mikey píše:heled tak ty spatny svicky od tebe me staly 7000 u nissana...celkem me sokovaly ze chcou za 6 nkg svicek a za diagnostiku takovou paletu ...
ty vvoeee to si delaj prdel neeee !!!! tak to je mazec
no paleta jak pica ale vse zle k necemu dobre ...totis mi zjistili ze na leve strane bloku mi nefunguje lambda sonda (motorova) tudis do leve strany bloku neni dodavano dostatecne mnozstvy benalu (asi tolik co ve volnobehu !!!!) tudis to auto zdaleka nejezdi tak jak ma a prava cast bloku vyce mene tahne levou cast bloku a auto k tomu... kapisto......tttttakze cvakani v prave casti muze byt taky zpusobeno namernym namahanim teto ztrany protoze tak leva se jednoduse jenom veze (leva a pra sou brany z kabyny ) takze auto pude do nissana spatky ale bude to vyreseny (sice to bude mocna paleta ale bohu zel ) ...tak co udelame s tema svickama od tebe ,ty sou totis dead (doopravdy )
mikey píše:no paleta jak pica ale vse zle k necemu dobre ...totis mi zjistili ze na leve strane bloku mi nefunguje lambda sonda (motorova) tudis do leve strany bloku neni dodavano dostatecne mnozstvy benalu (asi tolik co ve volnobehu !!!!) tudis to auto zdaleka nejezdi tak jak ma a prava cast bloku vyce mene tahne levou cast bloku a auto k tomu... kapisto......tttttakze cvakani v prave casti muze byt taky zpusobeno namernym namahanim teto ztrany protoze tak leva se jednoduse jenom veze (leva a pra sou brany z kabyny ) takze auto pude do nissana spatky ale bude to vyreseny (sice to bude mocna paleta ale bohu zel ) ...tak co udelame s tema svickama od tebe ,ty sou totis dead (doopravdy )
aha no hele to je mozny lambda sondy sou potvory...jako ty maji velkej vliv na to jak auto jede aji na spotrebu ..... no hele tak ty svicky vyreklamujem nebo aspon se pokusim ale potrebuju je teda dostat na firmu
mikey píše:no paleta jak pica ale vse zle k necemu dobre ...totis mi zjistili ze na leve strane bloku mi nefunguje lambda sonda (motorova) tudis do leve strany bloku neni dodavano dostatecne mnozstvy benalu (asi tolik co ve volnobehu !!!!) tudis to auto zdaleka nejezdi tak jak ma a prava cast bloku vyce mene tahne levou cast bloku a auto k tomu... kapisto......tttttakze cvakani v prave casti muze byt taky zpusobeno namernym namahanim teto ztrany protoze tak leva se jednoduse jenom veze (leva a pra sou brany z kabyny ) takze auto pude do nissana spatky ale bude to vyreseny (sice to bude mocna paleta ale bohu zel ) ...tak co udelame s tema svickama od tebe ,ty sou totis dead (doopravdy )
to co Ti nakeceli je absolutní nesmysl, když nefunguje lambda nebo je odpojena je dodáváno paliva víc a ne míň ... pokud by to tak bylo dávno bys dojezdil a pokud funguje ale posílá do ECU naprostý nesmysly, nikdy nedojde k tomu, že by ECU pustila do jedný větve véčka natolik rozdílný AFR, že by to poškodilo motor, v ten moment ECU přechází do továrního nastavení. Pokud cvaká motor jsou to hydra a nebo šály na klice ....
Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 15 zář 2006 15:05, celkem upraveno 1 x.