Jde toHONZA_013 píše:to darja/ homer sem ale chytrej

Jde toHONZA_013 píše:to darja/ homer sem ale chytrej
Ale jooo, ja vas chci videt, ale proste mi to nevychazi... krom toho ted hledam nekoho, kdo mi upravi zadní nárazník... a furt slyším cenu 10tis a výš... kurňa.... proč na tohle nejni nějakej tjuňákovej narazník?HONZA_013 píše:tů darja: někde sem koukal, že budeš předělávat i světélka na autíčku.... k tomu bych měl dotázek ale pořešíme to až se někde potkáme
cikni sem: to sou kluci z Žernovky u Mukařova (je to u Říčan) - Jirka 737325134 určitě něco pořeší a 10tis. to rozhodně nebude.AdieuD píše:Ale jooo, ja vas chci videt, ale proste mi to nevychazi... krom toho ted hledam nekoho, kdo mi upravi zadní nárazník... a furt slyším cenu 10tis a výš... kurňa.... proč na tohle nejni nějakej tjuňákovej narazník?HONZA_013 píše:tů darja: někde sem koukal, že budeš předělávat i světélka na autíčku.... k tomu bych měl dotázek ale pořešíme to až se někde potkáme
jasně, to je Lappy, ale ten nedělá lamino, na to je tam Jirka. Lappy vymejšlí a vaří, Jirka laminujeBerry píše:To je Subarak ne ajk porada chrastany, ty tam maji dilnu to jsou znamy jak jsme vloni jezdili porad do chrastan tak jsme tam byli parkarat v yt dilne oni udelaji vse a nejsou drahy
no vyfotil sem si prdel, ale je tak obrovská, že se mi do foťáku nevešla, takže zatim nic. budu muset vymyslet novou alternativu...Berry píše:Tak zas to tady zije jinde je fakt mrtvo a je sranda a co to logo poslal redmenn nejaky navrh![]()
![]()
![]()
Nemaji asi nejaky web co? Vis jak jsem stydlivej slovek, kdyz mam nekomu volat?redmenn píše: cikni sem: to sou kluci z Žernovky u Mukařova (je to u Říčan) - Jirka 737325134 určitě něco pořeší a 10tis. to rozhodně nebude.
já jedu na 110%, soudruzi by ze mě měli radost...Mareeq GTI píše:Kdybys woe radši něco dělal
ta "paní" je Eva AjchmajerováBerry píše:to redmenn:![]()
je to mazec ale hezka pani
![]()
to homer: je to pekny ja vima si si myslis ze mco do toho kecam ale to P6 by chtelo asi udelat tucnejsi a vyraznejsi jinak je to dobry