Uprava a pripsat odstavec je rozdil...mno...ale co me uz je to fuk.... Jinak veskere dalsi komunikace s tebou je zbytecna....Mikael píše:Ty uz fakt nevis na co utocit...O prispevek vys muzu narazet na to,ze Lada taky upravoval...ale ma to cenu???Neni to trochu zbytecny???V12 píše:Koukam jak si pan jeste pripisuje do prispevku.....mno nic....
Pokec II
Re: Pokec II
R6 twin turbo + V10 + V12
Nedivim se....spoustu veci si tady nechal nezodpovezene.Jak rikam.Nakousnout,utect....a zustat na vrcholu....no comment.Jak jsem tu uz napsal VUL ZUSTANE VOLEM !!!!V12 píše:Uprava a pripsat odstavec je rozdil...mno...ale co me uz je to fuk.... Jinak veskere dalsi komunikace s tebou je zbytecna....Mikael píše:Ty uz fakt nevis na co utocit...O prispevek vys muzu narazet na to,ze Lada taky upravoval...ale ma to cenu???Neni to trochu zbytecny???V12 píše:Koukam jak si pan jeste pripisuje do prispevku.....mno nic....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
JJ....presne tvuj styl, urazet, urazet, urazet a obcas i vyhrozovat....Mikael píše:Nedivim se....spoustu veci si tady nechal nezodpovezene.Jak rikam.Nakousnout,utect....a zustat na vrcholu....no comment.Jak jsem tu uz napsal VUL ZUSTANE VOLEM !!!!V12 píše:Uprava a pripsat odstavec je rozdil...mno...ale co me uz je to fuk.... Jinak veskere dalsi komunikace s tebou je zbytecna....Mikael píše:Ty uz fakt nevis na co utocit...O prispevek vys muzu narazet na to,ze Lada taky upravoval...ale ma to cenu???Neni to trochu zbytecny???
ARV6 píše:tak koukam zes to rozepsal...
1) "Taky nechapu,proc se do toho zacinas navazet": picovina, reagoval sem na dve konkretni veci ne na ten vas spor (reagoval si na akci,o ktery rec nebyla...a taky si reagoval na osobu,o ktery se tady vubec mluvit nema.Ovsem PAN V12 se nemel ceho chytit,tak zacal tahat na forum segru.Coz se mi zda krajne neslusne)
2) "jen zasnu,jak se ho porad zastavas": taky picovina, v dost vecech se neshodnem
3)"jestli ja mam bejt soudnej,tak si sahnete do svedomi.Treba vas o tech pomluvach neco napadne.Jen je fakt ubohy zatloukat" napis jednu konkretni fakt si nemuzu vzpomenout (nebudu tady shazovat nikoho,proto ani nebudu konkretni.Kdyz nevis,je to smutny)
4) "ze nejvetsi Vsevedove ste vy dva." - az po tobe jak tak koukam (vynikajici argument)
5) "Vy ste totiz dva nej moralni ucitele Chodova a podle Vas musi bejt kazdej" - nevim ze bych kdy nekoho poucoval o tom co je moralni (precti si o tom kousek vys,kdyz tam pises o nekom,ze potrebuje jeste hlidat)
6) "jestli ma vychovavat Katu jeji bracha,tak ji uprimne,ale uprimne lituju" - na jeji vychove se podilel 18 let (na Vychove s velkym V)
7) "Vzdycky sem si myslel,ze ses normalni clovek,s normalnima nazorama" - no ja v to doufam a myslim ze jakstaks jo (v poradku,zustan dal presvedcen o svych pravdach)
"jak proti me vystupujes ruku v ruce s Radkem,si me opravdu zklamal.Sice je ti to urcite uplne fuk" ani jednou sem tady nic nenapsal proti tobe mimo toho ze sme nebyli domluveny den predem... A fuk mi to uplne neni ale co mi zbyva kdyz to opet vis sam... (najednou ti to fuk neni,ale krom toho,ze se do me pustis s tim asi opravdu nic neudels...s tebou si vzdycky rad sednu a klidne to cely proberu,ale ted uz koukam to asi nema smysl)
9) "holt clovek se v lidech opravdu myli" no to bohuzel i z moji strany
A pro PANA V12...co je spatnyho na tom,pripsat neco do prispevku,kdyz sem to zapomnel opomenout a patrilo to vse k predchozimu prispevku???Holt tonouci se stebla chyta,ze???
Naposledy upravil(a) Mikael dne 24 srp 2006 23:15, celkem upraveno 1 x.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Samozrejme ty neurazis,ze...pane DOKONALY !!!V12 píše:JJ....presne tvuj styl, urazet, urazet, urazet a obcas i vyhrozovat....Mikael píše:Nedivim se....spoustu veci si tady nechal nezodpovezene.Jak rikam.Nakousnout,utect....a zustat na vrcholu....no comment.Jak jsem tu uz napsal VUL ZUSTANE VOLEM !!!!V12 píše: Uprava a pripsat odstavec je rozdil...mno...ale co me uz je to fuk.... Jinak veskere dalsi komunikace s tebou je zbytecna....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Tak jeste naposled ubozacku..... Si jak maly detatko ktery akorat kope kolem sebe.... Prvni kdo tady zacal urazet jsi by ty a to ohledne myho stylu zivota..... A doufam, ze najdes i natolik odvahy aby si to rekl i u nas doma....na coz jsem ti odpovedel, ze zrovna od tebe to sedi... a je pravda ze sem napsal, ze segre nepreju takovyho **** jako jsi ty.... Jako tonouci si tu predevsim ty....Ale co, opravdu mi za to uz nestojis....
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"najednou ti to fuk neni,ale krom toho,ze se do me pustis s tim asi opravdu nic neudels"
co to meles kdo se do tebe pustil??? To snad neni mozny...
reagoval sem na tohle "rikam ti naposled,prestan se michat mezi me a Katu" timto: "co se segry tyce porad je bracha vic nez jakejkoliv znamej s tim nikdo nic neudela a jak je videt napr. tim ze nechce na vejsku tak jeste potrebuje trochu hlidat"
a na tohle "Tak nejak sebehlo,ale vedelo se to den dopredu...aaaaaha..." timto : "neblbni bud soudnej toho vseveda ze sebe delas sam zacalo to tim ze ta akce byla dle tebe domluvena den predem a to fakt nebyla..."
Jestli je to navazeni tak ses fakt hroznej cita
reagoval sem na tohle "rikam ti naposled,prestan se michat mezi me a Katu" timto: "co se segry tyce porad je bracha vic nez jakejkoliv znamej s tim nikdo nic neudela a jak je videt napr. tim ze nechce na vejsku tak jeste potrebuje trochu hlidat"
a na tohle "Tak nejak sebehlo,ale vedelo se to den dopredu...aaaaaha..." timto : "neblbni bud soudnej toho vseveda ze sebe delas sam zacalo to tim ze ta akce byla dle tebe domluvena den predem a to fakt nebyla..."
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Opet prispevek o nicem,ktery vse obchazi...a jestli to chces resit pres rodice,posluz si.Za svy nazory se nestydim !!!!V12 píše:Tak jeste naposled ubozacku..... Si jak maly detatko ktery akorat kope kolem sebe.... Prvni kdo tady zacal urazet jsi by ty a to ohledne myho stylu zivota..... A doufam, ze najdes i natolik odvahy aby si to rekl i u nas doma....na coz jsem ti odpovedel, ze zrovna od tebe to sedi... a je pravda ze sem napsal, ze segre nepreju takovyho **** jako jsi ty.... Jako tonouci si tu predevsim ty....Ale co, opravdu mi za to uz nestojis....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Jj...tak sem cita,vsichni sou na me zly a nekteri mi zavidi motorku...ARV6 píše:"najednou ti to fuk neni,ale krom toho,ze se do me pustis s tim asi opravdu nic neudels"

