Pokec II
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec II
Jenom pro upresneni, pres rameno sem necumel, to fakt ne, proste sem si toho vsiml ale nevedel sem od koho to je, coz mi rychle dosloMikael píše:A jen tak mimo reci...kdyz uz ste tak moralne dokonali,tak byste meli vedet,ze cumet nekomu pres rameno a cist si cizi sms neni zrovna "koser".....

A s tim povysovanim to snad nemyslis vazne ne? Dyt rejpem kazdej do kazdyho a nikdo si z toho do ted nic nedelal, az ted ty ses nakej cita
A nejaky pomluvy za zady to teda fakt nechapu
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Kdyz uz sis teda vsiml,myslis,ze je slusny to hnedle zacit probirat???
Je to jednoduchy.Nereste me,ja neresim Vas a vse bude o.k.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
tohle vsechno vyplynulo z toho tveho "Jedna pani povidala..."Mikael píše:Kdyz uz sis teda vsiml,myslis,ze je slusny to hnedle zacit probirat???
R6 twin turbo + V10 + V12
mno Tebe radsi komentovat nebudu....jen proste neumis priznat pravdu....
Hele...zacni premejslet o tom,jak se chovas.Vsude.Nebudu to tady rozebirat,jen ti na rovinu reknu,ze zit jako ty,tak se vuci urcitym lidem stydim...takze ty milej zlatej...nez zacnes poucovat okoli,zacni u sebe.V12 píše:mno Tebe radsi komentovat nebudu....jen proste neumis priznat pravdu....

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael píše:Hele...zacni premejslet o tom,jak se chovas.Vsude.Nebudu to tady rozebirat,jen ti na rovinu reknu,ze zit jako ty,tak se vuci urcitym lidem stydim...takze ty milej zlatej...nez zacnes poucovat okoli,zacni u sebe.V12 píše:mno Tebe radsi komentovat nebudu....jen proste neumis priznat pravdu....

Jj...ty proste budes mit vzdycky navrch...a mam takovej pocit,ze o me bys to tady klidne mohl zacit rozebirat.Jenze ty tu stejne nikdy nic konkretniho nenapises...takze resit neco s tebou JAKSI NEJDE !!!
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
jo a ktomu mojemu ziti...myslim si, ze po tom jak ja ziju ti nic neni...ale nemyslim si, ze bych se mel za neco stydet..... a narozdil od tebe aspon normalne pracuju...sice nemam buh vi jakou praci,ale neodmitam ji jako ty.....ty by ses preci k nejake obycejne praci nesnizil...ty mas preci spoustu kurzu a cerifikatu.... jen si vzpomen jak ses trapne nadrazoval tenkrat vuci Jirkovi...hmmm??
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Trapne nadrazoval a pak delal ve Svatave trismenej za minimalni mzdu...V12 píše:jo a ktomu mojemu ziti...myslim si, ze po tom jak ja ziju ti nic neni...ale nemyslim si, ze bych se mel za neco stydet..... a narozdil od tebe aspon normalne pracuju...sice nemam buh vi jakou praci,ale neodmitam ji jako ty.....ty by ses preci k nejake obycejne praci nesnizil...ty mas preci spoustu kurzu a cerifikatu.... jen si vzpomen jak ses trapne nadrazoval tenkrat vuci Jirkovi...hmmm??

A mas pravdu,ze do toho,jak zijes mi nic neni.Taky proto sem jen suse poznamenal,ze ja bych se stydel.Dal to nerozvadim.Ale ty by ses mel rozpovidat hrdino,kdyz tady porad vyhrozujes recma tipu : a nechtej to tady dal rozebirat

A jen tak mimo rec...neni to nahodou povysovani,ze ty mas praci a ja ne???

A nakonec jeste jednu vec,sem rad,ze ses po skoro trech letech rozhoupal k tomu,jak te vlastne sere,ze sem s tvoji segrou...a ses kofr,ze ses po celou tu dobu dokazal tak pekne pretvarovat a delat,ze ses kamarad...

