Pomoc se sestavenim hi-fi

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Demo518
Kontaktovat uživatele:

Pomoc se sestavenim hi-fi

Příspěvek od Demo518 »

Cuss, vim ze takovejhlech threadu je tady spousta a urcite nektery zvas nastve ze zakladam novej, ale potreboval bych fakt poradit naky dobry komponenty, abych si nejak nenabeh..V aute posloucham prevazne hip hop, ale ne americkej, ale spis ceskej a slovenskej takze vic nez duc duc by to melo bej zamereny na kvalitu zvuku.. :wink: ..Dal by sem chtel, aby cela sestava byla zabudovana do laminatu..Doufam ze vite jak to myslim, aby treba repraky nelezeli na plate a basak jentak lezel v kufru..Takze by me zajimalo kde by mi neco takovyh do auta vyrobili..Protoze s laminatem si moc netykam.. :oops: ..Cenovej strop?Cca. 30 000,-... :wink: ..Doufam, ze mi poradite..Diky moc.. :alien:

HondaPrelud
Kontaktovat uživatele:

audio

Příspěvek od HondaPrelud »

Ahoj dokazal bych ti pri techto financich poradit kloudne repro to neni vubec problem ale lamino netusim kdo dela bohuzel :roll:

choze
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc se sestavenim hi-fi

Příspěvek od choze »

no není problém udělat cokoliv z laminátu, záleží jakou máš představu...

kontakty:
jsou na www.audio-art.cz

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Lamino není problém akorát ten cenovej strop k laminu moc nesedí je to dražší sranda než MDFka

Demo518
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Demo518 »

No tohle sem chtel tak nejak vedet... :wink: ..Vubec nevim na kolik takovy lamino vychazi tak dik.. :wink:

Celica2.0GTI

Ceny ti konkrétně nepovím to asi nikdo ale udělat plato z MDF dát koberec je položka at nežeru do 2000kč za 2000kč z lamina uděláš tak domečky na výšky a nalakuješ nejsou to přesný ceny jen tak střílím od boku záleží na pracnosti atd

Demo518
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Demo518 »

Celica2.0GTI píše:Ceny ti konkrétně nepovím to asi nikdo ale udělat plato z MDF dát koberec je položka at nežeru do 2000kč za 2000kč z lamina uděláš tak domečky na výšky a nalakuješ nejsou to přesný ceny jen tak střílím od boku záleží na pracnosti atd
Jo jo to je mi jasny, ze to bude drazsi nez MDF deska... :wink: ..A kdyz uz si nacal to lakovani..Tak at nezkladam novej thread jka se zhruba pohybujou ceny lakovani spoileru..Jde mi o nalakovani predni narazniku, zadniho a prahu.. :wink: ..

Celica2.0GTI

L.A.M.A. píše:co ze? Laminat a takle drahej? Udelas vse s MDF a pretahnes to laminatem a pohoda ne ?
už tě vidím jak tvruješ mdfku na A sloupek hodně štěstí. neříkám že to tak drahý bude ale určitě to nebude srovnatelný s MDF a nezapomen že lamino kituješ brousíš dáš do plniče nastříkáš myslíš že ty hodiny práce na tom stráveným jsou zadarmo? Nadhodil jsem horní hranici protože když to bude levnější bude spokojenej že ušetřil ale když zdražuješ bude remcat. Já osobně lamina nedělám ale znám lidi co jo pokud má zájem o konkrétní kalkulaci tak se dá poptat

Demo518
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Demo518 »

Urcite bych neremcal kdyby to nakonec bylo drazsi..Pocital sem stim ze to nebude dvakrat moc levny.. :wink: ..Ted to zrovna neni moc aktualni protoze muziku planuju tak na konec roku, ale zjistuju informace predem takze sem rad ze vim na koho se obratit... :wink:

Celica2.0GTI

Lamino dělá určitě hodně lidí a i víc k tobě blíž

Celica2.0GTI

Laminát je sranda? Znám hodně lidí co jim to popraskalo protože lamino je tak trochu chemie nemůžeš si dělat poměry jak chceš musíš to mnět odzkoušený co s čím a podobně. Kdyby to byla sranda tak máte všeci lamino

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

L.A.M.A. : Jestli je lamino sranda, tak mi vyrobíš doorboardy, že jo?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

choze
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od choze »

No domečky z lamina se dělají za cca 1500 i s lakem, ostatní je vždy dle návrhů a pracnosti lamina.
A to že lamino není sranda mohu sakra potvrdit........
případně dodám foto mojí práce...

Johanik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johanik »

Sem po dlouhe dobe sem tady v sekci a muzu rici, ze lamino opravdu neni sranda a pokud to ma byt hodne kvalitni, precizne spracovany, pocitej, ze to rozhodne levna zalezitost nebude. Da se ale udelat i rozumna a hezka instalace jen za pomoci MDF a pak potazeni kobercem, takze pokud nechces az tak moc investovat, i tahle varianta by byla podle mne rozumnejsi

Muzika mně neživí, ale baví :-)

Vícemistr Evropy 2006 - EMMA ESPL 4 woofer
Mistr ČR 2006 - EMMA ESPL 4 woofer
Mistr ČR 2005 - EMMA ESPL 4 woofer

www.johanik.cz
www.tuningclub-ul.com

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“