taky sem c***k,ubozak a frajer,nejsem soudnej a melu picoviny...
Takze shrnuto podtrzeno....vy dva ste dokonali a ja vlastne to,co sem napsal vys....tak bezte ven,podejte si ruce a gratulujte si az do rana

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
DeKUjmE zA pOVolEnI PaNEMikael píše:Jj...tak sem cita,vsichni sou na me zly a nekteri mi zavidi motorku...ARV6 píše:"najednou ti to fuk neni,ale krom toho,ze se do me pustis s tim asi opravdu nic neudels"
Jestli je to navazeni tak ses fakt hroznej cita![]()
taky sem c***k,ubozak a frajer,nejsem soudnej a melu picoviny...
Takze shrnuto podtrzeno....vy dva ste dokonali a ja vlastne to,co sem napsal vys....tak bezte ven,podejte si ruce a gratulujte si az do rana
co cekas kdyz tady pises soudy? Ze si to kazdej necha libil? Napr. nokshled?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Nestydis?? hmmm....Ok. Jen si uvedom co si napsal a zes to trochu vic prestrelil a ze si tim urazil i moje rodice....TED UZ DEFINITIVNI KONECMikael píše:Opet prispevek o nicem,ktery vse obchazi...a jestli to chces resit pres rodice,posluz si.Za svy nazory se nestydim !!!!V12 píše:Tak jeste naposled ubozacku..... Si jak maly detatko ktery akorat kope kolem sebe.... Prvni kdo tady zacal urazet jsi by ty a to ohledne myho stylu zivota..... A doufam, ze najdes i natolik odvahy aby si to rekl i u nas doma....na coz jsem ti odpovedel, ze zrovna od tebe to sedi... a je pravda ze sem napsal, ze segre nepreju takovyho **** jako jsi ty.... Jako tonouci si tu predevsim ty....Ale co, opravdu mi za to uz nestojis....
Jj...to sem cekal,ze zacnes...Neco napisu tobe a urazim tim pul sveta...taky koncim.Uz je to fakt o nicem...uz moc hledas,co bys vytahl a pouzil a je to moc kycovity...takze sem rad,ze sem se dozvedel,jakej vlastne jsem...
DEKUJU...

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je hustý..z ničeho nic mi začli jít hodinky..
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
hele vy jojani tady máte link www.teapetece.com/moviles a tam zadejte telefoní číslo člověka kterýho hledáte a ukáže Vám kde se nachází
To je pecka
PS: jo a musíte zadat předvolbu což pro čechy je +420......

Teda Gajdo....co tam delas za nemravnosti ??? 

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele ja tam dal moje cislo ale na tom obrazku to nejsem jaGajda píše:hele vy jojani tady máte link www.teapetece.com/moviles a tam zadejte telefoní číslo člověka kterýho hledáte a ukáže Vám kde se nacházíTo je pecka
![]()

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
esklada: tady jsou ty samy vysky za 900 vcetne posty http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=498
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele láďo a jak to dlouho trvá?? já totiž dnes chtěl ject pro spekroňácký ke kindlovi..
S-MAX
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja sem tam byl taky od patku... 

- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ARV6 píše:esklada: tady jsou ty samy vysky za 900 vcetne posty http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=498

http://www.hificar.cz/item.php?id=859
S-MAX
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ha no vidis sikovnejEskláda píše:ARV6 píše:esklada: tady jsou ty samy vysky za 900 vcetne posty http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=498![]()
http://www.hificar.cz/item.php?id=859

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: