rada ohledně tuningu
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
rada ohledně tuningu
zdravim tunery. hledám nějakého zkušeného tunera ,který má spoustu informací ohledně motorů.Děkuji.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tato otazka pokryva docela siroky zaber moznosti - nechces byt konkretnejsi ?
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: rada ohledně tuningu
ano, zadarmo neradíme 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Taboo má hodně informací o motorech
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
presne ty prakticky informace mi tady taky chybejKrosmen píše:všichni máme spousty informací vod čeho je internet...ale bohužel málo lidí má s těmito informacemi společně i praktické zkušenosti....

ja se tady bojim uz pomalu zeptat aniz by me nekdo neposlal do pi*i nebo z toho nezacal hypermega flame

počkej,vždyť tu je sekce Showroom.která se tomu podobáGReddy píše:presne ty prakticky informace mi tady taky chybejKrosmen píše:všichni máme spousty informací vod čeho je internet...ale bohužel málo lidí má s těmito informacemi společně i praktické zkušenosti....
treba neco jako je na drift foru sekce projekty nebo 200sx foru kde kazdej postupne hazi progress montaze svyho auta..
ja se tady bojim uz pomalu zeptat aniz by me nekdo neposlal do pi*i nebo z toho nezacal hypermega flame
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
FCS: no tam se vetsinou hazej hotovy auta, ale je fakt ze by ta sekce sla na ten ucel zneuzit 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
to je o nicem...hodne clanku je vylozene o predstaveni hotovyho uta...nakup problemy s nim spojeny atd...kdezto v tamtech sekcich co sem myslel je to od zakoupeni plecky a postupny odstrojovani fotky z montazi barveni repasovani pro amatery jako ja je to urcite naucny a neco se z toho dozvim...nebylo by n skodu neco takovyho tady zavest....treba martin534 na sx foru ma project o prestavbe nissana 200sx na sileighty kdy vzal cumak z predku S14A a navaril na S13 i s motorem SR20FCS píše:počkej,vždyť tu je sekce Showroom.která se tomu podobáGReddy píše:presne ty prakticky informace mi tady taky chybejKrosmen píše:všichni máme spousty informací vod čeho je internet...ale bohužel málo lidí má s těmito informacemi společně i praktické zkušenosti....
treba neco jako je na drift foru sekce projekty nebo 200sx foru kde kazdej postupne hazi progress montaze svyho auta..

me by treba dost zajimali projekty a jejich postupny "renovovani" od lidi jako idaho,taboo,marauder,leon4x4(i kdyz ten uz o autech moc infa davat po ty udalosti nebude) a podobne.proste poradny auta...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to není špatný nápad, kdyby se každý z nich podělil o to, jak stavěli auto, hm, v případě Tabooa by se to na stránku nevlezlo, to by byla kniha. Jinak na Drift Foru sekce Projekty celkem good, fota také ucházející, i příspěvky vyjma pár 13-ti až 15-ti letých, kteří se vyskytují i tady, asi všude......Uvítal bych třeba, aby se rozepisovali trochu hoši z Kageki Racing, v Momentkách z dílny je těch foto pár, popis žádný a na jejich stránkách to také nějak zamrzlo, vím, že toho času není nazbyt, díly, auta............chápu, třeba v blízké době překvapí.
GReddy píše:to je o nicem...hodne clanku je vylozene o predstaveni hotovyho uta...nakup problemy s nim spojeny atd...kdezto v tamtech sekcich co sem myslel je to od zakoupeni plecky a postupny odstrojovani fotky z montazi barveni repasovani pro amatery jako ja je to urcite naucny a neco se z toho dozvim...nebylo by n skodu neco takovyho tady zavest....treba martin534 na sx foru ma project o prestavbe nissana 200sx na sileighty kdy vzal cumak z predku S14A a navaril na S13 i s motorem SR20FCS píše:počkej,vždyť tu je sekce Showroom.která se tomu podobáGReddy píše: presne ty prakticky informace mi tady taky chybejtreba neco jako je na drift foru sekce projekty nebo 200sx foru kde kazdej postupne hazi progress montaze svyho auta..
ja se tady bojim uz pomalu zeptat aniz by me nekdo neposlal do pi*i nebo z toho nezacal hypermega flamena DF jsou zase truena ci E30 BMW...
me by treba dost zajimali projekty a jejich postupny "renovovani" od lidi jako idaho,taboo,marauder,leon4x4(i kdyz ten uz o autech moc infa davat po ty udalosti nebude) a podobne.proste poradny auta...
čumák vzal z S14 nie S14A

