Z Kadeta do Corsy AUňak píše:co tam cpeš za motor???????

Moderátor: Dave0401
Z Kadeta do Corsy AUňak píše:co tam cpeš za motor???????
Remix: tyweremix píše:Do tohoto (typu) ze předu jakš takš pěkného a zezadu velmi škaredého vozítka
remix píše:Opel rulezzz....
auto, kde je pi*a ve znaku uz snad bude pristi tyden rikat pane nekomu jinemuF.l.a.n.e.l. píše:remix píše:Opel rulezzz.......ale pořád nás je ještě málo oproti: Danovi, Vyvimu, Dolphovi, Lukeesovi a Joshovi (ikdyž ten jen na půl,protože má ještě auto, které má pi*u ve znaku
)
remix píše:každý přikoupíme ze dvě Astry a bude
a za kolik nakonec teda půjde do světa... jsem v inzerátu každou chvilku viděl: "Nová cena"Josh píše:auto, kde je pi*a ve znaku uz snad bude pristi tyden rikat pane nekomu jinemu
jo bo jak natankuje za 50 tak to má tak akorát na okruh kolem Karviné (ten menší) a šup zpátky do garáže.remix píše:...nééé batmánek je dobrej řidič![]()
mno někteří vypouští s flašky a někteří z něčeho jiného ,radši pomlčím ,viď batman:twisted:madman píše:hmm panove vidim ze po 1,7 zde prevlada stale optimizmus:D:D mozna dorazim v nedeli do bohumina ale nebude to nic moc musim to vypoustet naprimo z flasky
jj .. kruta realita.. ale budme radi, ze to jsou "jen" ventilky...madman píše:panove tak o je masakr denska sem si vsiml ze mi chybi ventilky ... vcera sem vytahnul auto po dvou tydnech z garaze umyl ho a postavil na 5min prd barak a sel sem si jen prevlict kalhoty .... a dneska koukam ventilky nikde ! nereknu 2 ale vsechny 4 to je masakr
prave to je to cekam kdy prijde neco horsiho !Dave0401 píše:jj .. kruta realita.. ale budme radi, ze to jsou "jen" ventilky...madman píše:panove tak o je masakr denska sem si vsiml ze mi chybi ventilky ... vcera sem vytahnul auto po dvou tydnech z garaze umyl ho a postavil na 5min prd barak a sel sem si jen prevlict kalhoty .... a dneska koukam ventilky nikde ! nereknu 2 ale vsechny 4 to je masakr