http://rbr.onlinegames.cz/forum/viewtopic.php?t=784

ja mam ATi R9550 tiez, v tom by som problem nevidel... a je jedno ze som ju taktoval...Robik píše:Já bych to viděl na špatné ovladače grafiky, možná slabou grafiku (otázka je jakou máš přesně), nebo špatný crack.
PS:uším že jsem někde četl že Radeonky jsou docela chytlavé s touto hrou, tak vyzkoušej jednu věc, půjč si od někoho nějakou Ge-Force-ku a přehod si ji a zkus (nezapomen nainstalovat jednu z poslední verzí ovladče). JInak jaký máš procák a ramku?
A ještě jedna věc....mrkni jestli máš nainstalovaný kodek Indeo video kodek...bez tohohle mi zase nejelo menu u jedné hry..jen černá obrazovka..
jako ja uz to jednou rozbehal na to stavajicim!ale nepamatuju se jak!Nitro píše:zaujimavy procik... skus si pozicat tu GF od kamosa ci ti to pojde
No tak jestli si to už jednou rozjel tak grafikou to nebude..jinak ty patche nevím no...cpát tam jeden po druhém....rallik píše:jako ja uz to jednou rozbehal na to stavajicim!ale nepamatuju se jak!Nitro píše:zaujimavy procik... skus si pozicat tu GF od kamosa ci ti to pojde
bylo to asi pred rokem![]()
![]()