Bmw e30 1,6 m40 vs jakýkoliv golf 1,6

Moderátor: T-O-M

kolouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Bmw e30 1,6 m40 vs jakýkoliv golf 1,6

Příspěvek od kolouch »

jim.vw píše:
kolouch píše:jim.vw:už sem viděl několik tvých příspěvků v rúzných debatách a pokaždý to jsou jen takové kdy se navážíš do jiných značek chápu že uznáváš jen vw ale to neznamená že ostatní jsou horší pochopím debatu při porovnávání i mírnou hádku ale tohle je trochu blbý já sem se taky nechal unýst ale omluvil sem se a hlavně sem to přiznal. :(
když se navážim tak jedině do Oplu :nono: mám k tomu osobní důvody :P
a tady (když už teda někdo položi tak debilní otázku) sem chtěl jen uvýst věci na pravou míru, ale když i přes jasný fakta někdo nedokáže dopustit že by BMW bylo v něčem horší jak podřadný VW a začne se vymlouvat že G5 je moc nová, a G1 zas moc stará, takže se to vlastně nedá srovnávat a pak přijde další a zas jede svou, tak mě to docela vytáčí :roll:
vidíš já zase nemusim vw a taky ktomu mam svý duvody ale nikomu to necpu to stou 4 byl osobní zážitek vlastní dojem a taky to byla jediná narážka na vw (o jiné nevím) a pokud mám tak debilní otázky tak proc je čteš ?proč odpovídáš?když je to tak debilní stebou není kloubná řeč.

kolouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolouch »

a jedinej kdo nedokáže připustit co je včem lepší a co horší jsi ty

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

kolouch píše:vidíš já zase nemusim vw a taky ktomu mam svý duvody ale nikomu to necpu to stou 4 byl osobní zážitek vlastní dojem a taky to byla jediná narážka na vw (o jiné nevím) a pokud mám tak debilní otázky tak proc je čteš ?proč odpovídáš?když je to tak debilní stebou není kloubná řeč.
a copak já ti to cpu??? To tys to vytáh :D
Máš pravdu nedokážu přiznat že 103PS BMW je rychlejší jak 110PS a o 200 kilo lehčí G1, protože na zázraky nevěřim :o)

a že se mnou není kloudná řeč?? Eště si nenapsal nic smysluplnýho o čem by se dalo diskutovat, tak jakápak řeč :nono:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

kolouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolouch »

jo cpeš to mě i ostatním a stou 1 sem samozřejmě přiznal že je lepší výkonem tak nevym oco ti de a když sem nenapsal nic smysluplnýho tak moje příspěvky nečti já ti je nenutím! na toto tema sem s tebou domluvil.

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

kolouch píše:jo cpeš to mě i ostatním a stou 1 sem samozřejmě přiznal že je lepší výkonem tak nevym oco ti de a když sem nenapsal nic smysluplnýho tak moje příspěvky nečti já ti je nenutím! na toto tema sem s tebou domluvil.
Ne nikomu nic necpu. Jak si sám napsal, jestli tě moje posty pohoršujou tak je nečti :P nebo sis fakt myslel že tě tady všichni popácal po ramenou protože máš auto lepší jak kterýkoli VW?? :roll:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

paveld

Příspěvek od paveld »

Mam v aute 1,6 M40, v pribrami na srazu jsem dostal zhruba o blatnik Golfa II s 1,6l, maji to napsany i ve vysledcich sprintu, kdyby nekoho zajimaly casy.
BMW 316i E30 -> BMW 320i E36

extreme
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od extreme »

ja jsem to teda nějak extra nečetl, ale jak muže někdo porovnávat golfa 1 gti s bmw obyčenym... ten golf je gti pochopil bych, kdyby si proti gtičku postavil 1,8 16 ventil e30 neboli is... ale todle :(

Fikux

Příspěvek od Fikux »

To je zase jednou debata tady :D
BMW M3 E3O Rulezzz 8)
http://www.fikux.cz

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“