Chevrolet Camaro By Tuning Club Remoska
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chevrolet Camaro By Tuning Club Remoska
Možná to už tady bylo ta sry jestli to tady dávám znovu.. Ale stejně.. Mrkněte na tohle.... pecka !!!

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Re: Chevrolet Camaro By Tuning Club Remoska
No mě se to zas až tak nelibi. soro bych řek zlaty origo. Ale ten předek neni desingově zas tak špatnej. Ale zadek je hruza. a hlavně F1 Alessia 

No jakožto člověk mající antipatie k americkejm vozům musim říct že je to spíš ke škodě, obzvláště to mračení, origo se mi zdá lepší....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
No ty F1-ky na tom nevypadají dvakrát dobře.
Mě se to ostatně nelíbí celé
Originál je lepší 
Mě se to ostatně nelíbí celé

das Auto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyjma kol, prahů a toho, co lze vytušit ze zadního nárazníku se mi to celkem líbí. Kupodivu nejvíc asi to mračení a čočky. To má nápad.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
pokud je to IROC tak to je vcelku gut ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hezkýýýýýý

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A psal jsem kua někde jeho nápad? To je legrace, jak tu někteří trpí halucinacemi. Je to prostě dobrý nápad (a je mi u řiti čí) a to kamčo je v podstatě celé udělané podle té malůvky.Kvid@$ píše:No ja bych to asi za jeho napad 2x nepovažoval... spiš napad toho kdo kreslil v roce 2004 Camaro do souteže Tuning magazinuOndras píše:... To má nápad.![]()
![]()
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohodle sem videl nedavno v Chrastanech u Ceskyho Brodu, je peknej, ale skoro vubec to nejelo, nevim co tam ma nejaka snaha o gumovani a sprint, ale fakt to skoro nejelo....... pekenej byl to jo.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
Ja nechapu proč to taky každej hned bere važně a chyta za slovo.Ondras píše:A psal jsem kua někde jeho nápad? To je legrace, jak tu někteří trpí halucinacemi. Je to prostě dobrý nápad (a je mi u řiti čí) a to kamčo je v podstatě celé udělané podle té malůvky.Kvid@$ píše:No ja bych to asi za jeho napad 2x nepovažoval... spiš napad toho kdo kreslil v roce 2004 Camaro do souteže Tuning magazinuOndras píše:... To má nápad.![]()
![]()

Kort když zatim sou ještě smajliky

No jestli to je V6, tak by to sedělo. Šestiválcový Camara (aspoň z týhle doby) fakt nejedou.DaveS píše:Tak tohodle sem videl nedavno v Chrastanech u Ceskyho Brodu, je peknej, ale skoro vubec to nejelo, nevim co tam ma nejaka snaha o gumovani a sprint, ale fakt to skoro nejelo....... pekenej byl to jo.
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Motor nevim co tam mel, zvuk byl peknejbob ash píše:No jestli to je V6, tak by to sedělo. Šestiválcový Camara (aspoň z týhle doby) fakt nejedou.DaveS píše:Tak tohodle sem videl nedavno v Chrastanech u Ceskyho Brodu, je peknej, ale skoro vubec to nejelo, nevim co tam ma nejaka snaha o gumovani a sprint, ale fakt to skoro nejelo....... pekenej byl to jo.

Takze asi jo....... musim uznat ale ze je fakt moc pekne udelanej.....

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
On ten šestiválec znít umí, když se na to daj velký vejfuky. Ale rozumnou rychlostí umí rozpohybovat tak možná kompaktní mrchy, ne těžký Camaro...DaveS píše:Motor nevim co tam mel, zvuk byl peknejbob ash píše:No jestli to je V6, tak by to sedělo. Šestiválcový Camara (aspoň z týhle doby) fakt nejedou.DaveS píše:Tak tohodle sem videl nedavno v Chrastanech u Ceskyho Brodu, je peknej, ale skoro vubec to nejelo, nevim co tam ma nejaka snaha o gumovani a sprint, ale fakt to skoro nejelo....... pekenej byl to jo.ale fakt to nejelo.
Takze asi jo....... musim uznat ale ze je fakt moc pekne udelanej.....
koukni na ten odkatz co jsem hodil, zezadu se mně to moc nelíbíTommy1978 píše:Takhle to nevypadá zas tak zle ale chtělo by to fotku ze
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Mě se líbí jak tam píše, že Camaro je prej dražší auto na úpravy. Hmmm... A co je teda to levnější? Stodvacítka??
Speed kills. Drive Ford and live forever.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se bavil. Holt hoši jsou asi veselí chlapíci.bob ash píše:Mě se líbí jak tam píše, že Camaro je prej dražší auto na úpravy. Hmmm... A co je teda to levnější? Stodvacítka??
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to možná jsou, ale rozhodně nemají v rukou nasráno...Ondras píše:Taky jsem se bavil. Holt hoši jsou asi veselí chlapíci.bob ash píše:Mě se líbí jak tam píše, že Camaro je prej dražší auto na úpravy. Hmmm... A co je teda to levnější? Stodvacítka??
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To ne, jakási lidová fortelnost tam bude, ale kamčo je zničené. Zepředu je to pěkné, tam zůstal duch vozu zachován, ale dozadu se to kazí. Přes diskutabilní prahy po naprosto děsný zadek. Jinak mé spolehlivé zdroje prozradily, že kára je z Ostravy a zkoupena byla bez papírů... ale to je fuckOzzy_Vita píše:No to možná jsou, ale rozhodně nemají v rukou nasráno...
velmi pekné az na to ze v tých svetlách musí mat plno bordelu (musky a tak)
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo. Když tak koukám na tu fotku z bazaru kde ho koupil, tak mi to místo dost připomíná bazar pod Porubským bazénem.. Nemýlím-li se..Ondras píše:To ne, jakási lidová fortelnost tam bude, ale kamčo je zničené. Zepředu je to pěkné, tam zůstal duch vozu zachován, ale dozadu se to kazí. Přes diskutabilní prahy po naprosto děsný zadek. Jinak mé spolehlivé zdroje prozradily, že kára je z Ostravy a zkoupena byla bez papírů... ale to je fuckOzzy_Vita píše:No to možná jsou, ale rozhodně nemají v rukou nasráno...

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemýlíš!Ozzy_Vita píše:Jojo. Když tak koukám na tu fotku z bazaru kde ho koupil, tak mi to místo dost připomíná bazar pod Porubským bazénem.. Nemýlím-li se..