StreetFighter píše:byl jsem tam už v pátek večer - přijel jsem před půlnocí....prošel jsem si to, byl tam blikající a svítící favorit, jen škoda že neměl samolepky
v sobotu jsem si ráno prošel auta, nezaujalo mě téměř nic, až na bílou ITR a CTR.....tak jsem se v 10 sbalil a jel domů....
budu si srazy opravdu vybírat - nájezd nejvíce aut přišel až kolem 12 odpoledne....a registrace na sprinty byla do 11......
Vysoké Mýto - poprvé a naposledy
Tady je prosím vidět, kdo tuningovým srazům vůbec nerozumí. Ten, kdo se vydá na tuningový sraz kvůli sprintům, tak si nejdříve musí přečíst program. Nemůže počítat s tím, že když přijede ve 12 hodin, tak si před ním všichni kleknou a budou děkovat, že přijel na sprinty. Navíc tenhle sraz podle mého názoru není zaměřený na sprinty, na to jsou tu jiné akce. Zkoordinovat takové množství akcí, aby po sobě navazovaly v co nejkratším intervalu není taky věc lehká, proto patří můj velký obdiv pořadatelům. Tento sraz považuji za jeden z nejlepších v naší zemi a počet aut to nijak neovlivňuje, protože si každý mohl všimnout, že i přes poslední kolo Tuning Cupu v Mimoni se sem sjelo mnoho špičkových vozů, které jsou už stalicí, ale i nováčky tohoto srazu. Fashion Cars ve Vysokém Mýtě u mě bude vždy jedničkou mezi srazy, krásná auta, ženy, výborná zábava a v neposlední řadě krásný areál, který je vynikající na pořádání takovýchto pohodových srazů. Na této akci jsem se taky utvrdil v názoru o koupi RC modelu, který jsem tam viděl v rukou jednoho z pořadatelů, který tento vůz bravurně ovládal.
Drahý Streetfightere, není mi jedna věc jasná. Když jsi v 10 hodin jel domů, jak můžeš vědět, že všechna auta přijela až ve 12? Je to celkem logické, že tak dlouho přijíždějí, protože ten hlavní program začíná právě v poledne a pokračuje až pozdě do noci.
Tento sraz vždy byl, je a jistě bude vynikající. Pevně doufám, že se na příštím ročníku ukáže Tuning Cup, který by byl už jen třešničkou na dortu!