Nasedlovice - Kopec 16-17.9

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Ladislav píše:
KFJ píše:
martin píše:ty krávo tak dobře jsem si ještě nezajezdil 8)
jo, nedele byla super, kdybych te rano nehecoval tak by jsi se mozna nudil :lol: :lol: ale je fakt ze po prvnim nedelnim treningu jsem na ten svuj cas taky cumel jako puk... zlepsil jsem se od soboty o tri vteriny... priste uz tolik v patek nechlastam :lol: :lol: :lol: relax je relax :lol: :lol: :lol:
Dobrý řidič jezdí nachlup stejné časy, takže jako řidič jsi zklamal .... :roll: :lol:
Lado, jak ty muzes zavodit kdyz nevis jak se dela geometrie? by me zajimalo jakej kreten ti poradil ze se to serizuje v pangejtu :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

martin píše:
mikiVTS píše:
KFJ píše: jo, nedele byla super, kdybych te rano nehecoval tak by jsi se mozna nudil :lol: :lol: ale je fakt ze po prvnim nedelnim treningu jsem na ten svuj cas taky cumel jako puk... zlepsil jsem se od soboty o tri vteriny... priste uz tolik v patek nechlastam :lol: :lol: :lol: relax je relax :lol: :lol: :lol:
...na to ze sem četl že neumíš jezdit a nerozumis co ti dela auto pod rukami si jezdil moc dobre casy :respect: :pohar: :rock:
na to že ani nevíš jaký máš časování vaček ani motoru ti to jelo celkem obstojně, ale stejně nechápu jak můžeš jezdit závody když tohle nevíš, kdyby si to věděl určitě by jsi byl rychlejší :lol: :lol:
ja to casovani vedel, ale v momente co jsem pred Slavkovem srazil tu cedulku ProZnak tak jsem to zapomel, proto jsem chtel jet domu (s takovou nevedomosti se proste zavodit neda), ty brejle jsem vzteky rozslapal protoze jsem chtel jet domu, nakonec jsem tam zustal protoze mi bylo lito tech brejli a nakonec jsem vyhral protoze mi vsech bylo lito... chapes to? :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“