souhlas se vsimspyker píše:Sice to vidím poprvý ale jako bych už to viděl několikrát ... nevím nenadchlo mě to ... takhle okopírovat věci za autakterý znám...ale zas vošklivý to není
Oktávka vyjela
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oktávka vyjela
tak naraznik je prozmenu podobnej MaD kokte
no proste zahlazenej facelift
no proste zahlazenej facelift
Touran BMM
tak ja si myslim ze cilem nebylo udelat nic mega hustyhoDejv píše:no krom úžasnýho bílího interiéru a trapně vyzerajícího černýho plata nevidím nic extra mega hustýhoje to pekné..ale že bych z toho musel mít poslintanej monitor
mame tu auto co je vyvazeny, ma perfektni lak a kola, slusivy prahy z feldy a slusivy narazniky, vse k sobe sladeno
vytknul bych ten vyfuk, ktery se mi k tomu nehodi a podobnost s polem jinak to je pecka
co je mega hustyyy?? nakej preplastovanej paskvil?? to se radsi mrknu na tohle
Touran BMM
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze MD maju motto FUCK AIRRIDEF.l.a.n.e.l. píše:co mám info, tak také flip flop, airride + mnoha jinéhotoitoi píše:ajo vidíš jsem to pomotal, tak teda myslím tu ostravskou se zavařenejma blinkrama...--->
Aj tato je veeelmi pekna, ale nieco mi hovori, ze MD bude ultra brutalitka
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Stilisimo
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Stilisimo
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
ved hej, je to o neustalom prerabani a peniazoch...biker píše:polozim zakernou otazku pani stylisti
nebojite se, ze stavite auto a po par srazech se vam osobne okouka?![]()
ja bych se bal kdybych mel auto pro zevnejsek
Aj tato Octavia - pokial sa pamatam mala zopar poriadnych preslapov v style Fast and furious
http://wallpapers.tuning.cz/1280x960/199.wpr
Mno jo ale FF, to bylo tenkrát spíš přednost...Cjoctavian píše:http://wallpapers.tuning.cz/1280x960/199.wpr
Gr33N MoNsT3R
ty vole ale to je 3 roky zpetCjoctavian píše:ved hej, je to o neustalom prerabani a peniazoch...biker píše:polozim zakernou otazku pani stylisti
nebojite se, ze stavite auto a po par srazech se vam osobne okouka?![]()
ja bych se bal kdybych mel auto pro zevnejsek
Aj tato Octavia - pokial sa pamatam mala zopar poriadnych preslapov v style Fast and furious![]()
http://wallpapers.tuning.cz/1280x960/199.wpr
Touran BMM
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Ja viem, len, som xel povedat, ze si ju vsimam od jej uplnych zaciatkov - a niekedy to bolo vaaazne nevkusne - kriklavo zelene polepy, to kridlo, cudne mracitka... Proste som len chcel povedat, ze nie vzdy bola uplne OK, ale majitel sa nasielamogh píše:
ty vole ale to je 3 roky zpet
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí úplně ve všech stádiích ...já osobně bych do stylingu nikdy nešel, protože v dnešní době je to na tak vysoké úrovni a je tak velká konkurence, že bych to neuplatil ani náhodou. Ten zelený flip se mi hrozně moc líbí. Ale jak už tu je psáno, nějak moc to teď letí a proto už to není taková novinka. Příští rok to vidím na airbrush po celém autě....(co se všech aut týče) ..pořád se to mění..ale myslím, že budou pomalu ale jistě docházet nápady, protože nevím co víc se dá ještě s tak krásnými auty dělat..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
no remix to rek docela pekne
) je na tom dost pravdy
no jeste sem pride asi vic zlata, calouneni do buhvi jakych materiálů a rozhodne air brush
no jeste sem pride asi vic zlata, calouneni do buhvi jakych materiálů a rozhodne air brush
Touran BMM