GTR
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: GTR
Prijde na to co tim chtel vyrobce ricths píše:co presme znamena GTR?
dik

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
wtfpetoGT píše:Presne ako napísal Taboo...ale z GT-R som sa najčastejšie stretol pri závodných verziách používajúcich sa v rally,fia a podoných súťažiach...ide o upravené autá (ide hlavne o bezpečnosť 5 bodové uchytenia kolies a dverí a pod...)ktoré rovno takéto vychádzajú zo série...napr mazda 323 GTR...

5 bodove uchytenie kolies a dveri? hmmpfh

Go To Rice? :- )
nebo 0x47,0x54,0x52 pro nas co mame 16 prstu
nebo 0x47,0x54,0x52 pro nas co mame 16 prstu
aha viem presne čo si chcel...JonnY píše:wtfpetoGT píše:Presne ako napísal Taboo...ale z GT-R som sa najčastejšie stretol pri závodných verziách používajúcich sa v rally,fia a podoných súťažiach...ide o upravené autá (ide hlavne o bezpečnosť 5 bodové uchytenia kolies a dverí a pod...)ktoré rovno takéto vychádzajú zo série...napr mazda 323 GTR...![]()

Předpokládám, že ho zajímalo, co kurva znamená pětibodový uchycení kol a dveří. A přiznám se, že mi to taky není jasný. Pouč nás ...[/quote]bob ash píše:aha viem presne čo si chcel...petoGT píše: wtf![]()
nájdi si mazdu 323 GTR a prezri si ju,alebo si o nej niečo prečítaj..ona je presným príkladom..typujem,že si o nej ani nepočul....
No já nevím...Mazdu GTR znám..ale co myslíš názvem 5ti bodové uchycení kol.....myslíš jako uchycení závěsu kola...nebo jako 5ti díra přímo kolo?? Nevím..čekla jsem místo nafoukaný odpovědi maličko vysvětlení....škoda no. Zase jsme jen blbci co neznaj 323GTR 
Jen bych taky jako ostatní rád veděl co je myšleno pod označením 5ti bodový uchycení kol a dveří. Díky za ochotu mi to vysvětlit.

Jen bych taky jako ostatní rád veděl co je myšleno pod označením 5ti bodový uchycení kol a dveří. Díky za ochotu mi to vysvětlit.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
nafukána odpoved ..dakujem....viete čo kašlite na to....chcel som sa len zapojiť,ale asi sa tu neoplatí niečo irešiťŽigi píše:No já nevím...Mazdu GTR znám..ale co myslíš názvem 5ti bodové uchycení kol.....myslíš jako uchycení závěsu kola...nebo jako 5ti díra přímo kolo?? Nevím..čekla jsem místo nafoukaný odpovědi maličko vysvětlení....škoda no. Zase jsme jen blbci co neznaj 323GTR

Žigi píše:No a teď mi ještě prosím prozraď co je na 5ti díře tak užasně zázračnýho když to má každý druhý auto? Já to nějak celý prostě nechápu:((( O co tady jako jde:(
áááááááááááááááááááá...jedná sa tu o to označenie GTR ....GTX má len 4 bodové uchytenie,ide o rozdiely medzi verziami ....pri GTR má verzia s týmto označením niekoľko dosť dôležiých zmien...na začiatku je otázka čo je to GTR a to som sa snažil vysvetliť....ak som vás zmiatol,príjmite moje ospravedlnenie

No jo. Tak to jo.))) Já pořád nevěděl co na tom má bejt tak zázračnýho a bál jsem se, že Škoda Seuperb GTR bude za chvilku:( Když to je 5ti díra.
No jo. A ta Mazda.) No holt použitý šlendriánský náboje ve slabších verzích z jiný Mazdy..a do výkonější holt ze silnějšího auta.) Jinak to není.))) To není podle mě zrovna důvod dát označení GTR
Soráč.
Ale jinak díky za osvětlení. Jdu na Brouka vyrábět nápis GTR. Neb je to taky 5ti díra.
No jo. A ta Mazda.) No holt použitý šlendriánský náboje ve slabších verzích z jiný Mazdy..a do výkonější holt ze silnějšího auta.) Jinak to není.))) To není podle mě zrovna důvod dát označení GTR

Ale jinak díky za osvětlení. Jdu na Brouka vyrábět nápis GTR. Neb je to taky 5ti díra.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
Žigi píše:No jo. Tak to jo.))) Já pořád nevěděl co na tom má bejt tak zázračnýho a bál jsem se, že Škoda Seuperb GTR bude za chvilku:( Když to je 5ti díra.
No jo. A ta Mazda.) No holt použitý šlendriánský náboje ve slabších verzích z jiný Mazdy..a do výkonější holt ze silnějšího auta.) Jinak to není.))) To není podle mě zrovna důvod dát označení GTRSoráč.

