Zkrácené řazení
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Zkrácené řazení
Máte někdo zkušenosti s jeho montáží???
Vybral jsem si ho u 2mmotorsportu a chtěl bych ho tam ještě před zimou hodit, tak mi jde o to, jestli tozvládnu sám.. nemám totiž dílnu a dělám to všechno na koleně před dědovou garáží....
Za každou radu předem díky ;o)
Vybral jsem si ho u 2mmotorsportu a chtěl bych ho tam ještě před zimou hodit, tak mi jde o to, jestli tozvládnu sám.. nemám totiž dílnu a dělám to všechno na koleně před dědovou garáží....
Za každou radu předem díky ;o)

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkrácené řazení
nejlíp se montujou zadohraby tam je výměna asi tak 5 minut 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Zkracene razeni
U corsy to znamena vymenit prepakovani na prevodovce, coz by nemel byt problem - vyklepnout jeden trn, povolit jeden sroub, sundat stare prepakovani a namonotvat nove.
Opel Corsa A - 1.4i 44kW (C14NZ)
Novy Corsa Club.... Join us
Peugeot 306 Cabrio, 1,6i 65kW, r.v. 1997

Re: Zkracene razeni
díky moc.. to přesně jsem potřeboval vědět ;o))vauxhall píše:U corsy to znamena vymenit prepakovani na prevodovce, coz by nemel byt problem - vyklepnout jeden trn, povolit jeden sroub, sundat stare prepakovani a namonotvat nove.

Ja ho mam taky od 2MM na speedstera a trvalo cca hodinu pac pristupnost motoru neni zrovna nejlepsi.Ale jinak presne jak rikal Vauxhall.Ale zadny zazrak to rozhodne neni.
zkracene razeni
Pokud se nepletu tak, tak to razeni od 2MM je pouze ta vodorovna kulisa. Podle mne by to chtelo i to prepakovani co se pohybuje svisle, nemluve o tom ze ty origo klouby, na kterych to beha maji celkem dost velkou vuli.
Chelo by to neco takoveho

Chelo by to neco takoveho

Opel Corsa A - 1.4i 44kW (C14NZ)

Hmmm... tak teď nevím... mám do toho jít??? navíc jsem se koukal že u 2mmotorsportu za něj chtěj cca 3700,- a když se kouknu na netu tak třeba na hondy či báwa jsem viděl kolem 1.500,- a to mi přijde celkem velkej rozdíl... nevíte někdo jestli nedělá ještě někdo na Corsu B??
TO: Kolbik .... jakpak jsi s ním spokojenej??? je to znát??
TO: Kolbik .... jakpak jsi s ním spokojenej??? je to znát??

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
nevíte někdo o zkrác. řazení na F Cougara?...nevím zda to půjde i z Mondea...ale asi ano.
VW PASSAT B5
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no hlavně u většiny aut je zkrácený řazení uděláno to co se zkrátí nad koulí se přidá pod kouly, koukám, že na Oplu je to sakra větší prcačka
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Fakt jo? Mam favo a taky o tom premejslim akorat nevim jak na tohonza 2.0 16v píše:jde to- záleží podle toho jak moc je to na kterým autě komplikovaný- většinou se jedná o výměnu fofrklacku s jiným poměrem páky, nebo nějakýho mechanismu táhel...
výroba zkrácenýho řazení na favo + úprava reakc eřevodovka nám trvala i s montáží a demontáží cca 2hod.

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
pokud nevíš jak na to tak knížky sportovní úpravy vozu škoda favorit /felicia ti poraděj - nic na tom není- vyndáš celý řazení z auta ven, část fofrklacku pod koulí rozřízneš a nastavíš kulatinou délky podle libosti (max. kolem 5cm), od držáku odřízneš uložení tý koule, a nastavíš trubkou stejný délky jako ta kulatina - to aby táhlo bylo stále ve stejný vejšce a nemohlose stát že ti to třeba drbne o vejfuk- navíc dostaneš hlavici blíž k volantu čož řazení taky trochu urychlí - je dobrý pracovat na novým řazení, protože někdy to je práce k prdu, když ti to pak někde díky tomu že schnilo 15 let starý táhlo upadne...Kingmichal píše:Fakt jo? Mam favo a taky o tom premejslim akorat nevim jak na tohonza 2.0 16v píše:jde to- záleží podle toho jak moc je to na kterým autě komplikovaný- většinou se jedná o výměnu fofrklacku s jiným poměrem páky, nebo nějakýho mechanismu táhel...
výroba zkrácenýho řazení na favo + úprava reakc eřevodovka nám trvala i s montáží a demontáží cca 2hod.
stačí trochu vybavená dílna (lepší zvedák, nářadí, COčko, pásovka) , nějaká kulatinka (ted nevím jestli 8-10mm a trubka )