Mám zatím vybrané tyhle 15´´ a horký kandidát jsou od RONDELLU 58 ... těžké rozhodování
Máte-li někdo pěkné fotky s ALU kolama na CORSE, tak je sem dejte, aspoň mě to usnadní rozhodování a můžu porovnávat ... nejraději s límcema

no třeba já bych je tam už nenarval... ve předu můžu mít nejvíc 15/195/45.. když jsem měl 50 tak už mi dřelaDarkbug píše:sel bych do sestnactek, gumu na 40 to tam narves
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Do šestnáctek si nemůžu už dovolit ze dvou důvodů, jednak mám nové pneumatiky - Goodyear EXCELLENCE 195/50R15 - 82V a za druhé by mi 16´´ už drhly, jak to mám snížený.Darkbug píše:sel bych do sestnactek, gumu na 40 to tam narves
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion jj.. pravda.. před rokem jsem také viděl tu raketu v mimoni a je to jeden z našich vzorů ;o))) fakt úžasný auto...paluš píše:Eriku ... ty jsi výjimkaErik píše:Ja mam 7J ET37 195/40/16"
A mam ho vepredu 75mm a vzadu 60mm snizena, a jde to v pohode
.. tvé auti je unikát
... měl jsem kluci možnost jej na vlastní oči vidět a Erik fajn klučina
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Díky ... už se nemůžu dočkatVelbloud píše:Paluš: tak to Ti absolutně schvaluju.. na autě budou absolutní špica ;o))
si nech udělat VT... na foru je spousta šikovných lidí co ti to udělaj a budeš vědět jak to bude vypadat ;o) tak to činím taképaluš píše:Díky ... už se nemůžu dočkatVelbloud píše:Paluš: tak to Ti absolutně schvaluju.. na autě budou absolutní špica ;o))![]()
![]()
![]()
Nemohl jsem si dlouho pořád vybrat a tak jsem zkoušel ty prográmky, co si můžeš ty kola prohlídnout na autě a posuzovat. Nakonec to vyhrál RONDELL a tady u nás mi to taky doporučovali ... tak uvidíme
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion NEPÉROVAL !!?? ... to si tady na ty naše CZECH silnice nemůžeme dovolit ErikuErik píše:Na to jsem pouzival flex, aby to nedrelo haha.
Co nejvice pod tech plastikove kratky, jsem flexoval pric, a zbytek ven.
Tak vzadu, i vepredu, pak nastavit podvozek tak aby to skoro neperoval, a hotovo haha![]()
Ale na Ceske silnice
paluš píše:NEPÉROVAL !!?? ... to si tady na ty naše CZECH silnice nemůžeme dovolit ErikuErik píše:Na to jsem pouzival flex, aby to nedrelo haha.
Tak vzadu, i vepredu, pak nastavit podvozek tak aby to skoro neperoval, a hotovo haha![]()
Ale na Ceske silnice
no protože pak to dopadá tak.. že mi při jízdě vystřelí poklička od kola, že mi z těch ran se zblázní řídící jednotka centrálu, že si nemůžu pouštět cd při jízdě, protože prostě když přejedu hrbolek, tak mi přeskočí....paluš píše:NEPÉROVAL !!?? ... to si tady na ty naše CZECH silnice nemůžeme dovolit ErikuErik píše:Na to jsem pouzival flex, aby to nedrelo haha.
Ale na Ceske silnice
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Velbloud píše:no protože pak to dopadá tak.. že mi při jízdě vystřelí poklička od kola, že mi z těch ran se zblázní řídící jednotka centrálu, že si nemůžu pouštět cd při jízdě, protože prostě když přejedu hrbolek, tak mi přeskočí....paluš píše:NEPÉROVAL !!?? ... to si tady na ty naše CZECH silnice nemůžeme dovolit ErikuErik píše:Na to jsem pouzival flex, aby to nedrelo haha.
Ale na Ceske silnice
No... proč myslíš, že si woofer přendavám do služebního auta??paluš píše:Velbloud píše:
no protože pak to dopadá tak.. že mi při jízdě vystřelí poklička od kola, že mi z těch ran se zblázní řídící jednotka centrálu, že si nemůžu pouštět cd při jízdě, protože prostě když přejedu hrbolek, tak mi přeskočí....
T á á á k ... to je přesný![]()
![]()
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Protože jsi tam ve vatičceVelbloud píše:No... proč myslíš, že si woofer přendavám do služebního auta??paluš píše:Velbloud píše:
no protože pak to dopadá tak.. že mi při jízdě vystřelí poklička od kola, že mi z těch ran se zblázní řídící jednotka centrálu, že si nemůžu pouštět cd při jízdě, protože prostě když přejedu hrbolek, tak mi přeskočí....
T á á á k ... to je přesný![]()
![]()
Mike Mad píše:hehehe...ja to mam tak nizko ze z novyho predniho narazniku uz mi zbyva jen par kousku nahore ktery drzej silou vule...strucne> kocka, kocka, cihla, obrubnik, kanal
jezdim seriovy 3paprsky na 165/65 r14, vzadu 185/60 r14 ... a jediny kola jiny co prijdou na My Corsu budou RSL Cult 13x8 on 175/50 r13 (doufam ze pujdou tolik natahnout)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Jak říkám ... bylo to těžké rozhodování. Rondell a Dotz byli mí favoriti, ale nakonec jsem vzal Rondell ... snad nebudu litovatremix píše:Me se nejvic libili ty Dotzy, ale kdyz uz mas objednano ....
nebudeš Rondelly jsou Bestpaluš píše:Jak říkám ... bylo to těžké rozhodování. Rondell a Dotz byli mí favoriti, ale nakonec jsem vzal Rondell ... snad nebudu litovatremix píše:Me se nejvic libili ty Dotzy, ale kdyz uz mas objednano ....
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion No právě ... a jsem zatíženej na l í m e č k yVelbloud píše:nebudeš Rondelly jsou Bestpaluš píše:Jak říkám ... bylo to těžké rozhodování. Rondell a Dotz byli mí favoriti, ale nakonec jsem vzal Rondell ... snad nebudu litovatremix píše:Me se nejvic libili ty Dotzy, ale kdyz uz mas objednano ....takový RSL ve větším provedení