JE bezne udelat 200hp/litr N/A.
Nevim jaky je koeficient pro prepocet 2.0L T= ??? L N/A
padam na kolena? len som podotkol, ze 200hp z litra nieje bezne. ani medzi preplnanimy a uz vobec nie medzi atmosferickymi motormy.
ukaz mi N/A motor v aute, ktory ma 200hp na liter. a nakoniec aj u stvortaktnych motoriek (ktore do toho ja osobne nepocitam)
a nakonec ked to je bezne, tak menuj par kuskov. 5 motoriek a 5 autale nazorne jsem ti ukazal ze JE bezne udelat 200hp/litr N/A.

a jediny podobny koeficient ktory existuje, mate na sprintoch

a podobny koeficient zmysel nema.
a uz sa o tom prestanme dohadovat (uz ma to nebavi)
litrovy vykon nejak podstatny parameter nieje, tak sa o tom nehadajme
americky humor no.1?Taboo píše:Na to, aby jsi porozumel debatam dospelych jsi jeste moc maly. Nech si radeji zdat o Skyline a davej pozor, aby jsi se pritom moc neposlintal...GReddy píše:pekny pohadky na dobrou noc

me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna....rikam pohadkar na dobrou noc

jojo.
Taboo ani nema auto a vsetky rozumy taha z detskej obrazkovej knizky "Honzik automechanikym"

Taboo ani nema auto a vsetky rozumy taha z detskej obrazkovej knizky "Honzik automechanikym"

Nuda...Taboo píše:Ale ano, klidne si pis co se ti zachceGReddy píše:me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna..... Nikoho to stejne nezajima, protoze tva prizemni existence je pro toto forum naprosto nepodstatna. Ty jsi tady s nicim hodnotnym nikdy neprispel, nikomu nikdy s nicim nepomohl, pro nikoho vubec nic neznamenas a jedine, co je ve tvych prispevcich videt, je inteligence houpaciho kone v kombinaci s typickou ceskou prizemni zavisti. Co dela celou vec jeste zabavnejsi je fakt, ze tva nizka mozkova kapacita ti ani nedovoli si uvedomit, ze tve prostoduche priblblosti v mem zivote a zivotech jinych lidi stejne nic nezmeni, takze se snazis uplne zbytecne. Tva existence a prispevky na tomto foru jsou proste stejne tak bezhodnotne, jako tvuj vlastni zivot maleho uboheho snilka, ktery si neni ani schopen uvedomit svou vlastni hloupost. S tim se budes muset smirit.
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
http://www.vox.de/flash/game.html
start, rychle klikat pravou sipkou, na cervene zabrzdit mezernikem

Ja nemam potrebu ventilovat svoje dusevni sracky charakteristikou toho kdo je jak prizemni a jeste se tim snazit pobavit okoli... Jemu to je nejspis u prdele a pro me to byla nuda...Taboo píše:Napis teda neco zabavnejsihoBřéťa píše:Nuda.... Mne uz i GReddy s jeho naivni priblblosti cirkusoveho klauna dokaze jen stezi pobavit...

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
No kdyz 15ti letej napise, ze by mu stacil (v 15ti !) Favorit, v avataru ma BMW, v podpisu "VW driver" a nasere to do prispevku o Mitsubishi, tak mi nezbyva nez se smatkodemi píše:koukam na tu debatu,evo sem evo tammate ale starosti me by stacil i favorit v 15ti
![]()
![]()
![]()

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Placenta píše:http://www.vox.de/flash/game.html

