mikiVTS píše:Maco píše:No a hlavne 4x4 ziskala na starte a na tej dlhsej rovinke,takze tych 7 sek nie je az tak vela ze
trosku budem polemizovat , podla mna najviac ziska prave v Slavkove v zatackach a pomalich vracakoch - na tom klzkom asfalte 2kolka hrabe odlahcenym kolom naprazdno a bez samosvoru vlastne taha len jedno kolo a tam sa strasne straca , na rovinke uz je to jedno ked sa to rozbehne
tak ja to nechapu... nejdriv tady par lidi tvrdi ze ten Mishak nema sanci ve Slavkove, protoze je to hodne technicka trat a ted je to zase jinak?

moje auto vazi 1400 kilo a to v tech zatackach moc dobry asi nebude... jak na brzdeni tak na prujezd... a prave ze diky tomu blbemu povrchu (vsichni maji stejne podminky ne?) se to furt hrnulo diky moji vaze ke strane, takze v tom bych zadnou vyhodu pro 4x4 nevidel, prave diky tomu povrchu a moji vaze... na to ze je ten kopec "dlouhy" pouze 2.1 km tak 7 sekund (nebo kolik, to je jedno) je strasne moc...

dalsi vec je ta ze v sobotu jsem si trochu pomuchlal ty hadice od IC, jsou placaty jak papir a auto moc nejelo, v nedeli jsem zajel podobny cas jako v sobotu v treningu, coz neni good... normalne by to melo byt o 2 vteriny jeste lepsi nez prvni den... seznameni s trati atd... a to by cumel i Jarda Cermak