Žigi píše:No jo. Tak to jo.))) Já pořád nevěděl co na tom má bejt tak zázračnýho a bál jsem se, že Škoda Seuperb GTR bude za chvilku:( Když to je 5ti díra.
No jo. A ta Mazda.) No holt použitý šlendriánský náboje ve slabších verzích z jiný Mazdy..a do výkonější holt ze silnějšího auta.) Jinak to není.))) To není podle mě zrovna důvod dát označení GTRSoráč.

petoGT píše:Presne ako napísal Taboo...ale z GT-R som sa najčastejšie stretol pri závodných verziách používajúcich sa v rally,fia a podoných súťažiach...ide o upravené autá (ide hlavne o bezpečnosť 5 bodové uchytenia kolies a dverí a pod...)ktoré rovno takéto vychádzajú zo série...napr mazda 323 GTR...
ROFLpetoGT píše:pozri sa na koleso tohto auta a uvídš 5 bodové uchytenie kolies..toje tých 5 šrovbov v kolese....GTX verzie,alebo iné majú iba 4 bodové ale to si nikto ani nevšimne..už to chápeš ????

tak to si ma pobavil.
to co tu postis nema spolu vobec nic spolocne.
ci su disky chytene na 4 sroby alebo 5, tak to vazne nema z GTR pranic spolocne.
btw a vysvetlis nam aj to
to mi tiez neni jasne. ale asi sa zasmejem5 bodové uchytenia kolies a dverí

ROFL
tak to si ma pobavil.
ci su disky chytene na 4 sroby alebo 5, tak to vazne nema z GTR pranic spolocne.
[/quote]
fakt,ked sa tak veľmi bavíš som rád....a niesom povynný ti to tu riešiť,takže s prepáčením serem na teba...dúfam,že sa stále bavíš chlapče...lebo ja sa dostatočne

tak to si ma pobavil.
to mi tiez neni jasne. ale asi sa zasmejem5 bodové uchytenia kolies a dverí

fakt,ked sa tak veľmi bavíš som rád....a niesom povynný ti to tu riešiť,takže s prepáčením serem na teba...dúfam,že sa stále bavíš chlapče...lebo ja sa dostatočne

a už vážne posledný dodatok k spomýnanej mazde 323 GT-R....
je to vážne výborný článok,ktorý len odporúčam na prečítanie
http://www.autotuning.sk/modules.php?na ... le&sid=654
je to vážne výborný článok,ktorý len odporúčam na prečítanie

http://www.autotuning.sk/modules.php?na ... le&sid=654
Takže ty z toho, že jedna Mazda s označením GT-R měla narozdíl od slabších verzí pět šroubů na kolech, usuzuješ že je to typickým znakem aut, označovanejch jako GTR?
Jsi vážně tak blbej?
Jsi vážně tak blbej?
Speed kills. Drive Ford and live forever.
kentoya: a to jsi ještě neviděl moje super zavěšení dveří...
Speed kills. Drive Ford and live forever.
petko preboha 
kolko mas rokov? 15 ?
ty tu nic neriesis, postis somariny
ale pobavil som sa
edit:
no konec
a este nech doplnim
toto http://www.hyundai.kz/images/terracan/05.jpg je obrazok kolesa hyundaju Teracan. Mozem sa spytat, ake oznacenie ma tento offroad, ked ma neuveritelnych 6 srobov na koleso?
Neco ako: Hyundaj Terracan 2.9CRDi AWD WRC GT-R DTM F1 LeMans ?
Jojo to by sedelo
Btw a co Formula F1. Ved tam ma len jednu centralnu maticu? Ako to moze FIA dopustit? Formula 1 by mala mat tych centralnych matic aspon 6 nie?

kolko mas rokov? 15 ?
ty tu nic neriesis, postis somariny

ale pobavil som sa

edit:
tak toto je tak strasne ubah veta, ze sa mi z toho asi prehreje mozogpetoGT píše:"dúfam,že sa ti neprehrieva mozog ked to čítaš,chod si zobrať pre istotu ľad"

no konec

a este nech doplnim
toto http://www.hyundai.kz/images/terracan/05.jpg je obrazok kolesa hyundaju Teracan. Mozem sa spytat, ake oznacenie ma tento offroad, ked ma neuveritelnych 6 srobov na koleso?
Neco ako: Hyundaj Terracan 2.9CRDi AWD WRC GT-R DTM F1 LeMans ?
Jojo to by sedelo

Btw a co Formula F1. Ved tam ma len jednu centralnu maticu? Ako to moze FIA dopustit? Formula 1 by mala mat tych centralnych matic aspon 6 nie?