změna rozteče
změna rozteče
Ctel bych se zeptat jestli existuje nejakej figl , abych mohl na rozteč 4x114,3 15" napasovat hlinikace o rozteci 4x98 15" a co ten figl stoji ?
predem dekuji za odpovedi
predem dekuji za odpovedi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: změna rozteče
Obávám se, že na plovoucí hlavu je to velký rozdíl. Minimálně by to chtělo 4x112. Sežeň si kola ve správné rozteči, nebo podložky, ale to je prasárna.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Podlozek bych se nebal pokud nebudou extra siroke...Ondras píše:Obávám se, že na plovoucí hlavu je to velký rozdíl. Minimálně by to chtělo 4x112. Sežeň si kola ve správné rozteči, nebo podložky, ale to je prasárna.
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase tenké být nemůžou. Pokud má štefty, tak zhruba v jejich délce, pokud má šrouby, tak musí být podložka dostatečně tlustá, aby pobrala závity na šrouby jiné rozteče, nebo štěfty. Ve všech případech to bude macík. Osobně bych do toho nešel. Není problém sehant si kola v dané rozteči.sejki píše:Podlozek bych se nebal pokud nebudou extra siroke...
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Rada nad zalto...kola se špatnou roztečí prodej...a sežeˇn si kola s takovou roztečí jako máš na autě...plovoucí hlavy šroubů "schrastí" max 1mm z osy...víc NE!
VW PASSAT B5
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tak já nevím vzhledem k tomu že podložky dělaj i někteří výrobci kol jako třeba H&R a mění tím ET tak jako prasárnu v tom nevidím žádnou pokud, jsou z dobrýho materiálu a přesně udělaný ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, ale je to pro kola k tomu určená, tzn. s velkým ET. Pochbuju, že má kolca s ET 50-60.MarauderZ28 píše:tak já nevím vzhledem k tomu že podložky dělaj i někteří výrobci kol jako třeba H&R a mění tím ET tak jako prasárnu v tom nevidím žádnou pokud, jsou z dobrýho materiálu a přesně udělaný ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tak já měl 4 roky 25 mm na et 40 a nezaznamenal sem nějaký chyby ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
Ja ty kola jeste nemam ale jenom se mi libily a i cena byla pekna tak sem myslel ze by to slo ale asi to bude opravdu prasarnaOndras píše:Jasně, ale je to pro kola k tomu určená, tzn. s velkým ET. Pochbuju, že má kolca s ET 50-60.MarauderZ28 píše:tak já nevím vzhledem k tomu že podložky dělaj i někteří výrobci kol jako třeba H&R a mění tím ET tak jako prasárnu v tom nevidím žádnou pokud, jsou z dobrýho materiálu a přesně udělaný ...