noo, vcera som napr. skusal - malo to 316x376, 103kB, jpg ...nic.A vsetky nastavenia mam standardne...Skusal som to z 2 roznych PCamogh píše:tak bud velikost nebo pripona
Oktávka vyjela
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oktávka vyjela
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
toto je jej zatial posledna znama evolucia - podla mna ta NAJ OctavkaPinky píše:a ještě nejaky foto MaD at mužem srovnávat
Naposledy upravil(a) Cjoctavian dne 23 srp 2006 16:21, celkem upraveno 1 x.
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
noo, konecne sa podarilo dat obrazokCjoctavian píše:noo, vcera som napr. skusal - malo to 316x376, 103kB, jpg ...nic.A vsetky nastavenia mam standardne...Skusal som to z 2 roznych PCamogh píše:tak bud velikost nebo pripona
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Zveřejnil jsi oskenovanou část časopisu s fotografií bez svolení autora i nabyvatele autorských práv. Konkrétně tuto na tuto fotografii má výhradní časově neomezenou licenci pro publikaci tiskem i internetem v rámci ČR a SR Robert Bezouška.
Gr33N MoNsT3R
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
no mně šlo hlavně o ty blinkry, pak jsem zahlídl M&D a čuměl jsem jak puk že se do toho někdo pustilamogh píše:no spis jenom tvar kapoty ne))
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze to lizatko jej tam az tak velmi netreba...amogh píše:tady jeste MD s lizem s cupry (mela jenom chvilku) pro me je to stejne nej nej nej autí v čr
Ale suhlasim s tym, ze to je a bude ta NAJ NAJ NAJ Octavia
Orginalitou a kvalitou spracovania je urcite na pole position.
Myslim, ze aj napr. Edgeova RS sa iba dost inspirovala stylom tejto...
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
muj nazor ja ti ho nevnucujutoitoi píše:hm tak s tím asi daleko nedojel![]()
a nej v čr nevím nevím
jasny ze nema komplet calouneni za 100 táců a mega drahej lak a vic zlata a chromu
ale ma spoustu originalnich ale pri tom estetickych a vyvazenych napadu, perfektne snizena, dotazeny lemy atd
Edgeova je taky pekna ale je to paket od seidla a draha barva co dela z toho auta pecku t o samy TT, Polo a ted zelena okta
ale tahle je dle meho nazoru jedinecnejsi krom toho taky o sezonu starsi
Touran BMM
sedil to dělá přesně na oktávky nebo se to musí dopasovávat? já jen že jsem u nás jinou krom Edgoví se seidl paketem neviděl...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ano seidl dela presne paket na okty, nekdy od lonskyho leta mozna podzimu
staci hodit kukandu na jejich stranky
staci hodit kukandu na jejich stranky
Touran BMM
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa tento Seidl velmi paci, len jaxi mi tam trosicku vzadu vadia tie ziabre...
A skoda, ze tie vpredu ma Edge zaslepene.
Inac uplny suhlas, do Edgeovej je vrazenych zrejme viac penazi, ale nie je na nej az tak vela orginalnych - resp. home made prvkov v porovnani s MD. Ale ved nexajme sa prekvapit - vraj je tento rok kompletne rozobrata a prerabana a tiez ju caka minimalne chameleon
Len dufam, ze ju nepreda a nevymeni za starsiu A6 ako bolo planovane...
A skoda, ze tie vpredu ma Edge zaslepene.
Inac uplny suhlas, do Edgeovej je vrazenych zrejme viac penazi, ale nie je na nej az tak vela orginalnych - resp. home made prvkov v porovnani s MD. Ale ved nexajme sa prekvapit - vraj je tento rok kompletne rozobrata a prerabana a tiez ju caka minimalne chameleon
Len dufam, ze ju nepreda a nevymeni za starsiu A6 ako bolo planovane...
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele: