potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?
Moderátor: Idaho
potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?
dobrý den pánové,potřebuji radu. Chci do svého "Fáčka" dát sportovní sání ... ale nevim jak nejlépe to provéts, někdo mi tvrdil že je nejlepší dát sportovní filtr přímo na karburátor,ale zase někdo jiný mi tvrdí že to není dobrý nápad ,že by nasával teplý vzduch od motoru a to pak dělá paseku,tak že je lepší dát kolínko na karburátor plus jednu rouru a na to dát teprve filtr , a vyvést ho aby nabíral studený vzduch vedle motoru pod kapotou ... osobně jsem pro tu druhou možnost,že uděläm kitové sání a na levo od motoru udělám nádech do kapoty hned před filtr,a vuznikne mi tak náporové sání ... ale nevím jestli tohle je nejlepší možnost,tak prosím někdo poraďte ,nebo pokud s tim máte už nějaké zkušenosti kdyby jste mi zdělili. Děkuji mnohokrát
Re: potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?
Připojuji se k dotazu
akorát já bych to chtěl na stříkačku,ne na karbec

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Re: potřebuji radu se sáním,poradï mi někdo?
hoď mi pls odkaz a více info
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ty jo tak v tomhle ti bohužel nepomůžu,protože jsem byl tady u nás v tuningu a tam mi to nabízel ... nevim jestli to najdeš někde na netu ... ale snad jo když to nabízel v krámu
ale zase jsem tu byl ještě v jednom tuningu a tam mi ten chlápek tvrdil že se na fáčka kity nevyrábí ,jen na felicii, a v tom druhym tuningu mi to ukazoval i na obrázku a už jsem to mohl objednaný,kdybych neměl karbec.
Takže se leda zkus zeptat někde v tuningshopu
ale vypadá to skoro stejně jako kitový sání na tu feldu
ale zase jsem tu byl ještě v jednom tuningu a tam mi ten chlápek tvrdil že se na fáčka kity nevyrábí ,jen na felicii, a v tom druhym tuningu mi to ukazoval i na obrázku a už jsem to mohl objednaný,kdybych neměl karbec.
v tuning shopu dělám a o tomhle vůbec nic nevimLarry píše:ty jo tak v tomhle ti bohužel nepomůžu,protože jsem byl tady u nás v tuningu a tam mi to nabízel ... nevim jestli to najdeš někde na netu ... ale snad jo když to nabízel v krámu

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI