Plastovy naraznik-zahlazeni
-
- Kontaktovat uživatele:
Plastovy naraznik-zahlazeni
Uz se to resilo a porad nemam poradnou odpoved. Potrebuju se zbavit list (hloubka cca 2-3 mm) na plastovem narazniku. Vykitovat se to bojim, aby to nepraskalo, zavarit plastem mi to nechtej, maji kolem toho kecy... tak co mam delat?
Ma nekdo zkusenost?

Re: Plastovy naraznik-zahlazeni
tak to dej nekomu kdo ti to zavari, nechapu proc by meli mit kecy...AdieuD píše:Uz se to resilo a porad nemam poradnou odpoved. Potrebuju se zbavit list (hloubka cca 2-3 mm) na plastovem narazniku. Vykitovat se to bojim, aby to nepraskalo, zavarit plastem mi to nechtej, maji kolem toho kecy... tak co mam delat?Ma nekdo zkusenost?
btw ja sem si varil plast sam pájkou a drží:-)
ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem to vezla na dilnu a Karel proste pindal, ze to proste bude blby a mozna to bude i praskat... Vsak znas chlapy, nechce se jim do tohoRyba píše: tak to dej nekomu kdo ti to zavari, nechapu proc by meli mit kecy...
btw ja sem si varil plast sam pájkou a drží:-)

No, ja bych to i sama udelala, ale jak, ze?

jinak teda nevim jakej to je plast ale jestli je to ten tvrdsi tak bych se kitu nebal.... Kup ten se skelnejma vlaknama a ten nepraskne, strejda tim zahladil diru ve favoritu a doted to drzi. a to je to tak 5let spatky...AdieuD píše:Uz jsem to vezla na dilnu a Karel proste pindal, ze to proste bude blby a mozna to bude i praskat... Vsak znas chlapy, nechce se jim do tohoRyba píše: tak to dej nekomu kdo ti to zavari, nechapu proc by meli mit kecy...
btw ja sem si varil plast sam pájkou a drží:-)![]()
No, ja bych to i sama udelala, ale jak, ze?
ITB Power
nevím teda proč by to nešlo tím kitem ty 2-3 mm, já kitoval toto a nepraská:

už nevím kolik to tak mohlo bejt ale myslím že přes 5 mm určitě...

už nevím kolik to tak mohlo bejt ale myslím že přes 5 mm určitě...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nepraská jo?
já chci takhle zahladit náarzníky na Fávu... co jsi prosimtě použil za kit? thx

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem z Praglu.. No zkusim an to tmel se skelnym vlaknem.
toi toi nova auta maji narazniky uchycene mnohem lepe, nez stara. muj naraznik sakra pracuje a z kamardem vymejslime furt nejaky uchyceni... drzi totiz ten na bocich a vpredu na sroubech.. a je pekne nizky tzn spodek pracuje...
Uvidime jak to dopadne...
To s tim olaminovanim.. to me pronasleduje uz taky.. bylo by to fajn, ale ta prace
toi toi nova auta maji narazniky uchycene mnohem lepe, nez stara. muj naraznik sakra pracuje a z kamardem vymejslime furt nejaky uchyceni... drzi totiz ten na bocich a vpredu na sroubech.. a je pekne nizky tzn spodek pracuje...
To s tim olaminovanim.. to me pronasleduje uz taky.. bylo by to fajn, ale ta prace

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
AdieuD píše:Jsem z Praglu.. No zkusim an to tmel se skelnym vlaknem.

jojoblafuzo píše:AdieuD píše:Jsem z Praglu.. No zkusim an to tmel se skelnym vlaknem.
To s tim olaminovanim.. to me pronasleduje uz taky.. bylo by to fajn, ale ta prace![]()
![]()
![]()
prace v pohode ale smrad strasnej .

ITB Power
-
- Kontaktovat uživatele:
beboooj, ja stejne vetsinu veci delam na chodniku u autaRyba píše: jojojestli se rozhodnes laminovat tak to rozhodne nedelej v byte, protoze bys ses s trochou stesti mohla pres vecer otravit:-) je to fakt smradecek jak cYp!

Vim jak smrdi lamino, pamatuju jeste stary laminatky lode.. to bylo neco je opravit

No jinak pak napisu, jak to dopada, zatim experimentuju s chlupatym tmelem

bude někdo tak hodný a napíše mi přesnej typ kitu,kterej mám použít? jde mi o zahlazení mezery na nárazníku Favorita (všichni určo víte,jak to vypadá)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
kit typuju,že vydrží tak půl roku... a to mi tačí... pak vymyslim zase něco jinýho
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tmel s vláknem je trošku dražší
to by mě to vyšlo jako kdybych kupoval novej thjůůůninkovej

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
mě 1200Pinky píše:rallik píše:a kolik myslíš že stojí tjůůninkovej nárazník na fávoPinky píše:135kč za plechovku...
![]()
![]()
![]()

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI