čím namazat homokinetické klouby?
Moderátor: Idaho
čím namazat homokinetické klouby?
Budu měnit simerink na převodovce tak půjde poloosa ven takže asi vyměním manžety a případně namažu klouby. čím myslíte že by to bylo dobrý máznout? Je to Suzuki Baleno....
Re: čím namazat homokinetické klouby?
Dává se tam vazelína, jaká, to přesně bohužel nevím, snad tu někdo ví přesně specifikaci. Druhá varianta je tuším převodovej olej, kterej má výhodu v tom, že oproti vazelíně se provozem nevyháže ven z kloubu, zato má dvě podstatný nevýhody - první je manipulace na houby (manžeta se nasadí, pak poodhrne a naplní olejem) a druhá je fakt, že sebemenší porušení manžety vycáká ven všechen obsah.Petr píše:Budu měnit simerink na převodovce tak půjde poloosa ven takže asi vyměním manžety a případně namažu klouby. čím myslíte že by to bylo dobrý máznout? Je to Suzuki Baleno....
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Ja kdyz menil homok. tak mi prodejce hned nabidl vazelinu co tam patri. Byla v takovym sacku (neco jako tatarka) a natlacil jsem tam cely obsah. Specifikaci nevim.
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, já teď kupoval manžetu, stála 219,- Kč a byla tam manžeta, dvě spony a sáček "tatarka" s vazelínouromko píše:vazelina je soucasti baleni, kdyz kupujes novou manzetu

Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Já teď měnil oba dva klouby a vazelína bylo v sáčku s manžetama
Jinak je to grafitová vazelína 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
jj presne grafitka se tam dava
sačí koupit obyč "MOLYKOT" s libdanem? lithiem? teď si to nepamatuju...ale když zajdete do normálního krámu s netunerskejma věcma tak tam koupite naplň okolo 400g za 150kč 

Honda Civic 5D 6g. 1.6i ES "Angličan" 

- CRAFT I-COOLER
Teda docela se jako provavač těhle věcí bavím
Na krámě v Auto Kelly mám kvalitní grafitovou vazelínu "tatarku" od německé firmy FEBI za 36,- korun a je to přesně tak akorát na jednu manžetu. Jinak manžeta se dá koupit samostatně okolo 100,- Kč, nebo v sadě (zbytečně drahá, ale zákazníci to netuší) okolo 250,- Kč s "tatarkou" a páskama a páskama. V žádném případě bych tam nedával OLEJ
To jsem naposledy viděl na Wartbugu 353
Zdárec Honza