Na zimu se plánuje poopravení škrábanců a nový komaxit

Tak co myslíte, sluší mu?

SPEEDY píše:Tak a cca do měsíce budou doma pružiny Inter Alloy, nebo Platimex se snížením -30mm
GutSPEEDY píše:Tak a cca do měsíce budou doma pružiny Inter Alloy, nebo Platimex se snížením -30mm
Nezapomněl, ale majitel jí někam odvezl a už se tady neukázala..Sagi píše:jasny...sme na tom stejneSPEEDY píše:Všechno postupně, zatím ještě nekraduSagi píše:pekny,ale az bude snizeno tak to bude lepsi!!!![]()
mimochodem asi jsi na me zas zapomel s tou fotkou tej skodovky vid?
No jooo, ale asi nepotřebuješ vytahovat lemy a přitvrzovat, jako jáGoldies píše:Ja mam snizeni ala zastavba v KUFRUtaky dobry!
kua jak to vsichni delate? Ja sem tam mel 13" 165/70 a ted mam 15" 195/50 a temer zadna zmenaSPEEDY píše:BTW.. Včera jsem to byl zkusit v zatáčkách a zatím min. 100% zlepšení v jízdních vlastnostech, co se stability týčeJsem nadšenej
to bude tím, že máš SEATA ....provocation píše:kua jak to vsichni delate? Ja sem tam mel 13" 165/70 a ted mam 15" 195/50 a temer zadna zmenaSPEEDY píše:BTW.. Včera jsem to byl zkusit v zatáčkách a zatím min. 100% zlepšení v jízdních vlastnostech, co se stability týčeJsem nadšenej
ty woe konecne vim cim to jepokorneo píše:to bude tím, že máš SEATA ....provocation píše:kua jak to vsichni delate? Ja sem tam mel 13" 165/70 a ted mam 15" 195/50 a temer zadna zmenaSPEEDY píše:BTW.. Včera jsem to byl zkusit v zatáčkách a zatím min. 100% zlepšení v jízdních vlastnostech, co se stability týčeJsem nadšenej
(sry sem haklivej na seaty pac se nam srali)
![]()
Jen trošku při rozjezdech a v kopcích, jinak pohodička, skoro beze změny, jen spotřeba šla vejšPaik píše:A jak to jede? Nezhorsila se dynamika?