v patek sem si privezl Civiva,88 rok,110 koni...motor, napravy a interier tam jsou z modelu 91...ma par chybicek a neco se mi nelibi,ale sem spokojenej...
Moderátor: Zemi
no pocity sou zatim dobry...az do vserejska me moc neslo jezdit pomaluvagi píše:hezka! tak to gratuluju..![]()
pak napis detailnejsi info a taky prvni pocity
to se dopiluje.....auto už mám taky nějakou dobu a strávil jsem spoustu času malováním a VT.....kde jsou ty doby, co jsem to chtěl obehnat spoilerama, nejlépe až na zem, tunou samolepek a světýlek - snad se vydáš i ty tím správným směremSagi píše:no jo,ale nejni tak pekna jak ta tvojeStreetFighter píše:jééé, kamarád![]()
Ale kdyz je obehnana peknejma spilerama ktery se hodej k velkovymu tvaru auta tak to vypada pekne. Myslim ze az ja ji budu mit hotovou tak bude hezka. Jinak gratulation vypada ze si s tim nekdo vyhral ale change kola a ten predni spoiler se mi moc nelibi. No ale zato moturekStreetFighter píše:to se dopiluje.....auto už mám taky nějakou dobu a strávil jsem spoustu času malováním a VT.....kde jsou ty doby, co jsem to chtěl obehnat spoilerama, nejlépe až na zem, tunou samolepek a světýlek - snad se vydáš i ty tím správným směremSagi píše:no jo,ale nejni tak pekna jak ta tvojeStreetFighter píše:jééé, kamarád![]()
to se ti zda,blba fotkaDaveS píše:Dobry.......
ty zatmaveny lampy........ty uz sou docela dost ne??