dis tady resite byty strejda si stavy baracek 4+1 sam je tam za 300 no nadhera si myslym ze se v dnesni dobe vyplati si postavit neco nes bydlet v kralikarne\sem chytrj\taky nad tim uvazuji ale kde vzit mega dveste to shvalne nafotim
Eskláda píše:jj zvooky za svoje který budu 15 let splácet..no jo no ale investice do budoucnosti si myslím že dobrý..
Hlavne si nech poradit ohledne ty investice.Myslim vybrat spravnou pujcku,bo splaceni....at se zbytecne nezasekas.Da se splacet a zaroven sporit formou investicnich vkladu.Kdybys chtel vedet neco vic,rad pomuzu...
Pujcky jsou naprd ale taky mam co se da delat....holt nesmis jak rikal mikael vzit prvni co to nabidnout a obejit si vic bank..jsou pak rozdily jak krava..
2zvooky: jojo odvaha bejt musi nejhorsi je kdyz nekdo jeste ruci treba nemovitosti. to ja bych ani nespal
banky jsem obcházela asi půl roku než jsem vybrala, to chce čas... a na úvěr mám stejnej názor jako eskláda...radši platit "sobě" než jen tak a nic z toho v podstatě nemít. Horší je pak ale třeba stěhování....člověk je dost vázanej na jedno místo...ted bydlím tady a barák mám 150km daleko...to je pak druhá stránka věci....
no je docela darda hypoteka...ja hypoteku nemam ale znamej jo..na neco pres mega mu to vypocitali na 30 let a plati 5 a neco mesicne+naklady na byt atd 11 jen to fykne hruza....
bigworm píše:no je docela darda hypoteka...ja hypoteku nemam ale znamej jo..na neco pres mega mu to vypocitali na 30 let a plati 5 a neco mesicne+naklady na byt atd 11 jen to fykne hruza....
Ty woe.30 let je ranec.Bych se denne klepal o praci.
já mám na 20 let- měsíčně 2400,- hypotéka + 2100,-Kč stavební spoření (15let) 2 roky už mám úspěšně za sebou i přes půlroční ztrátu zaměstnání... Sice jsme nekoupila novej barák, ale.... a takový splátky nejsou vůbec tak zlý. Chce to dobře zvažovat, vybírat.... (a to i barák i půjčku)...
hele nevíte někdo jak na dotace z EU ???? Něco plánuju ohleně firmy chtěl bych totiž rozšiřovat a dočetl jsem se že bych mohl něco vyklepnout právě z dotace EU
A tak hledám info kde se dá
Nevim cece ale urco sou nejaky cesky stranky EU....
Jinak taky platim preklenovak a jeste 15let budu...
A pri vyberu u mne rozhodovalo ze sem ty penize potreboval do 3 tydnu takze nejak extra moc na vyber nebylo
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
ARV6 píše:Nevim cece ale urco sou nejaky cesky stranky EU....
Jinak taky platim preklenovak a jeste 15let budu...
A pri vyberu u mne rozhodovalo ze sem ty penize potreboval do 3 tydnu takze nejak extra moc na vyber nebylo
hezkej volantik, ale mozna bych si i priplatil za kuzi i kdyz bracha mel taky gumak ale mel perfektni texturu takze byl fajn...
A jeste nabu potrebujes
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Esklada: Tak co uz je byt tvuj? Mne prijdou v sobotu delat stuky tak uz se tesim jeste musim zitra par veci pripravit... U tebe to taky vypada na velkou generalku?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
tak jsem se na něj byl podívat..foto dám až potom..nechtěl jsem fotit když tam ještě bydlí.. je to tam fakt pěkný..zdi hotový..linka supr..no ale wc a koupelna konec..no asi budu muset skončit z narazníkama a světýlkama a soustředit se na něco jinéého..
Eskláda píše:tak jsem se na něj byl podívat..foto dám až potom..nechtěl jsem fotit když tam ještě bydlí.. je to tam fakt pěkný..zdi hotový..linka supr..no ale wc a koupelna konec..no asi budu muset skončit z narazníkama a světýlkama a soustředit se na něco jinéého..
jasny to je fajn a kdy vypadnou? Bych se pak kuknul jestli by ti to nevadilo
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
vypadnou.. to neříkej pač mi je toho chlapka líto.. ale to je asi život.. ženská mu nasekala dluhy,našla si jinýho a nechává mu dvě děti.. asi koncem září by měli být fuč..pak se mrkneš i s Market ať vidíte...
Eskláda píše: vypadnou.. to neříkej pač mi je toho chlapka líto.. ale to je asi život.. ženská mu nasekala dluhy,našla si jinýho a nechává mu dvě děti.. asi koncem září by měli být fuč..pak se mrkneš i s Market ať vidíte...
no to je pecka... No to je asi hned, snad neskonci tady mezi bezdomovcema pac takhle to vetsinou zacina... Njn
Ale zas kdyby se mu to neposralo tak nemas byt
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Eskláda píše: vypadnou.. to neříkej pač mi je toho chlapka líto.. ale to je asi život.. ženská mu nasekala dluhy,našla si jinýho a nechává mu dvě děti.. asi koncem září by měli být fuč..pak se mrkneš i s Market ať vidíte...
To je svinstvo tohle...nechapu.Rozvody,nevera...ani mi nemluv.