Oktávka vyjela
no je to prostě nářez ten chameleon v kombinaci s bílou kůží, akorát teda se mně zdá že je ta barva když ne stejná tak hodně podobná tomu polu...ale to stejně nevadí...
ještě teda jsem zvědavej kdy vyjede ochcávka redbull edition...
ještě teda jsem zvědavej kdy vyjede ochcávka redbull edition...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oktávka vyjela
kuwa tak to ma vypadat.... Krasa
Naposledy upravil(a) Fiesta dne 20 srp 2006 15:32, celkem upraveno 1 x.
VW PASSAT B5
Je užasná kurva

OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
ajo vidíš jsem to pomotal, tak teda myslím tu ostravskou se zavařenejma blinkrama...Shr3k píše:toitoi píše:no je to prostě nářez ten chameleon v kombinaci s bílou kůží, akorát teda se mně zdá že je ta barva když ne stejná tak hodně podobná tomu polu...ale to stejně nevadí...
ještě teda jsem zvědavej kdy vyjede ochcávka redbull edition...eh však to je ona...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy-cupra
ne však už jsem to psal...tohle byla ta redbull edition, ale jsou si hodně podobný...Tommy-cupra píše:a to je ta od md design?
- F.l.a.n.e.l.
co mám info, tak také flip flop, airride + mnoha jinéhotoitoi píše:ajo vidíš jsem to pomotal, tak teda myslím tu ostravskou se zavařenejma blinkrama...

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

nejde ani o cenu, ani o to že se furt dělaj... když sem je viděl poprvý tak sem z nich bych unešenej, ale už je vídam moc často. Zvlášť na týhle oktávce ke terý mi prostě moc nesedíShr3k píše:Kámo, nechápu jak můžeš říkat něčemu jako CM6 (bratru 30 papírů za jeden disk) retro, když ty kola se stále dělají.jim.vw píše:interiér bombajen ty kola sou už hodně retro, zadní lampy by mohli bejt taky jiný
ten lak mi z těch fotek nějak nesedí, ale počkam až ji uvidim naživo

Výskyt CM6 se dá u nás spočítat na prstech jedné, dvou ruk. Asi máš zatracené štestí... kéž bych měl podobné.jim.vw píše:nejde ani o cenu, ani o to že se furt dělaj... když sem je viděl poprvý tak sem z nich bych unešenej, ale už je vídam moc často. Zvlášť na týhle oktávce ke terý mi prostě moc nesedí

Gr33N MoNsT3R
tak ten airride povazuju za dobrou kravinu ze by tam dalF.l.a.n.e.l. píše:co mám info, tak také flip flop, airride + mnoha jinéhotoitoi píše:ajo vidíš jsem to pomotal, tak teda myslím tu ostravskou se zavařenejma blinkrama...--->
a koukam ze uz to napsal shrek
jinak se moc tesim na koktu od MD doufam ze vyjede
Touran BMM
jinak musim se priklonit k nazorum ze to je hodne podobne polu, kombinace barev jak venku tak v interieru tak v motoru
ale samozrejme je o narez to bezpochyby!!! kola jsou paradni, vubec je nepovazuju teda za retro
vsak z top aut u nas je ma je tato kokta,"érbraš"
GIV a zlata bora, žák už je nemá
ale jak rikam vic se tesim na MD octu jestli vyjede, byla pro me vzdy napaditejsi, originalnejsi atd
bohuzel je to z dalsich aut ktere me uz jenom presvedcuje ze koncim protoze na tohle nikdy mit nebudu (myslim financne) a bohuzel perfektni laky, vylesteny motory a precalouneny vnitrky je jedina forma uprav co se me libi
ale samozrejme je o narez to bezpochyby!!! kola jsou paradni, vubec je nepovazuju teda za retro
vsak z top aut u nas je ma je tato kokta,"érbraš"

ale jak rikam vic se tesim na MD octu jestli vyjede, byla pro me vzdy napaditejsi, originalnejsi atd
bohuzel je to z dalsich aut ktere me uz jenom presvedcuje ze koncim protoze na tohle nikdy mit nebudu (myslim financne) a bohuzel perfektni laky, vylesteny motory a precalouneny vnitrky je jedina forma uprav co se me libi

Touran BMM
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Hooodne velkej luxus......

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Mr.Stilisimo
no krom úžasnýho bílího interiéru a trapně vyzerajícího černýho plata nevidím nic extra mega hustýho
je to pekné..ale že bych z toho musel mít poslintanej monitor 

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!