GTR

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

hs

GTR

Příspěvek od hs »

co presme znamena GTR?
dik

Beaver

Re: GTR

Příspěvek od Beaver »

hs píše:co presme znamena GTR?
dik
Prijde na to co tim chtel vyrobce rict :) Jinak obecne GT se bralo jako oznaceni pro cestovni auta, resp. ze to neni nejakej ultrasportak, kde ses jako zavrenej v jeskyni z doby kamenne a ses rad, ze mas aspon sterace.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 18 srp 2014 09:41, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Presne ako napísal Taboo...ale z GT-R som sa najčastejšie stretol pri závodných verziách používajúcich sa v rally,fia a podoných súťažiach...ide o upravené autá (ide hlavne o bezpečnosť 5 bodové uchytenia kolies a dverí a pod...)ktoré rovno takéto vychádzajú zo série...napr mazda 323 GTR...

JonnY

Příspěvek od JonnY »

petoGT píše:Presne ako napísal Taboo...ale z GT-R som sa najčastejšie stretol pri závodných verziách používajúcich sa v rally,fia a podoných súťažiach...ide o upravené autá (ide hlavne o bezpečnosť 5 bodové uchytenia kolies a dverí a pod...)ktoré rovno takéto vychádzajú zo série...napr mazda 323 GTR...
wtf :?
5 bodove uchytenie kolies a dveri? hmmpfh :lol:

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

Go To Rice? :- )

nebo 0x47,0x54,0x52 pro nas co mame 16 prstu

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

JonnY: nejsi jedinej kdo to nepobira :lol:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

petoGT

Příspěvek od petoGT »

JonnY píše:
petoGT píše:Presne ako napísal Taboo...ale z GT-R som sa najčastejšie stretol pri závodných verziách používajúcich sa v rally,fia a podoných súťažiach...ide o upravené autá (ide hlavne o bezpečnosť 5 bodové uchytenia kolies a dverí a pod...)ktoré rovno takéto vychádzajú zo série...napr mazda 323 GTR...
wtf :?
aha viem presne čo si chcel... :?

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

petoGT píše: wtf :?
aha viem presne čo si chcel... :?[/quote]

Předpokládám, že ho zajímalo, co kurva znamená pětibodový uchycení kol a dveří. A přiznám se, že mi to taky není jasný. Pouč nás ...

petoGT

Příspěvek od petoGT »

bob ash píše:
petoGT píše: wtf :?
aha viem presne čo si chcel... :?
Předpokládám, že ho zajímalo, co kurva znamená pětibodový uchycení kol a dveří. A přiznám se, že mi to taky není jasný. Pouč nás ...[/quote]
nájdi si mazdu 323 GTR a prezri si ju,alebo si o nej niečo prečítaj..ona je presným príkladom..typujem,že si o nej ani nepočul....

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

No já nevím...Mazdu GTR znám..ale co myslíš názvem 5ti bodové uchycení kol.....myslíš jako uchycení závěsu kola...nebo jako 5ti díra přímo kolo?? Nevím..čekla jsem místo nafoukaný odpovědi maličko vysvětlení....škoda no. Zase jsme jen blbci co neznaj 323GTR :(

Jen bych taky jako ostatní rád veděl co je myšleno pod označením 5ti bodový uchycení kol a dveří. Díky za ochotu mi to vysvětlit.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

petoGT

Příspěvek od petoGT »

pozri sa na koleso tohto auta a uvídš 5 bodové uchytenie kolies..toje tých 5 šrovbov v kolese.... :lol: GTX verzie,alebo iné majú iba 4 bodové ale to si nikto ani nevšimne..už to chápeš ????
Přílohy
yokohama.jpg
yokohama.jpg (20.23 KiB) Zobrazeno 1619 x

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

No a teď mi ještě prosím prozraď co je na 5ti díře tak užasně zázračnýho když to má každý druhý auto? Já to nějak celý prostě nechápu:((( O co tady jako jde:(
+ some daily cars

