FOTO NEW CORSA
FOTO NEW CORSA
Panove, prinasim par fotecek - mame ji ted vystavenou v europarku, prvni v cr este neni ani schvalena cena, ale mela by byt v zakladu od nejakych 250 tisic, pac to odvozujeme od schvalenych cen u slovaku - sem u ni uz druhy den a vsechny baby na ni koukaj a panove pry - ta astra je nejaka jina

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
Re: FOTO NEW CORSA
jj, je moc pekna a dokonce specialni vybava - vyhrivany volant... na corsu luxus
fakt se vydarila 

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
zitra vyblejsknu interier a motor - zatim tu je jen ta 1.2 4 valec, ale kdyz sem slysela ze se do roka ma delat Corsa OPC s nejakejma 190 konikama - no mazec 

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
já nevím mě se moc nelíbí....připadá mi jako malej merceces B v měřítku 1:2... zlatý béčko či céčko

tak leda tuhle rychlou krasku ( no teda jako mozna se me vic libi serie) dotahnout z nemec, pac tu se tak rychle prodavat nebude..
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
no nabízet se určitě bude, jako astra opc, či peugeot 206 RC.. otázkou je, jaká bude za její cenu o ní poptávka.. po těhle autech u nás moc velká není... např. RCček se u nás prodalo obrovské množství 2 ks a to za celou dobu co se prodává.. což mi přijde docela škoda.... i když za cenu octávky..Katka píše:tak leda tuhle rychlou krasku ( no teda jako mozna se me vic libi serie) dotahnout z nemec, pac tu se tak rychle prodavat nebude..

to Erik: od Irmschera to alespoň nějak vypadá.....;o)

-
- Kontaktovat uživatele:
tak tu corsu sem uz taky videl a katku s tim
a je to straaaaaaaaasne velky,,,je to vetsi nez starsi astra a je to divny, vsechny ty auta rostou a uz to neni co to bejvalo

dneska me tam prosel pan podobny amoghovi, ale radeji sem byla potichu pac sem si nebyla moc jistaprovocation píše:tak tu corsu sem uz taky videl a katku s tima je to straaaaaaaaasne velky,,,je to vetsi nez starsi astra a je to divny, vsechny ty auta rostou a uz to neni co to bejvalo

jinac budes mit predvadecku v OPCku - snad astra tusim - muze byt??
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
ja to ale potrebuji, abych z toho neco mela - panove chvili tu nudu prezijou 

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, muze, tak to ja se asi zejtra zastavim a mozna i s spzKatka píše:dneska me tam prosel pan podobny amoghovi, ale radeji sem byla potichu pac sem si nebyla moc jistaprovocation píše:tak tu corsu sem uz taky videl a katku s tima je to straaaaaaaaasne velky,,,je to vetsi nez starsi astra a je to divny, vsechny ty auta rostou a uz to neni co to bejvalo
![]()
jinac budes mit predvadecku v OPCku - snad astra tusim - muze byt??

-
- Kontaktovat uživatele:
nemas za co, snad se u darjy pro ty spz stihnu zastavit a stihnu to pak i k tobe...Katka píše:oukej, bude tam sic aj verca, ale v pohodedekuji provo
žejo, taky si řikam že doby kdy korsa byla malinký autíčko (taky sme jednu měli - eště že už je pryčprovocation píše:tak tu corsu sem uz taky videl a katku s tima je to straaaaaaaaasne velky,,,je to vetsi nez starsi astra a je to divny, vsechny ty auta rostou a uz to neni co to bejvalo

na těch prvních fotkách ale fakt hnus

to uz radeji nikdo nedelejte, pac me nevlikli do elastickeho zluteho trickaVelbloud píše:No nějak se to tu rozjíždí... před třema hodinama jsem byl v OBI v Europarku kupvat dvojlinku...tak kdybych to věděl jsem se zastavil

Naposledy upravil(a) Katka dne 09 zář 2006 07:31, celkem upraveno 1 x.
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
-
- Kontaktovat uživatele: