rad bych zase s vama vedl debaty....ze treba je tam napsano ze je to mramor,ale ty pismenka asi skacou a nekdo tam vidi napsano drevo

ale slib je slib a kdyz ho porusim tak si me treba nevezme a to nemuzu riskovat

takze game over
Je to hnědý,je to lesklý a po vzoru dřeva v interiéru v limuzínách to ve všech na první dojem evokuje dřevo. I já měl první dojem takovej.zabicka.alenka píše:Ja fakt nevim, jak jste prisly na drevo![]()
Já v tom teda dřevo nevidim...mě to příde jako taková ta barva, jak dávaj na poštovní schránky...všichni "tuší"Georgeos píše:Je to hnědý,je to lesklý a po vzoru dřeva v interiéru v limuzínách to ve všech na první dojem evokuje dřevo. I já měl první dojem takovej.zabicka.alenka píše:Ja fakt nevim, jak jste prisly na drevo![]()
jojo vim co myslisBrutus píše:Já v tom teda dřevo nevidim...mě to příde jako taková ta barva, jak dávaj na poštovní schránky...všichni "tuší"Georgeos píše:Je to hnědý,je to lesklý a po vzoru dřeva v interiéru v limuzínách to ve všech na první dojem evokuje dřevo. I já měl první dojem takovej.zabicka.alenka píše:Ja fakt nevim, jak jste prisly na drevo![]()
Není.Brutus píše:Where's turbo?![]()
![]()