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neprestrelil.....kdopak z ty Svatavy odesel, ze to pro nej neni dobra prace? Ze mas certifikaty na buh vi co? Proc si teda nevydrzel prodavat founy? ATd.? hmmm.... pac to pro tebe proste neni dost dobry....kdo rekl jirimu ze jej jen blbej instlater a sam nedela nic?? A ja se tim, ze mam praci nepovysoval....jen mi od cloveka jako si zrovna ty prijde absolutne smesny, aby se nade me nadrazoval a rikal mi, ze by se stydel za to jak ziju...myslim, zes to prestrelil vic nez je zdravo....ale az k nam zase nekdy prijdes na navstevu, tak si o tom muzes promluvit treba s rodicema, muzes jim rict jak by se meli za svyho syna stydet.... Ohledne vztahu se segrou.... mno pokud budes soudnej, tak i vas vztah se meni a jak se k ni chovas posledni dobou, tak si te proste nezaslouzi...a neni to bohuzel jen muj nazor, ale i spooousty ostatnich lidi.... Nejlepsi na cely tyhle veci je, ze to vsechno zaclo jen tvoji jednou pani paovadala....a tim, zes nedokazal priznat, ze ses pokrytec kterej za zady "kamaradu" pise jak by mely radsi jit atd.Mikael píše:Trapne nadrazoval a pak delal ve Svatave trismenej za minimalni mzdu...V12 píše:jo a ktomu mojemu ziti...myslim si, ze po tom jak ja ziju ti nic neni...ale nemyslim si, ze bych se mel za neco stydet..... a narozdil od tebe aspon normalne pracuju...sice nemam buh vi jakou praci,ale neodmitam ji jako ty.....ty by ses preci k nejake obycejne praci nesnizil...ty mas preci spoustu kurzu a cerifikatu.... jen si vzpomen jak ses trapne nadrazoval tenkrat vuci Jirkovi...hmmm??Chybicka se ti tam vloudila...
a to vlastne nemluvim o bruslari v Tescu a prodavaci mobilu....paaani...tady nekdo trosku prestrelil.
A mas pravdu,ze do toho,jak zijes mi nic neni.Taky proto sem jen suse poznamenal,ze ja bych se stydel.Dal to nerozvadim.Ale ty by ses mel rozpovidat hrdino,kdyz tady porad vyhrozujes recma tipu : a nechtej to tady dal rozebirat
A jen tak mimo rec...neni to nahodou povysovani,ze ty mas praci a ja ne???
A nakonec jeste jednu vec,sem rad,ze ses po skoro trech letech rozhoupal k tomu,jak te vlastne sere,ze sem s tvoji segrou...a ses kofr,ze ses po celou tu dobu dokazal tak pekne pretvarovat a delat,ze ses kamarad...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Presne vim,cim to zaclo...tim,ze jsem si koupil motorku.To je jedinej problem.A jenom se divim,ze ty ses dokonce i psycholog...ze vis,jakej mame vztah...
A k tem pracim....telefony sem prestal prodavat,protoze firma zkrachovala.V Tescu jsem si jen vydelaval na dovolenou a ve Svatave se mi nelibilo,to je fakt.Ale nechapu,z ceho muzes soudit,kdyz o tom vis min nez nic.A skoncil jsem tam proto,ze jsem mel moznost nastoupit na kurs AutoCadu,ktery se mi hodi k maturite.Za vsim je neco,ale koukam,ze ty si vsechno vybiras jen tak,aby se ti to hodilo.S Jirim sme si to myslim vyrikali,rekli si svy.Tak nevim,proc vytahujes stary vyrizeny zalezitosti.A taky nevim,proc vytahujes nas vztah s Katou...ale ono je to celkem jasny.Dosly ti patrony,tak se snazis vytahovat vselijaky veci okolo,jen abys byl na koni...tot vse.V tomhle ses naprosto ubohej.Nemas argumenty,tak tahas veci vsude okolo...
A k tem pracim....telefony sem prestal prodavat,protoze firma zkrachovala.V Tescu jsem si jen vydelaval na dovolenou a ve Svatave se mi nelibilo,to je fakt.Ale nechapu,z ceho muzes soudit,kdyz o tom vis min nez nic.A skoncil jsem tam proto,ze jsem mel moznost nastoupit na kurs AutoCadu,ktery se mi hodi k maturite.Za vsim je neco,ale koukam,ze ty si vsechno vybiras jen tak,aby se ti to hodilo.S Jirim sme si to myslim vyrikali,rekli si svy.Tak nevim,proc vytahujes stary vyrizeny zalezitosti.A taky nevim,proc vytahujes nas vztah s Katou...ale ono je to celkem jasny.Dosly ti patrony,tak se snazis vytahovat vselijaky veci okolo,jen abys byl na koni...tot vse.V tomhle ses naprosto ubohej.Nemas argumenty,tak tahas veci vsude okolo...