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Žigi píše:No já nevím...Mazdu GTR znám..ale co myslíš názvem 5ti bodové uchycení kol.....myslíš jako uchycení závěsu kola...nebo jako 5ti díra přímo kolo?? Nevím..čekla jsem místo nafoukaný odpovědi maličko vysvětlení....škoda no. Zase jsme jen blbci co neznaj 323GTR :(

Jen bych taky jako ostatní rád veděl co je myšleno pod označením 5ti bodový uchycení kol a dveří. Díky za ochotu mi to vysvětlit.
nafukána odpoved ..dakujem....viete čo kašlite na to....chcel som sa len zapojiť,ale asi sa tu neoplatí niečo irešiť :?:

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Žigi píše:No a teď mi ještě prosím prozraď co je na 5ti díře tak užasně zázračnýho když to má každý druhý auto? Já to nějak celý prostě nechápu:((( O co tady jako jde:(

áááááááááááááááááááá...jedná sa tu o to označenie GTR ....GTX má len 4 bodové uchytenie,ide o rozdiely medzi verziami ....pri GTR má verzia s týmto označením niekoľko dosť dôležiých zmien...na začiatku je otázka čo je to GTR a to som sa snažil vysvetliť....ak som vás zmiatol,príjmite moje ospravedlnenie :?:

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

No jo. Tak to jo.))) Já pořád nevěděl co na tom má bejt tak zázračnýho a bál jsem se, že Škoda Seuperb GTR bude za chvilku:( Když to je 5ti díra.

No jo. A ta Mazda.) No holt použitý šlendriánský náboje ve slabších verzích z jiný Mazdy..a do výkonější holt ze silnějšího auta.) Jinak to není.))) To není podle mě zrovna důvod dát označení GTR :D Soráč.
Ale jinak díky za osvětlení. Jdu na Brouka vyrábět nápis GTR. Neb je to taky 5ti díra.
+ some daily cars

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Žigi píše:No jo. Tak to jo.))) Já pořád nevěděl co na tom má bejt tak zázračnýho a bál jsem se, že Škoda Seuperb GTR bude za chvilku:( Když to je 5ti díra.

No jo. A ta Mazda.) No holt použitý šlendriánský náboje ve slabších verzích z jiný Mazdy..a do výkonější holt ze silnějšího auta.) Jinak to není.))) To není podle mě zrovna důvod dát označení GTR :D Soráč.
Ale jinak díky za osvětlení. Jdu na Brouka vyrábět nápis GTR. Neb je to taky 5ti díra.
:) :D nemám slov ....označenie GTR nieje len kôli tomu 5 bodovému uchetiu..kašli nan.to bol len jeden z príkladov,ok ???ide o pravidlá fia alebo inej organizácie..auto ktoré sa používa v poperdných súťažiach wrc,fia a tak musí byť vyrábané sériovo a musí mať určité špecifické vylepšenie už v serii vačšinou týkajúce sa bezpečnosti,výkonu a tak..to bolo zas len pár príkladov...už vieš čo chcem povedať ????

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Žigi píše:No jo. Tak to jo.))) Já pořád nevěděl co na tom má bejt tak zázračnýho a bál jsem se, že Škoda Seuperb GTR bude za chvilku:( Když to je 5ti díra.

:D :D ale napísal si to super..som sa naozaj s chuti zasmial....ked vyrobíš to gtr tak mi pošli jedno dám to na svoje favo,ale to je len 4 diera :(

JonnY

Příspěvek od JonnY »

petoGT píše:pozri sa na koleso tohto auta a uvídš 5 bodové uchytenie kolies..toje tých 5 šrovbov v kolese.... :lol: GTX verzie,alebo iné majú iba 4 bodové ale to si nikto ani nevšimne..už to chápeš ????
ROFL :smich2: :smich2: :smich2:
tak to si ma pobavil.
to co tu postis nema spolu vobec nic spolocne.
ci su disky chytene na 4 sroby alebo 5, tak to vazne nema z GTR pranic spolocne.
btw a vysvetlis nam aj to
5 bodové uchytenia kolies a dverí
to mi tiez neni jasne. ale asi sa zasmejem ;)

petoGT

Příspěvek od petoGT »

ROFL :smich2: :smich2: :smich2:
tak to si ma pobavil.
to co tu postis nema spolu vobec nic spolocne.
ci su disky chytene na 4 sroby alebo 5, tak to vazne nema z GTR pranic spolocne.
btw a vysvetlis nam aj to
5 bodové uchytenia kolies a dverí
to mi tiez neni jasne. ale asi sa zasmejem ;)[/quote]
fakt,ked sa tak veľmi bavíš som rád....a niesom povynný ti to tu riešiť,takže s prepáčením serem na teba...dúfam,že sa stále bavíš chlapče...lebo ja sa dostatočne 8)

petoGT

Příspěvek od petoGT »

a posledný dodatok..k tým dverám na pobavenie tuná chlapca u závodných verzií sa nepoužíva len 2 bodové uchetenie (pánty) "dúfam,že sa ti neprehrieva mozog ked to čítaš,chod si zobrať pre istotu ľad" :lol:
ale myslím,že 3..no niesom si istý a nemám chuť to riešiť....

petoGT

Příspěvek od petoGT »

a už vážne posledný dodatok k spomýnanej mazde 323 GT-R....
je to vážne výborný článok,ktorý len odporúčam na prečítanie 8)
http://www.autotuning.sk/modules.php?na ... le&sid=654

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Takže ty z toho, že jedna Mazda s označením GT-R měla narozdíl od slabších verzí pět šroubů na kolech, usuzuješ že je to typickým znakem aut, označovanejch jako GTR?

Jsi vážně tak blbej?
Speed kills. Drive Ford and live forever.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

a já přestože mám 5x uloženou nápravu, ale mám jen 4 šrouby na kola tak mám jen GTi a tak jsem chtěl to eRko, asi půjdu koupit shade 110R
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

kentoya píše:a já přestože mám 5x uloženou nápravu, ale mám jen 4 šrouby na kola tak mám jen GTi a tak jsem chtěl to eRko, asi půjdu koupit shade 110R
To já mám vole jako pravý GTR ... Já mám pět šroubů i v rezervě!

kentoya

Příspěvek od kentoya »

bobe budu tě vzívat jako gtr boha
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

kentoya: a to jsi ještě neviděl moje super zavěšení dveří...
Speed kills. Drive Ford and live forever.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

petko preboha :D
kolko mas rokov? 15 ?

ty tu nic neriesis, postis somariny ;)
ale pobavil som sa :smich:

edit:
petoGT píše:"dúfam,že sa ti neprehrieva mozog ked to čítaš,chod si zobrať pre istotu ľad" :lol:
tak toto je tak strasne ubah veta, ze sa mi z toho asi prehreje mozog :smich2:
no konec :lol:

a este nech doplnim
toto http://www.hyundai.kz/images/terracan/05.jpg je obrazok kolesa hyundaju Teracan. Mozem sa spytat, ake oznacenie ma tento offroad, ked ma neuveritelnych 6 srobov na koleso?
Neco ako: Hyundaj Terracan 2.9CRDi AWD WRC GT-R DTM F1 LeMans ?
Jojo to by sedelo :lol:
Btw a co Formula F1. Ved tam ma len jednu centralnu maticu? Ako to moze FIA dopustit? Formula 1 by mala mat tych centralnych matic aspon 6 nie?
:smich: :smich2: :smich: :smich2:

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Obrázek

Johny: Hyundai je cool, ale tohle se už vymyká všem měřítkům. Tak brutální auto snad může jezdit jedině rekordy na solnejch jezerech. Vždyť to má OSUM šroubů!!

petoGT

Příspěvek od petoGT »

To je sranda...ako fajn sa dá rozbehnúť debata o šrovboch...príjmite moje ospravedlnenie...asi som znova ostal nepochopený,ale pohoda...začína sa mi to páčiť :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“