971m 

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
mysli si co chces me je to taky jedno a myslim ze dost lidem taky leze krkem ty tvoje arogantni povyseny kecy..Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...Shrnu to asi jen takhle,sou tady lidi ktery se smejou tem tvym recem o tm jaky mas prestupky jak si byl ve vezeni za to a to jaky platis pokuty jakej ses street money maker,jak tvoje manzelka je drsnacka co projizdi mestsky zatacky tahlym driftem a noci misto s tebou v posteli travi na stanici a ze tvoje dite ve skolce krade pastelky jinym detem a dalsi ti ty tvoje blaboly hltaj a lezou ti do zadku pac te uznavaj jako poloboha nebo co...Nevim jakej king jsi na US forech ale prijde mi jako by sis sem prave z tech for chodil neco lecit...Taboo píše:Ale ano, klidne si pis co se ti zachceGReddy píše:me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna..... Nikoho to stejne nezajima, protoze tva prizemni existence je pro toto forum naprosto nepodstatna. Ty jsi tady s nicim hodnotnym nikdy neprispel, nikomu nikdy s nicim nepomohl, pro nikoho vubec nic neznamenas a jedine, co je ve tvych prispevcich videt, je inteligence houpaciho kone v kombinaci s typickou ceskou prizemni zavisti. Co dela celou vec jeste zabavnejsi je fakt, ze tva nizka mozkova kapacita ti ani nedovoli si uvedomit, ze tve prostoduche priblblosti v mem zivote a zivotech jinych lidi stejne nic nezmeni, takze se snazis uplne zbytecne. Tva existence a prispevky na tomto foru jsou proste stejne tak bezhodnotne, jako tvuj vlastni zivot maleho uboheho snilka, ktery si neni ani schopen uvedomit svou vlastni hloupost. S tim se budes muset smirit.
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..
Naposledy upravil(a) tomoking dne 13 srp 2006 12:39, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
GReddy píše:mysli si co chces me je to taky jedno a myslim ze dost lidem taky leze krkem ty tvoje arogantni povyseny kecy..Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...Shrnu to asi jen takhle,sou tady lidi ktery se smejou tem tvym recem o tm jaky mas prestupky jak si byl ve vezeni za to a to jaky platis pokuty jakej ses street money maker,jak tvoje manzelka je drsnacka co projizdi mestsky zatacky tahlym driftem a noci misto s tebou v posteli travi na stanici a ze tvoje dite ve skolce krade pastelky jinym detem a dalsi ti ty tvoje blaboly hltaj a lezou ti do zadku pac te uznavaj jako poloboha nebo co...Nevim jakej king jsi na US forech ale prijde mi jako by sis sem prave z tech for chodil neco lecit...Taboo píše:Ale ano, klidne si pis co se ti zachceGReddy píše:me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna..... Nikoho to stejne nezajima, protoze tva prizemni existence je pro toto forum naprosto nepodstatna. Ty jsi tady s nicim hodnotnym nikdy neprispel, nikomu nikdy s nicim nepomohl, pro nikoho vubec nic neznamenas a jedine, co je ve tvych prispevcich videt, je inteligence houpaciho kone v kombinaci s typickou ceskou prizemni zavisti. Co dela celou vec jeste zabavnejsi je fakt, ze tva nizka mozkova kapacita ti ani nedovoli si uvedomit, ze tve prostoduche priblblosti v mem zivote a zivotech jinych lidi stejne nic nezmeni, takze se snazis uplne zbytecne. Tva existence a prispevky na tomto foru jsou proste stejne tak bezhodnotne, jako tvuj vlastni zivot maleho uboheho snilka, ktery si neni ani schopen uvedomit svou vlastni hloupost. S tim se budes muset smirit.
Odbornost prispevku od Taboo povazuji za asi nejvyssi na tomto foru.
Tady jsi v sekci TUNING ..... a ne POKEC..... a i kdyby Taboo si cokoliv vymyslel co se tyka jeho osobniho zivota ...... tak se nic nedeje, vetsinu z nas zajimaji hlavne jeho profes. znalosti
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
GReddy píše:mysli si co chces me je to taky jedno a myslim ze dost lidem taky leze krkem ty tvoje arogantni povyseny kecy..Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...Shrnu to asi jen takhle,sou tady lidi ktery se smejou tem tvym recem o tm jaky mas prestupky jak si byl ve vezeni za to a to jaky platis pokuty jakej ses street money maker,jak tvoje manzelka je drsnacka co projizdi mestsky zatacky tahlym driftem a noci misto s tebou v posteli travi na stanici a ze tvoje dite ve skolce krade pastelky jinym detem a dalsi ti ty tvoje blaboly hltaj a lezou ti do zadku pac te uznavaj jako poloboha nebo co...Nevim jakej king jsi na US forech ale prijde mi jako by sis sem prave z tech for chodil neco lecit...Taboo píše:Ale ano, klidne si pis co se ti zachceGReddy píše:me tady nikdo nezna taky muzu psat ze manzelka jezdi gumball, ze ji furt zatykaj protoze je kurva drsna..... Nikoho to stejne nezajima, protoze tva prizemni existence je pro toto forum naprosto nepodstatna. Ty jsi tady s nicim hodnotnym nikdy neprispel, nikomu nikdy s nicim nepomohl, pro nikoho vubec nic neznamenas a jedine, co je ve tvych prispevcich videt, je inteligence houpaciho kone v kombinaci s typickou ceskou prizemni zavisti. Co dela celou vec jeste zabavnejsi je fakt, ze tva nizka mozkova kapacita ti ani nedovoli si uvedomit, ze tve prostoduche priblblosti v mem zivote a zivotech jinych lidi stejne nic nezmeni, takze se snazis uplne zbytecne. Tva existence a prispevky na tomto foru jsou proste stejne tak bezhodnotne, jako tvuj vlastni zivot maleho uboheho snilka, ktery si neni ani schopen uvedomit svou vlastni hloupost. S tim se budes muset smirit.
Odbornost prispevku od Taboo povazuji za asi nejvyssi na tomto foru.
Tady jsi v sekci TUNING ..... a ne POKEC..... a i kdyby Taboo si cokoliv vymyslel co se tyka jeho osobniho zivota ...... tak se nic nedeje, vetsinu z nas zajimaji hlavne jeho profes. znalosti
Co to je za logiku? Ja sem si treba temer jist, ze kdyby bylo potreba, tak Ti narvu hlavu do prdele aniz bych se u toho byt jen zadychal. Ale ani tenhle fakt mi nedava jakekoliv pravo Te urazet, nebo s Tebou zachazet neak povysene. Naopak, jediny kdo tu zacal v tomhle tematu s urazenim si byl Ty aneb prispevek "pohadky na dobrou noc". Ono preci jenom, naznacovat nekomu ze lze, aniz bych mel v ruce jedinou vec, kterou bych sve tvrzeni podlozil, neni mezi dospelymi povazovano za uplne slusne. Samozrejme, mas pravo vyjadrit svuj "nazor", ale pak se nediv, ze Te dotycny posle k sipku.GReddy píše:
.Machrovat a urazet muze pres pul sveta kazdej drsnak se 40 kg a nemam rad kdyz to nekdo dela a ve skutecnosti by utrel ocas o zem a kracel dal...
Klidne se do me ted vsichni pustte jak lezu Taboo do prdele, ale tohle uz trochu prekracuje hranice dobreho vkusu...

