VYVI, Flanel a létající koberec
Moderátor: Dave0401
Re: VYVI und Flanel zimmer-deutsche Kraft
Tomu se rika vyborne formulovana otazka s jasnym cilem a predem danou odpovedi 

Live4Ride Syndicate
v-y-v-i-olení 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
No na podzim už to auto bude asi pryč...Hanuš píše: Ty tam mas nahozene ty plasty, co jsou videt na kazde calibre?

PS: plasty??? jo mám tam mračítko origo rieger mit TÜV, pak mám lištu po předním nárazníkem která navazuje na prahy opět mit TÜV a pak mám plno plastů v interiéru... Nevím který z nich přesně myslíš...

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
Mě spíš pobavila aktuálnost dotazu...Sly píše:Tomu se rika vyborne formulovana otazka s jasnym cilem a predem danou odpovedi

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Nejak rychle stridas ty auta.Kdyz ho uz na podzim nebudes mit.Aspon ubyde konkurenceF.l.a.n.e.l. píše:
No na podzim už to auto bude asi pryč...![]()
PS: plasty??? jo mám tam mračítko origo rieger mit TÜV, pak mám lištu po předním nárazníkem která navazuje na prahy opět mit TÜV a pak mám plno plastů v interiéru... Nevím který z nich přesně myslíš...

Temi plasty jsem myslel predni a zadni naraznik.Ale blbe jsem to napsal. Ta cerna calibra je ma nahozene.Zdaji se mi okoukane.Pokud se nemylim, tak je to foceno na vlakaci Haviřov-Sucha. Tak to jsi kousek za humny

Hanuš píše:Nejak rychle stridas ty auta.Kdyz ho uz na podzim nebudes mit.Aspon ubyde konkurenceF.l.a.n.e.l. píše:
No na podzim už to auto bude asi pryč...![]()
PS: plasty??? jo mám tam mračítko origo rieger mit TÜV, pak mám lištu po předním nárazníkem která navazuje na prahy opět mit TÜV a pak mám plno plastů v interiéru... Nevím který z nich přesně myslíš...![]()
Temi plasty jsem myslel predni a zadni naraznik.Ale blbe jsem to napsal. Ta cerna calibra je ma nahozene.Zdaji se mi okoukane.Pokud se nemylim, tak je to foceno na vlakaci Haviřov-Sucha. Tak to jsi kousek za humny. Proti tvoji calibre nemam nic. Auto je to pekne
Myslím,že jsi trochu mimo mísu.....nebo spíše někde jinde v čase

das Auto
Jinak VV byli teď o víkendu u nás v Havířovském Helaxu 

das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Já žádné plasty na svém autě nemámHanuš píše:Temi plasty jsem myslel predni a zadni naraznik.Ale blbe jsem to napsal. Ta cerna calibra je ma nahozene.Zdaji se mi okoukane.Pokud se nemylim, tak je to foceno na vlakaci Haviřov-Sucha. Tak to jsi kousek za humny. Proti tvoji calibre nemam nic. Auto je to pekne

- F.l.a.n.e.l.
V-Y-V-I píše:Hanuš píše: Temi plasty jsem myslel predni a zadni naraznik.Ale blbe jsem to napsal. Ta cerna calibra je ma nahozene.Zdaji se mi okoukane.Pokud se nemylim, tak je to foceno na vlakaci Haviřov-Sucha. Tak to jsi kousek za humny. Proti tvoji calibre nemam nic. Auto je to pekne
VYVI: nech ho... dneska hulí každý

Asi to tak vypada, ze jsem kapanek prestrelil.No co, stane se to kazdemuF.l.a.n.e.l. píše:V-Y-V-I píše:Hanuš píše: Temi plasty jsem myslel predni a zadni naraznik.Ale blbe jsem to napsal. Ta cerna calibra je ma nahozene.Zdaji se mi okoukane.Pokud se nemylim, tak je to foceno na vlakaci Haviřov-Sucha. Tak to jsi kousek za humny. Proti tvoji calibre nemam nic. Auto je to pekne
VYVI: nech ho... dneska hulí každý![]()
![]()

PS: rika se - Kdo nehuli (nechlasta) s nama, (chlasta) huli proti nam.

Nejlip kdyz je vseho dostatnek

jj,skromný to Flanel jeF.l.a.n.e.l. píše:Já žádné plasty na svém autě nemámHanuš píše:Temi plasty jsem myslel predni a zadni naraznik.Ale blbe jsem to napsal. Ta cerna calibra je ma nahozene.Zdaji se mi okoukane.Pokud se nemylim, tak je to foceno na vlakaci Haviřov-Sucha. Tak to jsi kousek za humny. Proti tvoji calibre nemam nic. Auto je to pekne
Asi čteš špatně forum
A nechci si fandit, ale myslím,že mám docela hezkou calibru a mě to stačí na to že jsem na pracáku
jinak jsem vcelku skromný kluk... viď vyvi ???

das Auto
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
Sice vím, že to tu cenu má, ale i tak je to hardcoreV-Y-V-I píše:2Felda: Kurde,na ně mám zálusk,ale těch peněz

- F.l.a.n.e.l.
óóóh geil 

JJ.. uz vim co se patriF.l.a.n.e.l. píše:doufám, že sis už srovnal věci (plasty) v hlavěHanuš píše: Asi to tak vypada, ze jsem kapanek prestrelil.

..:: MB C-Klasse ::..
Flaneláku,zítra odjíždím do pondělí do Prahy,ale tentokrát "služebně"
Ve čtvtrek nás čeká ve skupině Německý Steglitz,večer nato Lotyšská Blazma. V pátek to pak bude Švédská Frosta a nazávěr skupiny debilní pražáci z FUTURE. Pak se uvidí,jak postoupíme,měli bychom dostat někoho ze Švýcarska,nebo Finska a nebo perličku Výběr Hvězd USA a Canada
Kurec,tak drž palce,hojan
Ve čtvtrek nás čeká ve skupině Německý Steglitz,večer nato Lotyšská Blazma. V pátek to pak bude Švédská Frosta a nazávěr skupiny debilní pražáci z FUTURE. Pak se uvidí,jak postoupíme,měli bychom dostat někoho ze Švýcarska,nebo Finska a nebo perličku Výběr Hvězd USA a Canada

das Auto
- F.l.a.n.e.l.
PS: co si pamatuju, tak na "fjůčr" nemám dobré vzpomínky ani jáV-Y-V-I píše:Flaneláku,zítra odjíždím do pondělí do Prahy,ale tentokrát "služebně"
Ve čtvtrek nás čeká ve skupině Německý Steglitz,večer nato Lotyšská Blazma. V pátek to pak bude Švédská Frosta a nazávěr skupiny debilní pražáci z FUTURE. Pak se uvidí,jak postoupíme,měli bychom dostat někoho ze Švýcarska,nebo Finska a nebo perličku Výběr Hvězd USA a Canada![]()

Jo držím