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
ubohej si ty.... prvni kdo tady urazet jsi byl ty.... nic proste uz mi jako clovek nestojis ani za to abych si tady s tebou dal psal, co nejdrive ti vratim ty kabely co mam puceny a konec....A ohledne segry...nediv se mi, mam ji rad a preji ji jen to nejlepsi...a ty to nejen podle rozhodne nejsi..... KONEC
Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...
A jestli tady nekoho zajima,proc to vlastne vzniklo,je to jednoduchy.Pomalu nikdo ti nerekne nazor na tebe,protoze je to zbytecny.Jelikoz podle tebe co nemas ty,je spatny a vzdycky svedes rec jinam a zacnes utocit jak pes v uzkejch.A protoze ja se vzdycky ozvu,kdyz se mi neco nelibi,tak sem spatnej...ale nez si neco priznat,to radeji mlcet.....ale co.Kazdej sveho stesti strujce.A rikam ti naposled,prestan se michat mezi me a Katu.Stejne o nas vis kulovy.
A jestli tady nekoho zajima,proc to vlastne vzniklo,je to jednoduchy.Pomalu nikdo ti nerekne nazor na tebe,protoze je to zbytecny.Jelikoz podle tebe co nemas ty,je spatny a vzdycky svedes rec jinam a zacnes utocit jak pes v uzkejch.A protoze ja se vzdycky ozvu,kdyz se mi neco nelibi,tak sem spatnej...ale nez si neco priznat,to radeji mlcet.....ale co.Kazdej sveho stesti strujce.A rikam ti naposled,prestan se michat mezi me a Katu.Stejne o nas vis kulovy.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele neblbni bud soudnej toho vseveda ze sebe delas sam zacalo to tim ze ta akce byla dle tebe domluvena den predem a to fakt nebyla...Mikael píše:Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...
A co se segry tyce porad je bracha vic nez jakejkoliv znamej s tim nikdo nic neudela a jak je videt napr. tim ze nechce na vejsku tak jeste potrebuje trochu hlidat
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Mikael píše:Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...
Ty me neprestavs udivovat....Zaclo to tim, ze si vedel, ze sme se na tom, ze pojedem na Karla domlouvali uz v patek...a ano, na to jsem ti napsal, ze si pan vseved, protoze vedel vic nez ostatni...i sem ti napsal, kdysme se domlouvali.... TO ze ty si zrejme hloupy a a ni toto jsi nepochopil...to uz je o necem jinem... Oholedne nazoru na me, od lidi kterych si skutecne vazim ho znam.... A koukam, ze nam uz panacek zacina i vyhrozovat

Takovejch let ucis a neumis ani cist.Psal sem,ze sem to vedel od Koubase.A nikde sem nepsal nic o tom,ze sem vedel,ze vy ste se domluvili.Vedel sem,ze se Koubas chysta na Jesenici a pozdeji sem i vedel s kym.Tady pro tebe,abys nemusel hledat...
V12 napsal:
Mikael napsal:
Tak nejak sebehlo,ale vedelo se to den dopredu...aaaaaha...
???? koukam, ze vis zas vic nez ostatni..... a...no radsi nic....
Ale o ty Jesenici mi Koubas rikal den pred tim...
A ted mi laskave rekni,cos chtel napsat,kdyz uz si to nakousl...
V12 napsal:
Mikael napsal:
Tak nejak sebehlo,ale vedelo se to den dopredu...aaaaaha...
???? koukam, ze vis zas vic nez ostatni..... a...no radsi nic....
Ale o ty Jesenici mi Koubas rikal den pred tim...
A ted mi laskave rekni,cos chtel napsat,kdyz uz si to nakousl...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Jo taaaak...promin,ale pripadas mi jako vernej nohsled.Co napise PAN V12 je pravda pravdouci a ty ho vzdy jen podporujes.Taky nechapu,proc se do toho zacinas navazet.A jak tak koukam,ani ty neumis cist.Ja jen zasnu,jak se ho porad zastavas...je to cely fraska.Jestli mate neco na srdci,tak to reknete rovnou.Za pismenka se schova kazdej frajer...a jestli ja mam bejt soudnej,tak si sahnete do svedomi.Treba vas o tech pomluvach neco napadne.Jen je fakt ubohy zatloukat...ARV6 píše:hele neblbni bud soudnej toho vseveda ze sebe delas sam zacalo to tim ze ta akce byla dle tebe domluvena den predem a to fakt nebyla...Mikael píše:Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...
A co se segry tyce porad je bracha vic nez jakejkoliv znamej s tim nikdo nic neudela a jak je videt napr. tim ze nechce na vejsku tak jeste potrebuje trochu hlidat
A na konec...koukam,ze nejvetsi Vsevedove ste vy dva...ja uz sem s Katou ohledne vysoky domluvenej.A fakt se ted tady rezu tomu,co ty o ni pises....Vy ste totiz dva nej moralni ucitele Chodova a podle Vas musi bejt kazdej...jak ma nekdo jinej nazor,je to spatny...A jestli ma vychovavat Katu jeji bracha,tak ji uprimne,ale uprimne lituju.Vzdycky sem si myslel,ze ses normalni clovek,s normalnima nazorama.Ale tim,cos tady predvedl a jak proti me vystupujes ruku v ruce s Radkem,si me opravdu zklamal.Sice je ti to urcite uplne fuk,ale jen rikam,ze me to uprimne mrzi

