Kterej nárazník bude autu slušet víc? Na přiští sezonu to půjde do laku a tak se nemůžu rozhodnout, který přední nárazník tam dát. Buď ten první (kopie Bomexu), nebo druhý (nejaký no name) a nebo nechat sériový a dát pod něho sériový spoiler z Vtička. Mě osobně se nejvíc líbí ten první, ale mojí přítelkyni zase vůbec, spíš se jí líbí ten druhý a tak nevím. Tak mi poraďte který mu bude slušet líp. Podřídím se hlasu lidu Jinak omluvte kvalitu virtuálu na těch fotkách. Dělal jsem to na rychlovku Dávám sem i to fotku toho prvního přímo na Civicovi, fotku toho druhého jsem nesehnal...
Přílohy
Nárazník1 na Civicovi.jpg (40.05 KiB) Zobrazeno 1857 x
Nárazník2.jpg (137.62 KiB) Zobrazeno 1857 x
Nárazník1.jpg (137.95 KiB) Zobrazeno 1857 x
Naposledy upravil(a) T_O_M dne 03 zář 2006 17:30, celkem upraveno 1 x.
Dík za rady. Menší kola určitě ne, chtěl jsem udělat Civica s 18" a líbí se mi to tak. Ale na tom snížení určitě zapracuju. Pružiny jsou jen dočasná záležitost, už sháním nějaký stavitelný podvozek...
taky si nevim rady co s prednim naraznikem.. ty tvoje VyTvory jsou hrozny, uprimne ja tam chci dat jen nakej nastavec..
jinak ty 18" jsou hooodne velky to nevim jestli byla spravna volba... dal bych tam 16" max. 17" a snizit! btw: rozjedes se vubec s 1.3 na tech 18kach? (joke)
Snizenim uz to asi o moc nepolozis... By ti kola leda zalezly do podbehu... Mraceni je hnusny jako prdel jestli je stejny jako na VT a kdyz uz tak bych nechal urcite stock + VTi lip...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Díky za hlasování a ohlasy - ať už pozitivní tak už negativní Tak asi tam nechám ten sériovej a přikituju k němu to lízátko z VTička. Bude to asi nejlepší a k tomu autu se bude takovej čistej styl hodit. Jinak ohledně kol - někomu se velké kola líbí, někomu se zase líbí menší límcové a pořadný snížení. Já jsem se rohodl pro tu první cestu s tím, že je mi jasné, že to nikdy nebudu mít tak nízký jako třeba s 15ctkama. Nedělám z toho žádný JDM, i když jsem o tom taky chvilku přemýšlel. To samý kapota, mě se zamračený Civiky líbí, ale je mi jasný, že hodně lidem ne. S tím už nic nenadělám... Nikdy nejde auto udělat tak, aby se líbilo všem
MarauderZ28 píše:by mě zajímalo jak těch 75 HP hejbe s takovejma mega vobručema ...
Popravdě hodně jsem se toho bál, když jsem ty kola vybíral. Každý mi říkal, že se to nerozjede... Nakonec jsem to risknul a objednal je. Ale byl jsem hodně překvapený, že jsem téměř žádný rozdíl nepocítil. Ještě, že tak, jinak bych je asi musel prodat a koupit menší
Čisté origo tvary - těma nic nezkažíš + nějaké decentní drobnosti, jinak kdyby sis chtěl hrát na import styl tak jednoznačně ten nárazník č.1, ale muselo by to být kolem dokola, ne jen předek.
Kola máš hezký, to že v jízdě to neni takovej rozdíl je možný, každopádně to musí být tvrdší, ale jde taky o to, že podvozkové díly jsou mnohem více namahány.
koukal jsem na to v přerově, ta klempířina vypadá dobře a kvalitně udělaná, ale opravdu by to chtělo pořádně k zemi...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
toitoi píše:koukal jsem na to v přerově, ta klempířina vypadá dobře a kvalitně udělaná, ale opravdu by to chtělo pořádně k zemi...
Čau, dělal to karosář co dělal c00perovu astru takže, údajně asi nejlepší jakýho ve Zlíně jde najít. Jsem s tou prací maximálně spokojenej. Teď to nechám pokitovat a zabrousit. Objednám stavitelný podvozek a dám to na max co to pude a ještě jemně vytáhnu blatníky... Jinak koukal jsem na tu tvou kapotu a je to moc hezký Chtěl jsem pokecat ale zrovna jsi nebyl v autě. Pak jsme stáli chvilku vedle sebe u Show and Shine, ale já nevěděl že jsi to ty. To mi potom řekla až moja... Tak snad příšě pokecáme