Yarisek: Sypej sem ty fotky

Moderátor: Dave0401
Ahoj Kačko kde se flákáš ??? a jakto že čikita už je fuuuuuuuuuuuč ????Katka píše:gratulace
sako dopadlo dobře , toš já si tu tak sedím v jednom báááru v Bohumíně a kdo se to motá kolem dveří Danečekkkkkk jde z vlaku fešný jak cyyyyyyp. vypil čajík a zase pokračoval .Mr. Yaris píše:Já už žijuBylo to super
Jen jsem nějaký chorý
![]()
Dane, jak dopadlo moje sako
ahoj LuboluboT4 píše:Ahoj Kačko kde se flákáš ??? a jakto že čikita už je fuuuuuuuuuuuč ????Katka píše:gratulace
Kači doufám že dorazíš do Přerova v pátek ????Katka píše:ahoj LuboluboT4 píše:Ahoj Kačko kde se flákáš ??? a jakto že čikita už je fuuuuuuuuuuuč ????Katka píše:gratulaceflakam se v Praglu (dira sveta) a chiquita je pryc, pac se to nektermy lidem nelibilo a nez se s nima dohadovat ze jsem zcela normalni a ne nenormalni, tak sem to prepsala... ale neboj, zas neco vymyslim
jen mi chybi ta muza
pardon za OTcko...
OK .Katka píše:dalsi OT a tentokrat te lubosku asik nastvu - chytla sem praci pres vikendale napravim ten nasledujici - to je sice tady tuning sraz plasy, doksy, hermanuv mestec, ale spis sjedu za vami - co ty na to?? a mozna aj s kamoskou
no tak se ukazteKatka píše:dalsi OT a tentokrat te lubosku asik nastvu - chytla sem praci pres vikendale napravim ten nasledujici - to je sice tady tuning sraz plasy, doksy, hermanuv mestec, ale spis sjedu za vami - co ty na to?? a mozna aj s kamoskou
no to nevim noUňak píše:chlapi díky žejste dorazily bylo super snad se taky pobavím brzo na něčí svatbě
Uňak píše:bohužel vše pryč
yaris vse vypilAladin píše:jůůů, tolik chlastu... nechali jste mi něco?
Uňák: jsem Tě dnes viděl v Havířově