Ahoj potreboval bych poradit jaky predni naraznik na clio r.v. 91 1.8 16V ten muj uz je takovy horsi a nechci ho opravovat, ale nevim kde sehnat nejaky tuningovy koukal jsme se a nikde nic no a oroginal uz nesezenu asi
Naposledy upravil(a) Berry dne 13 zář 2006 19:11, celkem upraveno 1 x.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Me by moc zajimalo kde sehnat to lizatko, uz jsme si sehnal uplne novy original naraznik a jeste by chtelo to lizatko a bude to perfektni ja zrovna delam kompletni generalku clia tak shanim dily a tak mohl bych udeat serial
me se taky libi nejvic ten cernej, ostatni maj to hnusny zamraceni co se ktomu vubec nehodi...a naraznik taky best toho cernyho... proste ten cernej je nej
No ten cerny myslim vyharava je to takove decentni a pri tom stylovy si myslim, ale kazdy ma jiny vkus no jinka tyhlezadni svetla uz an me cekaji predni naraznik taky jen to lizatko nikde neni
Berry píše:No ten cerny myslim vyharava je to takove decentni a pri tom stylovy si myslim, ale kazdy ma jiny vkus no jinka tyhlezadni svetla uz an me cekaji predni naraznik taky jen to lizatko nikde neni
to lízátko může bejt taky z uplně jinýho auta.....
To mas pravdu no budu se muset koukat co je nebo ja nevim kdyby nahodou nekdo enco nasel ale ech veci na clio neni zas tolik jakotreba na ty golfy co mas kazdej a podobny auta
Tak jsme nasel vynikajici kousek je to fotka z renaultclubu a ty prahy jsou naprosto bomba, kdyby nahodou nekdo na ne narazil at zde napise nebo mel napad jak je udelat budu vdecny za kazdou info a radu diky
Přílohy
clio sport.jpg (25.03 KiB) Zobrazeno 1027 x
No jinak za ty prachy nevim to asi by byla takova perlicka az nekdy jinak ted to chce oslechtit nejkay ty casti karoserie, ale co by tam chtelo jsou nejaky ty prahy je videt na tom stribrnym clio na fotce jak je to bez nich a pak treba na to cervenym , ze je to rozdil a vyrazny, jinka dekuju za prispevky a inspiraci jak dal pokracovat