potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Larry
Kontaktovat uživatele:

potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?

Příspěvek od Larry »

dobrý den pánové,potřebuji radu. Chci do svého "Fáčka" dát sportovní sání ... ale nevim jak nejlépe to provéts, někdo mi tvrdil že je nejlepší dát sportovní filtr přímo na karburátor,ale zase někdo jiný mi tvrdí že to není dobrý nápad ,že by nasával teplý vzduch od motoru a to pak dělá paseku,tak že je lepší dát kolínko na karburátor plus jednu rouru a na to dát teprve filtr , a vyvést ho aby nabíral studený vzduch vedle motoru pod kapotou ... osobně jsem pro tu druhou možnost,že uděläm kitové sání a na levo od motoru udělám nádech do kapoty hned před filtr,a vuznikne mi tak náporové sání ... ale nevím jestli tohle je nejlepší možnost,tak prosím někdo poraďte ,nebo pokud s tim máte už nějaké zkušenosti kdyby jste mi zdělili. Děkuji mnohokrát

BALI

Re: potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?

Příspěvek od BALI »

Připojuji se k dotazu :-) akorát já bych to chtěl na stříkačku,ne na karbec
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

no na stříkačku mi teď nabízeli že se vyrábí komplet kitové sání přímo na Favorita,účtujou si za to 1600 za nový a vypadá to hodně dobře ,to bych docela bral ,ale když já mám karbec :(

BALI

Re: potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?

Příspěvek od BALI »

hoď mi pls odkaz a více info
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

ty jo tak v tomhle ti bohužel nepomůžu,protože jsem byl tady u nás v tuningu a tam mi to nabízel ... nevim jestli to najdeš někde na netu ... ale snad jo když to nabízel v krámu
ale zase jsem tu byl ještě v jednom tuningu a tam mi ten chlápek tvrdil že se na fáčka kity nevyrábí ,jen na felicii, a v tom druhym tuningu mi to ukazoval i na obrázku a už jsem to mohl objednaný,kdybych neměl karbec.
Takže se leda zkus zeptat někde v tuningshopu
ale vypadá to skoro stejně jako kitový sání na tu feldu

BALI

Příspěvek od BALI »

Larry píše:ty jo tak v tomhle ti bohužel nepomůžu,protože jsem byl tady u nás v tuningu a tam mi to nabízel ... nevim jestli to najdeš někde na netu ... ale snad jo když to nabízel v krámu
ale zase jsem tu byl ještě v jednom tuningu a tam mi ten chlápek tvrdil že se na fáčka kity nevyrábí ,jen na felicii, a v tom druhym tuningu mi to ukazoval i na obrázku a už jsem to mohl objednaný,kdybych neměl karbec.
Takže se leda zkus zeptat někde v tuningshopu
ale vypadá to skoro stejně jako kitový sání na tu feldu
v tuning shopu dělám a o tomhle vůbec nic nevim :lol: :?:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

ty jo tak normálně ti tam zajdu pro číslo a snad jim tam cinkni ...
ale je pravda že mě taky překvapili na netu jsem to nenašel

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od New_Zulu »

to koleno dělá myslím na Fávo fa. Ellri a i na Karbec koukněte na stránky..Maj to dělaný z lamina asi za 600kč :-)

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

jo to je přesně ono co mi ukazoval,ale blbec řikal že je to jen na stříkačku,a tady píšou přímo na karbec,díky moc , to si koupim a pak jen pořídím kvalitní filtr :)

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

ty jo díky mco za tu stránku ,o týhle firmě jsem vůbec nevěděl, je tam zpousta hezkejch věcí a vůbec ne drahý, už to mám objednaný :D

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“