Služebák jednoho nejmenovaného hotelu

Moderátor: Dave0401
Torpedo je Pegres... ty chytrolíne... dorost byl torpedo, velcí pegres... to je stejné jako když buzeruješ někoho, že rally světla jsou úplně jiné než z jetty... přitom rally je pouze užší, jinak jsou téměř stejnéV-Y-V-I píše: Pak 5 sezóna Pegres
Diky za vyjasneni. Aspon vim kdo me to furt v tom buse sereV-Y-V-I píše:Tam trenuje muži Horní Suchá a malé dětska Pegresu a Slavie
tak cerne subarko jsem jeste vubec nevidelV-Y-V-I píše:No vím o jednom černé Subaru STi,je to ta poslední řada
jojo taky jsem ho v tech mistech videlF.l.a.n.e.l. píše:Leon stojí na křižovatce u nového kauflandu, subaru parkuje mezi KB a tržnicí...
Víš, co to dalo za práci naohýbat tolik trubek???V-Y-V-I píše:Ten Leon je běsný,teda hlavně zvuk toho TDi přes ty čtyři laufy....
Asi to je nahoda.Ale my se tu bavime o tom Leonovi a on je na prodejF.l.a.n.e.l. píše:Víš, co to dalo za práci naohýbat tolik trubek???V-Y-V-I píše:Ten Leon je běsný,teda hlavně zvuk toho TDi přes ty čtyři laufy....
Hanuš píše:Konecne jsem dnes videl to cerne subarko. Ale stalo na semaforech u busaku. Asi ho nesetri, bylo zmazane.
Já myslel ty úspěchy ve sprintech atdDan píše:tomo jezdi velice slusne.....jsem s nim jel mimon a zpet