Poraďte mi rádio

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Poraďte mi rádio

Příspěvek od SPEEDY »

Hodlám pořídit nový rádio, požadavky mám tyto: musí umět MP3, aspoň 2x RCA a cena do 5.000,- Kč 8)

V oku mám tyto značky, ale přímoi model bych už rád věděl od Vás, který je v mé cenové kategorii nejlepší ;)

- ALPINE
- PIONEER

* Grafický display vítán, ale v této ceně asi jen sen, že? :(
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

HondaPrelud
Kontaktovat uživatele:

radio

Příspěvek od HondaPrelud »

Ahoj pokud by jsi slevil ze znacky a chtel motorycky ovladany panel graficky display a dobry zvuk vubec bych se nebal tohohle http://eshop.prima-elektro.cz/index.php ... ucts_id=15 je to preci jen vysi trida a uz ma nekolyk moc spokojenych majitelu a pokud pioneer tak tento do te ceny http://eshop.prima-elektro.cz/index.php ... ucts_id=21 dle meho nazoru takle 8) :deejay: NO BASS No FUN

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte mi rádio

Příspěvek od Jurry »

LG nevim, ale toho PIO můžu jen doporučit. Nebo pokud tě tíží peníze, tak bych doporučil i DEH30MP. Je skoro o litr levnější a budeš s ním též spokojený 8)
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Díky za tipy 8) Co se týče pěněz, tak klidně můžu i něco přidat (cca 1.500,-), ale chtěl bych mít už opravdu kvalitku (samo že v rámci financí, nemůžu si dovolit rádio za 10k a výš) 8)

Kdyžtak sem hažte ještě nějaký tipy, chtěl bych mít větší možnost výběru a případně k nim i nějaký zkušenosti apod.. ;)

Děkuju 8)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

HondaPrelud
Kontaktovat uživatele:

autoradio

Příspěvek od HondaPrelud »

hmm samozrejme ze je mozne i tohle http://eshop.prima-elektro.cz/index.php ... ucts_id=20 ale chtel jsem vyuzit penize do stanoveneho limitu ,kazdopadne ta 4800 je lepsi a ma dle meho nazoru prijemnejsi ergonomii ovladani a prosim nezatracujte LG je to prece jen vyssi trida uz to neni nic srackozniho jako za 2000korun :nono: jinak ma nabidka je na strankach pokud pises +1500 jeste by se ti tam akorat veslo tohle http://eshop.prima-elektro.cz/index.php ... ucts_id=23 a grafickej display zacina tady http://eshop.prima-elektro.cz/index.php ... ucts_id=24 ale to uz jsem za limitem bohuzel :cry:

choze
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od choze »

mrkni tady www.audio-art.cz jinak můžem vše probrat po icq či mailu.

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

choze píše:mrkni tady www.audio-art.cz jinak můžem vše probrat po icq či mailu.
Tak mi dej, prosím na sebe ICQ 8) Díky 8)

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Díky za tip 8) Jaký jsou na tyhle typy reference? Ten shop je Tvůj? ;)

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Je to základní řada takže slabší výbava ale pořád je to alpine takže laser mechanika vyrovnávací pamět a vše kvalita na alpiny po stránce kvality atd nikdo nenadává akorát výbava je až za větší peníz oproti cenově srovnatelným konkurentům u jiných značek. Jo je můjJe to základní řada takže slabší výbava ale pořád je to alpine takže laser mechanika vyrovnávací pamět a vše kvalita na alpiny po stránce kvality atd nikdo nenadává akorát výbava je až za větší peníz oproti cenově srovnatelným konkurentům u jiných značek. Jo je můj

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Celica2.0GTI: A doporučil bys mě nějaku tu Alpinu z Tvé nabídky, kterou jsi postnul výš, nebo se mám radši mrknout po něčem jiným, líp vybaveným, ve stejné cenové kategorii? ;)

Celica2.0GTI

No doporučovat ti můžu co chci prva si musíš ty ujasnit co chceš pak se dá něco doporučovat

723530
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 723530 »

Me by jenom zajimalo jestli to LG ma RCA vystup?

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

723530 píše:Me by jenom zajimalo jestli to LG ma RCA vystup?
má:
http://www.audioexpert.cz/autoradia-cd- ... -lac-m8410
příště zkus použít vyhledávač, např. jyxo
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Celica2.0GTI píše:No doporučovat ti můžu co chci prva si musíš ty ujasnit co chceš pak se dá něco doporučovat
Nechápu, co bych si měl ujasnit :?

Celica2.0GTI

Jestli radši kvalitu z ne extra výbavou nebo výbavu na úkor kvality nebo střední cestu od každýho trochu.

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Celica2.0GTI píše:Jestli radši kvalitu z ne extra výbavou nebo výbavu na úkor kvality nebo střední cestu od každýho trochu.
No tak asi tu kvalitu ;) 8)

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Mám v autě jeden zbytečný Clarion DXZ748RMP. Zvukem slvělý. 728 barev podsvětlení, MP3, WMA, 3x RCA atd. Původní cena byla 15990,- Kč, je asi 1 1/2 romu starý v perfektním stavu. Za 5 ti ho nechám. Protože je v atutě můžeš ho slyšet.

kevin
Kontaktovat uživatele:

rejdio

Příspěvek od kevin »

Blaupunkt taky hrajou dobře :)

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“