sem línej jako vepř,proto jsem použil z jiného fora "Ctrl+C"hattori_hanzo píše:Luxusní fotky přesvětlenejch SPZtek,nerozpoznatelnejch lidí a Zvookyho ksichtu!Ale jinak koukám že u Plusu bylo včera hustě votunerováno...
Mimochodem proč největší akce letošního roku?Kde berete jistotu že už nebude žádná větší?A ta formulace "Již 13.9.2006" je taky docela zajímavá...
jj i tady,protože jsem takovej hloupoučkejtweetyna píše:jéééééé vally.....tady taky???:D:D
ale přeci víš,že jsem si dělal srandutweetyna píše:sádra....důkazní materiál? Mrknu na KV co že to...JInak je fakt že tady to být nemuselo, protože pokud si dobře pamatuju, tady jsou srazy na takových místech škoda benzínu, nebo tak něco
no nic...já nebudu zlá...
:D šak mi rozumíš
vally: ale notak, hloupoučkej jsi ale nev tomhle, tos byl včera dneska jsi čikovnej přeci...:D:D
tak to jsem rád a dneska budu spokojeně spáttweetyna píše:vím
ne ne,jen hezky pracuj,jinak by český soudnictví šlo do ....tweetyna píše:no to jsem ráda že je zas jeden člověk s klidnym spanímtos mi uděla takovou radost že já jdu spát snad hned....
joo,tak to já nevím,já se v tom nevyznám,ale i když to tam znám,u vás na soudě,občas jsem tam chodil,když tam pracovala (možná ještě pracuje) nebožka.tweetyna píše:vally: dyk to jde i když jsem vzhůru
Ex...kdyz nekdo exne,tak je neboztik,ne???tweetyna píše:nebožka jo? To zní báječně teda....to já doufám že o mě se říká jenom EX mezi bývalými ...kamarády....
To mi pripada skoro jako vysada vyvolenych...tweetyna píše:no vida...konečně někdo, kdo dovede ocenit, že se lidi dokážou i domluvit a sejít...
no vis neni to tak dlouho co jsem tam pravidelne kazdou stredu jezdil, bejvali tam super lidi a zajimavy auta, a hlavne nepopsatelna prdel, a nikdo nic domlouvat nemusel vsichni tam jezdili skoro automaticky...tweetyna píše:no vida...konečně někdo, kdo dovede ocenit, že se lidi dokážou i domluvit a sejít...
tak to nevim u penny sem nebyl ani jednouSádra píše:Mno ale nejdriv jste zacaly jedit k penny,..plus byl puvodne NAS...
(obrazne receno) a je dodnes...to co se delo ve stredu bylo neco rekneme navic a min pulka lidi prijela rekla bych asi tak nahodou...a hlavne asi kazdej mluvime o jinych lidech,pac z puvodniho slozeni KV tuning tam nikdo nebyl,jak pise Tweety,neni to o tom co kdo ma za auto,tudiz mi nektere posmechy prijdou prehnane...tuning forum je toto,pokud vim
Jo a jak je asi z prispevku jasne,je to tu lehce omylem...takze to v klidu smazte at je klid
1)Mě osobně je úplně šumák čí co kdy bylo,ale není to hlavně úplně jedno!?Příjde mi to trošku jako písečková politika...Sádra píše:Mno ale nejdriv jste zacaly jedit k penny,..plus byl puvodne NAS...
(obrazne receno) a je dodnes...to co se delo ve stredu bylo neco rekneme navic a min pulka lidi prijela rekla bych asi tak nahodou...a hlavne asi kazdej mluvime o jinych lidech,pac z puvodniho slozeni KV tuning tam nikdo nebyl,jak pise Tweety,neni to o tom co kdo ma za auto,tudiz mi nektere posmechy prijdou prehnane...tuning forum je toto,pokud vim
Jo a jak je asi z prispevku jasne,je to tu lehce omylem...takze to v klidu smazte at je klid