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
presne taky bych bral nejaky info,o motorech toho vim mooooc malo,spis nic,rad bych se zeptal na nejaky zaklady..ale kazdej by me taky poslal do <->GReddy píše:to je o nicem...hodne clanku je vylozene o predstaveni hotovyho uta...nakup problemy s nim spojeny atd...kdezto v tamtech sekcich co sem myslel je to od zakoupeni plecky a postupny odstrojovani fotky z montazi barveni repasovani pro amatery jako ja je to urcite naucny a neco se z toho dozvim...nebylo by n skodu neco takovyho tady zavest....treba martin534 na sx foru ma project o prestavbe nissana 200sx na sileighty kdy vzal cumak z predku S14A a navaril na S13 i s motorem SR20FCS píše:počkej,vždyť tu je sekce Showroom.která se tomu podobáGReddy píše: presne ty prakticky informace mi tady taky chybejtreba neco jako je na drift foru sekce projekty nebo 200sx foru kde kazdej postupne hazi progress montaze svyho auta..
ja se tady bojim uz pomalu zeptat aniz by me nekdo neposlal do pi*i nebo z toho nezacal hypermega flamena DF jsou zase truena ci E30 BMW...

ak sa clovek normalne spyta, tak je mu myslim vacsinou normalne odpovedane.habitat3 píše:presne taky bych bral nejaky info,o motorech toho vim mooooc malo,spis nic,rad bych se zeptal na nejaky zaklady..ale kazdej by me taky poslal do <->![]()
![]()
![]()
pouzi search, ak nic nenajdes zaloz si topic.
ak nabehnes a zacnes sa pytat na veci, ktore sa riesili pred tyzdnom (a spolu uz 7 krat) tak sa nediv, ze ta ludia rovno poslu.... to hladat.
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jeeee...JonnY píše:ak sa clovek normalne spyta, tak je mu myslim vacsinou normalne odpovedane.habitat3 píše:presne taky bych bral nejaky info,o motorech toho vim mooooc malo,spis nic,rad bych se zeptal na nejaky zaklady..ale kazdej by me taky poslal do <->![]()
![]()
![]()
pouzi search, ak nic nenajdes zaloz si topic.
ak nabehnes a zacnes sa pytat na veci, ktore sa riesili pred tyzdnom (a spolu uz 7 krat) tak sa nediv, ze ta ludia rovno poslu.... to hladat.

tak je S14 a S14B a ja ty klasicky bez liftu rikam A no a?blázen píše:GReddy píše:to je o nicem...hodne clanku je vylozene o predstaveni hotovyho uta...nakup problemy s nim spojeny atd...kdezto v tamtech sekcich co sem myslel je to od zakoupeni plecky a postupny odstrojovani fotky z montazi barveni repasovani pro amatery jako ja je to urcite naucny a neco se z toho dozvim...nebylo by n skodu neco takovyho tady zavest....treba martin534 na sx foru ma project o prestavbe nissana 200sx na sileighty kdy vzal cumak z predku S14A a navaril na S13 i s motorem SR20FCS píše:počkej,vždyť tu je sekce Showroom.která se tomu podobána DF jsou zase truena ci E30 BMW...
čumák vzal z S14 nie S14A

Greedy : snažil jsme se o to - viz v hondaclub and jpn cars muj thread Práce na supříčce..
jediné čeho jsem s edočkal bylo že mi pár jedincu "tuneru" vyčetlo že to dělám abych byl středem pozornosti. Co se týče DF, ze začátku to šlo, ted tam bčas zajdu, pročtu ale 90% přízpevkuje bud o tom jaký píšem tady na Tf sračky, nebo naopak přízpevky o ničem
- sračky..
jediné čeho jsem s edočkal bylo že mi pár jedincu "tuneru" vyčetlo že to dělám abych byl středem pozornosti. Co se týče DF, ze začátku to šlo, ted tam bčas zajdu, pročtu ale 90% přízpevkuje bud o tom jaký píšem tady na Tf sračky, nebo naopak přízpevky o ničem

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Idaho píše:Greedy : snažil jsme se o to - viz v hondaclub and jpn cars muj thread Práce na supříčce..
jediné čeho jsem s edočkal bylo že mi pár jedincu "tuneru" vyčetlo že to dělám abych byl středem pozornosti. Co se týče DF, ze začátku to šlo, ted tam bčas zajdu, pročtu ale 90% přízpevkuje bud o tom jaký píšem tady na Tf sračky, nebo naopak přízpevky o ničem- sračky..
to je skoda a o tech "tunerech to ani nevim jdu si to projet abych vedel o cem je rec.me to je jasny ze to je tezky no..DF zezacatku sem sledoval hodne ale ted....je tam par jedincu a pak onech 90% prispevku od jedincu ktery nemaj ani papiry ale vsem tam promlouvaj do duse a rikaj jak je tuning forum trapny ze oni jsou neco vic....to me nezajima me zajima to co se tyce aut a naky performance...takovyhle lidi jsou ale vsude to je pak tezky

s takymto pristupom asi hej.habitat3 píše:jeeee...to sem cekal kdo to napise...jde o to ze kdybych se treba zeptal na nejakou vec pro nekoho uplne banalni,tal radeji me posle do rite
uz som na inych forach zaklady fungovania motoru pisal a nevidim v tom najmensi problem ani tu (teda az na to, ze by Taboo napisal dvojstranovu upresnujucu esej

na 200sx fore clovek najde pomerne dobre info
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Musíš si najít nějakýho srdcaře, ten bude vědět co a jak... tady na TF jsou příznivci kde čeho, takže tady rady přímo na tvoje auto moc lidí vědět nebudeKrosmen píše:všichni máme spousty informací vod čeho je internet...ale bohužel málo lidí má s těmito informacemi společně i praktické zkušenosti....

ja si myslim ze tehlech lidi si vsimat nemusis ! Takovejm lidem se nikdy nezavdecis ptz porad budou o tobe neco remcat! ja vim nastve to! Mel jsem podobny problemy kdyz jsem delal web o AMD XP overcloking krok za krokem atd. cca 4 roky zpatky ale proste s timhle nic neudelas. Taky nechapu lidi co se porad navazej do Tabooa a i do jinejch lidi... Takovy ty reci typu: "keca - videl si ho nekdy,dela tady akorat na nas machry,to nema z vlastni hlavy atd." Snazim se vzdycky tehlech lidi zastat bouzel u nas je takovych radoby remcalku strasne moc. Kua koho zajima jestli ten clovek doopravdu existuje, jestli zije v USA, jestli ty informace ma od nekoho nebo si je zjistil sam. Tady jde spis o to ze ty jedinci se nekomu snazi pomoc. (jen tak pro zajimavost bych rad vedel- kdo na Taboo rady nekdy doplatil) Ten clovek si nevymysli ani nemachruje on si proste ty informace nekde naucil nebo nasel ba vyzkousel v praxi - a je to jen a jen jeho vec - a ty informace nam dava zcela zadarmo (nikdo ho nenuti a ani z toho nic nema) tak uz to do prdele vy remcalkove pochopte! Takovejch lidi je kor u nas v dnesni dobe hrozne malo!Idaho píše:Greedy : snažil jsme se o to - viz v hondaclub and jpn cars muj thread Práce na supříčce..
jediné čeho jsem s edočkal bylo že mi pár jedincu "tuneru" vyčetlo že to dělám abych byl středem pozornosti. Co se týče DF, ze začátku to šlo, ted tam bčas zajdu, pročtu ale 90% přízpevkuje bud o tom jaký píšem tady na Tf sračky, nebo naopak přízpevky o ničem- sračky..