Pár víkendových ulovků , co na to řikate
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj jo jo good fota a ja tam chyběl na focení sakra!

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo příště!!Ted sem bohužel nemoh!svanco1915 píše:ale místo tam jePipotuning píše:jj jo jo good fota a ja tam chyběl na focení sakra!![]()
![]()

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
jo já si to taky myslel...ale pak jsem ju potkal na sraze v přerově tak jsem nechápal jak by se tam tepličák dostalmáca píše:hele nahopdou ta vectra, nejezdila pio teplicku? jinak je hezka

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ale myslím ,že je od tamtud koupená!!toitoi píše:jo já si to taky myslel...ale pak jsem ju potkal na sraze v přerově tak jsem nechápal jak by se tam tepličák dostalmáca píše:hele nahopdou ta vectra, nejezdila pio teplicku? jinak je hezka![]()

asi jo no páč já měl za to že ji znám tady z fóra z TCT sekce, pak jsem na něj v přerově mával, tak asi nechápal pročPipotuning píše:No ale myslím ,že je od tamtud koupená!!toitoi píše:jo já si to taky myslel...ale pak jsem ju potkal na sraze v přerově tak jsem nechápal jak by se tam tepličák dostalmáca píše:hele nahopdou ta vectra, nejezdila pio teplicku? jinak je hezka![]()

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No "celkem jde" znamená že bez toho spoileru je to praktický série a série felda celkem jde'!!Sly píše:Jestli ta felda jde, tak tady o stylingu mame oba zrejme uplne rozdilne predstavy. Co se Peugeota tyce, tak mi chybi fotka celeho auta. Je zde jen jedna zepredu. Proto hodnotim jen naraznik a ten je docela kriticky zvladnuty, spise nezvladnuty. tot muj nazor na felicii a predni naraznik peugeota.Freeman_TKOZ píše:Jinak auta:
Peugeot - moc ostré hrany, to se asi pánům od policie líbit nebude. Nevim co je ta třetí fotka... to je okno a kapota?
Felda - Jde to, moc přehnaný nárazník!! Ale jinak to celkem jde...

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajimavy nazor.Freeman_TKOZ píše:No "celkem jde" znamená že bez toho spoileru je to praktický série a série felda celkem jde'!!Sly píše:Jestli ta felda jde, tak tady o stylingu mame oba zrejme uplne rozdilne predstavy. Co se Peugeota tyce, tak mi chybi fotka celeho auta. Je zde jen jedna zepredu. Proto hodnotim jen naraznik a ten je docela kriticky zvladnuty, spise nezvladnuty. tot muj nazor na felicii a predni naraznik peugeota.Freeman_TKOZ píše:Jinak auta:
Peugeot - moc ostré hrany, to se asi pánům od policie líbit nebude. Nevim co je ta třetí fotka... to je okno a kapota?
Felda - Jde to, moc přehnaný nárazník!! Ale jinak to celkem jde...
Live4Ride Syndicate
Re: Pár víkendových ulovků , co na to řikate
super misto na srazy a na foceni.....hodte mi info kde to je.... ale myslim ze tusim. jsou to ty nadzemky jak se jede pres mesto na bruntal?
Co tak tam udelat nekterou nedeli srazek? Jednoduse posunout ten nas, rekneme na 17hod a potkat se i s Opavakama?
Live4Ride Syndicate
je to opavský parkovací dům! je to tam paráda hl. ta jízda na horu pěkně to klouže!Dan píše:super misto na srazy a na foceni.....hodte mi info kde to je.... ale myslim ze tusim. jsou to ty nadzemky jak se jede pres mesto na bruntal?

BMW E46 - 330D - jede a nežere
seat toledo model 2000, 1.9TDi, 81kw - winter car - prodám
YAMAHA TTR 600

YAMAHA TTR 600
my máme srazy každou neděli v 17.00 v opavě u globusu na bočním parkovišti!Sly píše:Co tak tam udelat nekterou nedeli srazek? Jednoduse posunout ten nas, rekneme na 17hod a potkat se i s Opavakama?

BMW E46 - 330D - jede a nežere
YAMAHA TTR 600

YAMAHA TTR 600
No uvidime, treba z toho neco vznikne 

Live4Ride Syndicate
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No bylo by to určitě fajn!!Sly píše:No uvidime, treba z toho neco vznikne

To je madlo?Nebo věšák na ručníky??svanco1915 píše:třeba to je stavěne pro zábavu na srazechSly píše:100 lidi, 100 chuti. Kazdopadne jsem si jisty, ze kazdy soudny tuner s minimalni davkou estetickeho citeni se u toho auta zasmeje.svanco1915 píše: vidíš názory jsou ruzne![]()
To je snad madlo nebo držák na ručníky ne?No ale je to pokus o originalitu sice nezdařený ale je
))))

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
určitě jo ale vem si 5Kč.BYch to viděl na dalši víkend těd jsme pryč a rád bych tě už poznal live...4rideSly píše:Co tak tam udelat nekterou nedeli srazek? Jednoduse posunout ten nas, rekneme na 17hod a potkat se i s Opavakama?

- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
Tak to s tebou plně souhlasím jestli se příde na to kdo to dělá tak mu předem doporučuju aby chodil kanálama bo to bude pro něho jediné bezpečné místo!!!!!!!!!!!!!!!!!red_wolf píše:Celkem se tu bavím
.....
- no a nakonec věc kerá mě trápí nejvíc, v pos době se nějak rozmáhá ničení klubových aut vandaly, jen tak namátkou: thor křídlo, blatník focus, nárazník fabia, ... nerad bych zjistil že to je z nějaké klubové rivality nebo že to dělá někdo z jiného klubu, věřte že pak bude zle, moc zle

Naposledy upravil(a) azpek1 dne 18 srp 2006 10:34, celkem upraveno 1 x.