Když jste u tech manželek a řízení, Kryszulka ( i když to není manželka jsme spolu už přes 8 let ) se pořád bála řídit Červenku.. Nakonec si asi aby nemusela řídit "silné" auto utrhla čéšku
V sobotu jsme řešili tak trošku krizovou situaci, já se nasral a říkám kua už mi neser, sedni do auta a zajed tam.. sedla do supry, vycouvala ze dvora ( kdo ví jak to u mne vypadá tak musím říci že na ženskou co v životě neřídila zadohrab nad 60PS je to výkon
), prohrábla, zadek jí zatancovala a byla v prdeli. když jsem slyšel jak za obcí vytočila auto a přeřadila přeběhl mi mráz po zádek a přemýšlel jsem jestli se z krizové situace nestrane krize totální 
No vrátila se v pohodě, vjížděla do dvora smála se, že prej se supřina řídí mooooc dobře, skoro tak dobře jako "její" bývalá Hondička ( CD7 150PS )..
Doufám že si Supru neobsadí jako všechna předchozí auta a pustí mne občas i za volant
( ješte že jsem jí zatím neukázal kde se přepíná na vyšší tlak, jezdí jen na 0,6 baru
)

V sobotu jsme řešili tak trošku krizovou situaci, já se nasral a říkám kua už mi neser, sedni do auta a zajed tam.. sedla do supry, vycouvala ze dvora ( kdo ví jak to u mne vypadá tak musím říci že na ženskou co v životě neřídila zadohrab nad 60PS je to výkon

No vrátila se v pohodě, vjížděla do dvora smála se, že prej se supřina řídí mooooc dobře, skoro tak dobře jako "její" bývalá Hondička ( CD7 150PS )..
Doufám že si Supru neobsadí jako všechna předchozí auta a pustí mne občas i za volant

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz