Masarykuv okruh si opet hraje na reditele zemekoule

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Myslite si, ze masarykuv okruh timto krokem neco zmeni ?

Ano
0
Žádná hlasování
Ne
4
18%
Jsou to idioti, vim to uz davno
12
55%
Je mi to jedno, na okruh nejezdim
6
27%

Celkem hlasů: 22

dark
Kontaktovat uživatele:

Masarykuv okruh si opet hraje na reditele zemekoule

Příspěvek od dark »

Bydlim v Brne, jezdim na okruh kdykoliv mam moznost, v posledni dobe tam jako fotograf travim jeste vic casu nez jako ucastnik jizd verejnosti pro auta, ikdyz jsem letos vynechal jen jediny termin.

Nekolikrat jsem musel bojovat s naprosto neuveritelnou intoleranci a povysenym chovanim tratovych komisaru, kteri tam ve svem oranzovem mundurku pobihaji s kostetem v ruce a mysli si, ze veli cele republice.

Uplne nejlepsi zazitek jsem mel na poslednich zavodech WTCC, kdy na me pani tratova komisarova, velka a dulezita tot osoba se svym nezapomenutelnym kostatkem v ruce, kricela a tykala mi jako kdybychom se znali uz leta " tak tam si teda nestoupnes chlapce!". Stal jsem v pitlane, mel jsem na krku fotovybaveni za jeji rocni plat a kartu s pristupem kamkoliv na trat, ale to je jedno, jeste by si nekdo mohl myslet ze se chlubim... ona obecne komunikace s Masarykovym okruhem o jakekoliv medialni propagaci v jejich vlastnim zajmu je dost katastroficka, ale to sem taky nepatri.

Co jsem ale chtel rict je to, ze me opet zamestnanci tohoto v posledni dobe zalostneho podniku nezklamali, muzete si to precist sami tady, na masarykove okruhu ZAKAZALI JIZDY VEREJNOSTI kvuli nevhodnemu chovani:

http://www.automotodrombrno.cz/?hm=1&lm ... d=695&ln=0

Muzete mi prozradit, OPRAVDU SI TU NEKDO MYSLI, ZE RESTRIKCE V DNESNI DOBE JESTE FUNGUJE JAKO VYCHOVNY PROSTREDEK K OVLADANI SPOLECNOSTI? Mel jsem dojem ze tyhle zvyky jsme nechali nekde daleko, za nami a minulym rezimem, ale asi jsem se spletl.
Naposledy upravil(a) dark dne 14 zář 2006 21:22, celkem upraveno 1 x.
Radeji bejt druhej, nez mrtvej.
Honda Civic Vtec na kopce - ST

HTTP://WWW.ALIENPOWER.CZ
HTTP://WWW.DARK-CZ.COM

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

a to jsi měl press/photo pass v rámci akreditace pro WTCC?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Jo, tak se koukni na moje stranky( http://www.dark-cz.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1005 ), mam fotky odevsad.. press-vestu na sobe, a stejne na me jecela... ale to je jedno, spis mi slo o tenhle jejich posledni krok co udelali. neuveritelny.

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

dark píše:Jo, tak se koukni na moje stranky( http://www.dark-cz.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1005 ), mam fotky odevsad.. press-vestu na sobe, a stejne na me jecela... ale to je jedno, spis mi slo o tenhle jejich posledni krok co udelali. neuveritelny.
hm tak to byla pěkná pí..

já jsem s nima nikdy problémy neměl (2x DTM), ale možná to bylo tím, že měli nad sebou němce, tak se chovali patřičně....
>> Czechferrari.cz <<

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Masarykuv okruh si opet hraje na reditele zemekoule

Příspěvek od Rudi »

vždycky si o tom počtu v Carautu :lol: je to podle mě velká škoda, protože by ten okruh aspoň něco málo mohl vydělat a hlavně by se tam mohli lidi "vyřádit" ...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Každý normální okruh ve světě je k dispozici i pro veřejnost, i v Mostě je pro veřejnost několik hodin týdně (pokud je volný termýn, resp. pokud se jim nepodaří okruh komerčně pronajmout)...

Autodromu Brno jsem poslal tento email (pokud nás bude xx tak to treba bude mit nejaky efekt :) :

Dobrý den,

Vaše zkušenos s nekázní NĚKTERÝCH účastníků je jistě nedobrá, ale to neznamená, že se vedení autodromu můžete k veřejnosti chovat tak jak se chová, tzn. idiotsky a povíšeně... Jestli někteří zaměstnanci mají jisté problémy s některýmy účastníky, tak je to problém pouze Autodromu Brno, resp. managementu, který není schopen zajistit pořádek a kázeň. Stanovit jistá pravidla je jedna věc, ale zaměstnat takový personál, který je schopen ta pravidla s autoritou sobě vlastní ohlídat je věc druhá...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

sic

Příspěvek od sic »

odkedy zmenil majitela uz to nie je ono a nie len pre verejnost :?:
when I grow up, I want to be a racing driver

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Je to škoda,ten okruh je fakt pěknej....Naposledy jsem tam byl na enduru DR 650 a myslel jsem si že jinej podobnej magor není...Byl.Na dvouválci a nekutečně mě podělal :D spolu se spoustou kelímkářů.Tímto ho zdravím.
A teď jsem se dopustil toho co mě nehorázně sere O.T.

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

KFJ: To jsem zvedavej jestli ti neco odpovi ... ja kdyz se s nimi bavil na tema spoluprace na medializaci okruhu predevsim prave co se jizd verejnosti tyce, narazil jsem na tvrdej odpor.

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

dark píše:KFJ: To jsem zvedavej jestli ti neco odpovi ... ja kdyz se s nimi bavil na tema spoluprace na medializaci okruhu predevsim prave co se jizd verejnosti tyce, narazil jsem na tvrdej odpor.
protoze to jsou curaci, co nadelas... komousky jednani a mysleni :twisted:

Gusto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gusto »

Niekolko rokov sme nadavali, ako vedenie AMD nedokaze vyuzit potencial verejnych jazd a ako na to seru. Ked okruh vlani zmenil majitela, cakal som vyraznu zmenu k lepsiemu. Na jar som im napisal mail, nech mi poslu rozpis jazd verejnosti na rok 2006. Ked som ho (po 4 tyzdnoch!) dostal, myslel som, ze si zo mna robia srandu.. :?

Podla mna management zije v roku 1982 a zvysoka serie na to, co sa s ich "narodnym podnikom" deje. Stavil by som sa, ze tento okruh je len niecia pracka na prachy :P

Btw, napisal som im v minulych rokoch niekolko mailov, kde som im navrhol, aby na zalohu prenajimali snimace na casomieru, ved to tam musia mat, kazdeho by potesilo dostat po jazde vypis casov z jednotlivych kol, ako dostanes v kazdej posranej motokarovej hale. Dalej mohli predavat nalepky, tricka, skratka urobit z toho slusny biznis - ked to funguje na okruhoch vonku, preco by to nefungovalo v Brne? Bez odpovede...

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

dark píše:KFJ: To jsem zvedavej jestli ti neco odpovi ... ja kdyz se s nimi bavil na tema spoluprace na medializaci okruhu predevsim prave co se jizd verejnosti tyce, narazil jsem na tvrdej odpor.
a co tam účastníci veřejných jízd dělali tak špatnýho, že přišla taková reakce?
>> Czechferrari.cz <<

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vedení Masarykova okruhu je přesně takové, jak píšete. Myšlením je opravdu někde v polovině osmdesátých let, o kapitalismu se nedá hovořit. Okruh má špatnou propagaci, tradičně nízkou návštěvnost a o zaměstnancích se raděj zmiňovat nebudu. Řídí se tam heslem, že kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu!

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

mr.modena píše:
a co tam účastníci veřejných jízd dělali tak špatnýho, že přišla taková reakce?
Nevim, predpokladam ze se jednalo o motorkare a nejspis falsovali listky aby se dostali na trat. Tohle reseni je ale naprosto smesny, fakt neuveritelnej trapas.

sbd

Příspěvek od sbd »

Ono tak bezdůvodný ten zákaz nebude, když jim stojí za to aby si bez náhradu snížili výnosy o asi 280K což je měsíční plat pro asi 7-8 lidí které jízdy-nejízdy ho stejně musí dostat.
Chování vedení okruhu už par roku sledují a upřímně řečeno po vstupu nového majitele, i když určitá míra arogance zůstala, je vidět posun k tržnímu chování. Snížili volné jízdy pro auta a zvýšili pro motorky, volné jízdy jsou skoro o 50% levnější než v Mostě, snaží se zlepšit organizace volných jízd, organizuji školu pro motorkáře etc. Pravda běžní personál pravděpodobně ne vždy úplně korektně chápe své poslaní ale snad se časem vhodně obmění a bude více relevantní.
Propagace akci je podstatně lepší než bylo před rokem. Nevím jestli propagace volných jízd je potřebná ve větší míře když i tak pro motorkáře jsou kapacity naplněné. Auta stejně tam moc nejezdí.
Chápu že vám vadí způsoby řešení problému ale víc mi vadí že i kdyby jízdy zrušeny nebyly stejně by tam bylo jen par aut. Vždyť kdo z vás (implicitně s autem) se pravidelně tam jezdí svést….

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

SBD: Clovece, nic ve zlym, ale tak nevim jestli sis nespletl forum, tohle neni Motobike ani Motoraj, tohle je tuning-forum - forum predevsim pro auta.

A ja, ten kdo tu puvodne zalozil tuhle diskusi, jsem zrovna jeden z tech, co jsou na trati temer kazdou stredu, tento rok jsem vynechal jednu jedinou jizdu a to proto, ze jsem byl sluzebne v zahranici, takze si myslim ze zlost vyjadrena nad zrusenim jizd MIMOCHODEM NA ZAKLADE CHOVANI MOTORKARU(uz o tom vim neco vic nez pred par dny) je na miste. Sam jsem 6 let jezdil na FZR, takze mi motorky rozhodne ukradene nejsou, ale jen proto, ze je jich na okruhu pocetne vice, to neznamena, ze mi bude vic jedno, ze jizdy zrusili a mavnu nad tim rukou.

Neber to osobne.

sbd

Příspěvek od sbd »

Děkují za poučení.
S motorkami nemám co do činění, obhajoval jsem tržní chování nového vedení okruhu.
Když tak pravidelně pobýváš na okruh asi sis všiml že jízdy pro auta se konali každý druhý (většinou) týden. A víš proč? Protože podstatně víc zájemců o svezení je v řadách motorkářů než „autářů“. Před rokem kdy byly jízdy pro auta každý týden a staly o 100 méně, se stávalo že tu půl hodinu kroužilo asi 5 aut a asi 50 motorkářů se na to se závistí dívali. Tak že asi ten management nebude úplně debilní.
Mě osobně zrušení poslední jízdy pro auta na tento rok rozhodilo plány docela dost. Nicméně chápu že okruh je něčí soukromí majetek a majitel má výhradní právo se svým majetkem disponovat jak uzná za vhodné. Nechápu však rozrušení lidi které i kdyby jim možnost (ne právo) 20.9 svést se na okruh zůstala, stejně by ji nevyužili…

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Ivan píše:Vedení Masarykova okruhu je přesně takové, jak píšete. Myšlením je opravdu někde v polovině osmdesátých let, o kapitalismu se nedá hovořit. Okruh má špatnou propagaci, tradičně nízkou návštěvnost a o zaměstnancích se raděj zmiňovat nebudu. Řídí se tam heslem, že kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu!
Mluvis mi z duse, kdyz jsem si precetl ten styl oznameni zruseni verejnych jizd, vybavil se mi pred ocima smradlavej sokol a komunisticky baby a dedci.
Fakt uroven jednani nehorazna....

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

sbd píše:Děkují za poučení.
S motorkami nemám co do činění, obhajoval jsem tržní chování nového vedení okruhu.
Když tak pravidelně pobýváš na okruh asi sis všiml že jízdy pro auta se konali každý druhý (většinou) týden. A víš proč? Protože podstatně víc zájemců o svezení je v řadách motorkářů než „autářů“. Před rokem kdy byly jízdy pro auta každý týden a staly o 100 méně, se stávalo že tu půl hodinu kroužilo asi 5 aut a asi 50 motorkářů se na to se závistí dívali. Tak že asi ten management nebude úplně debilní.
Mě osobně zrušení poslední jízdy pro auta na tento rok rozhodilo plány docela dost. Nicméně chápu že okruh je něčí soukromí majetek a majitel má výhradní právo se svým majetkem disponovat jak uzná za vhodné. Nechápu však rozrušení lidi které i kdyby jim možnost (ne právo) 20.9 svést se na okruh zůstala, stejně by ji nevyužili…
je zajimave ze i kdyz ve v Moste jezdeni pro verejnost jednou tolik drazsi nez v Brne tak je tam vzdy tolik aut ze se ne vzdy na vsechny dostane... a vis proc? protoze v Moste nemusis jezdit jednu trapnou pulhodinu ale vetsinou kdyz je otevreno pro verejnost tak je to na cele odpoledne nebo dopoledne... malokomu se chce jet prez pul republiky kvuli jedne pulhodine, a je ti snad jasne ze cena kterou okruh pozaduje je ten nejmensi naklad za celou "akci"... :wink:

sbd

Příspěvek od sbd »

KFJ píše: je zajimave ze i kdyz ve v Moste jezdeni pro verejnost jednou tolik drazsi nez v Brne tak je tam vzdy tolik aut ze se ne vzdy na vsechny dostane... a vis proc? protoze v Moste nemusis jezdit jednu trapnou pulhodinu ale vetsinou kdyz je otevreno pro verejnost tak je to na cele odpoledne nebo dopoledne... malokomu se chce jet prez pul republiky kvuli jedne pulhodine, a je ti snad jasne ze cena kterou okruh pozaduje je ten nejmensi naklad za celou "akci"... :wink:
Tak to je - ta pul hodina je uboha...
Jen pro doplneni- v Moste se nejedna o jizdy verejnosti ale o testovaci pul hodiny. Pojem jizda verejnosti Mostecky okruh nezna.
V Brne jsou obdobne cato testovaci jizdy, jsou asi 2x drazsi nez v Moste ale k ucasti, na rozdil od Mostu, je potrebna zavodni licence.
Me konstelace v Brne obzvlast vadi, protoze musim jezdit ne prez pul ale prez celou republiku pokud se chci poradne svest. Nicmene chapu proc to tak je a mam duvodne podezreni, ze posilani urazlivych dopisu a vykriky na tema jake jsou to ja nevim co nijak ke zmene situaci nepovede.

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Ok, myslim ze dohadovat se tu o tom kdo jak co myslel je zbytecny.

Jsem rad ze se ozvali lidi kteri s timhle pristupem okruhu nesouhlasi. otazka je, zda to jsme schopni nejak ovlivnit, nebo se o to alespon pokusit. Nejake navrhy ?

ben
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ben »

O tom, že by se dalo rozhodnutí vedení AMD nějak ovlivnit, nebo snad zvrátit, se dá snad jen snít. Nejsou taky dostatečně známé důvody tohoto rozhodnutí. Formulace uvedená na oficiálních stránkách je příliš obecná. Je docela možné, že si pověření pracovníci udělali z "volných jízd" vlastní byznys, nebo něco podobného. Jsem přesvědčený, že nikdo nevyhodí pár desítek tisíc tržby, kvůli několika ostřejším výrazům. Každopádně je to škoda, a nám zůstane jediná možnost až 28.10. na 12.hod Le Brno 2006
NO ROTOR - NO MOTOR

martin

Příspěvek od martin »

No kluci můžeme se ještě utkat na Renocaru 29. října.

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Fuj, to je na trati tolik aut, ze se tam vubec neda jezdit, uz z bezpecnostnich duvodu na jizdach verejnosti na jarnim a podzimnim renocaru jen fotim a nejezdim.

Kazdopadne uz mam blizsi informace jak to bylo, fakt tam nejaci motorkari( a ted mam neco proti tem konkretnim lidem a ne motorkarum jako celku) delali bordel protoze na ne nevyzbyly listky, rvali na tu pani co tam prodava lupeny atd.

Ach jo :(

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

Postavíme vlastní tunerskou dráhu ?
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

Vecernicek píše:Postavíme vlastní tunerskou dráhu ?
prídem na brigádu 8)

ben
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ben »

Největší podporu a spoluúčast projevíte pravidelnou a hromadnou účastí na volných jízdách v příštím roce, ze které vyplyne pro AMD chuť toto rozvíjet a zdokonalovat. Pokud se tam po trati motá pět aut a na "céčku" rozumuje další hrstka lidí, o příliš velkém zájmu to nesvědčí.
NO ROTOR - NO MOTOR

sbd

Příspěvek od sbd »

Asi mezi "autařům" je mnohem vetší zájem o kecaní než o ježdění. Tak že v podstatě management okruhu má docela promyšlenou strategii a občas svým chováním dá téma k diskusi a tímto vychází vstříc tržní poptávce…

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

půl hoďky za 500??? Promiň to si radši zajezdím v noci po dálnici zadara...
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Vecernicek píše:půl hoďky za 500??? Promiň to si radši zajezdím v noci po dálnici zadara...
Co na to napsat :roll: Na dálnici určitě otestuješ hranici tvýho auta jako na okruhu viď a to radši nemluvim o bezpečnosti....
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“