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak hele, hod se do klidu frajere, to co sem ted napsal mi jako zastavani se neprijde, ale cekal sem od tebe ze to napises...Mikael píše:Jo taaaak...promin,ale pripadas mi jako vernej nohsled.Co napise PAN V12 je pravda pravdouci a ty ho vzdy jen podporujes.Taky nechapu,proc se do toho zacinas navazet.A jak tak koukam,ani ty neumis cist.Ja jen zasnu,jak se ho porad zastavas...je to cely fraska.Jestli mate neco na srdci,tak to reknete rovnou.Za pismenka se schova kazdej frajer...a jestli ja mam bejt soudnej,tak si sahnete do svedomi.Treba vas o tech pomluvach neco napadne.Jen je fakt ubohy zatloukat...ARV6 píše:hele neblbni bud soudnej toho vseveda ze sebe delas sam zacalo to tim ze ta akce byla dle tebe domluvena den predem a to fakt nebyla...Mikael píše:Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...Pokud ja vim,tak zacal si ty...panem Vsevedem...nebo snad neumim cist???Sem zvedavej,co na tohle reknes...vsadim se,ze nic.Jako vzdy.Nez neco uznat,radeji stahnout ocasek a utect.Presne tvuj "style" ...
Jenom reaguju na to ze Hattori napsal ze sme mu nic nerekli, fakt se to domluvilo az k veceru, a tys napsal (doufam zes z nas nechtel udelat kurvy ktery se mu schvalne neozvali) ze uz to bylo domluveny den pred...
Je mi lito ze jsi ted ve stavu kdy ti prijde ze jsou na tebe vsichni osklivi (viz podpis) a zavidi ti motorku
A s tema pomluvama fakt nevim mam cisty svedomi, jestli sem nekomu rekl ze se posledni dobou chovas divne tak ANO je to pomluva jak prase
Naposledy upravil(a) ARV6 dne 24 srp 2006 22:27, celkem upraveno 1 x.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
V podpisu nemam nic o tom,ze sou "vsichni" na me zli...a nikdy sem nerekl nic o tom,ze mi nekdo neco zavidi...do klidu se hazet nemusim a frajerem me nenazyvej,od frajerinek sou tu jini.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Koukam jak si pan jeste pripisuje do prispevku.....mno nic....
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak koukam zes to rozepsal...
1) "Taky nechapu,proc se do toho zacinas navazet": picovina, reagoval sem na dve konkretni veci ne na ten vas spor
2) "jen zasnu,jak se ho porad zastavas": taky picovina, v dost vecech se neshodnem
3)"jestli ja mam bejt soudnej,tak si sahnete do svedomi.Treba vas o tech pomluvach neco napadne.Jen je fakt ubohy zatloukat" napis jednu konkretni fakt si nemuzu vzpomenout
4) "ze nejvetsi Vsevedove ste vy dva." - az po tobe jak tak koukam
5) "Vy ste totiz dva nej moralni ucitele Chodova a podle Vas musi bejt kazdej" - nevim ze bych kdy nekoho poucoval o tom co je moralni
6) "jestli ma vychovavat Katu jeji bracha,tak ji uprimne,ale uprimne lituju" - na jeji vychove se podilel 18 let
7) "Vzdycky sem si myslel,ze ses normalni clovek,s normalnima nazorama" - no ja v to doufam a myslim ze jakstaks jo
"jak proti me vystupujes ruku v ruce s Radkem,si me opravdu zklamal.Sice je ti to urcite uplne fuk" ani jednou sem tady nic nenapsal proti tobe mimo toho ze sme nebyli domluveny den predem... A fuk mi to uplne neni ale co mi zbyva kdyz to opet vis sam...
9) "holt clovek se v lidech opravdu myli" no to bohuzel i z moji strany
1) "Taky nechapu,proc se do toho zacinas navazet": picovina, reagoval sem na dve konkretni veci ne na ten vas spor
2) "jen zasnu,jak se ho porad zastavas": taky picovina, v dost vecech se neshodnem
3)"jestli ja mam bejt soudnej,tak si sahnete do svedomi.Treba vas o tech pomluvach neco napadne.Jen je fakt ubohy zatloukat" napis jednu konkretni fakt si nemuzu vzpomenout
4) "ze nejvetsi Vsevedove ste vy dva." - az po tobe jak tak koukam
5) "Vy ste totiz dva nej moralni ucitele Chodova a podle Vas musi bejt kazdej" - nevim ze bych kdy nekoho poucoval o tom co je moralni
6) "jestli ma vychovavat Katu jeji bracha,tak ji uprimne,ale uprimne lituju" - na jeji vychove se podilel 18 let
7) "Vzdycky sem si myslel,ze ses normalni clovek,s normalnima nazorama" - no ja v to doufam a myslim ze jakstaks jo

9) "holt clovek se v lidech opravdu myli" no to bohuzel i z moji strany
Naposledy upravil(a) ARV6 dne 24 srp 2006 22:42, celkem upraveno 1 x.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Ty uz fakt nevis na co utocit...O prispevek vys muzu narazet na to,ze Lada taky upravoval...ale ma to cenu???Neni to trochu zbytecny???V12 píše:Koukam jak si pan jeste pripisuje do prispevku.....mno nic....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2